Kinayenin anlamını biliyor musunuz?GELMIYOR ICIMDEN yazmak istediniz heralde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALDATILIYORMUYUM :(
- Konu Sahibi fsymmn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok kafana takılıyorsa sen de git bir süre takip et ortamı. Evde canım sıkıldı bundan sonra buradayım dersin Anlarsın zaten bir süre takip edersen için rahat eder.Aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum ama aptal yerine konmanın önlemini alıp şöyle bir göz gezdirmekte fayda vardır her zaman.
Bir de kendini o kızla yarıştırıyorsun anladığım kadarıyla, hangimize daha çok değer veriyor sınaması yapmışsın kendince. Ancak dış faktörleri es geçmemen gerekli. Akrabası sonuçta ve düşünsene zor zamanında ailesinin yardımı olmuş. Ne diyerek çıkartabilir o kızı? Yani bir de ailesi borçlanmış, eşin bunu biliyor, akrabaları eşinin bildiğini biliyor. İnsanlara ne kadar mahcup olur, o insanlarla görüşemez bile belki. Şartlar eşit değil yani. Sırf kuruntun yüzünden böyle şeylerle sınama eşini. Üstte yazdığım gibi, sen de git biraz çalış, yardım et, izle olan biteni. Kıskançlığına kapılıp mantığını devreden tamamen çıkarmamalısın, kendin mutlu olamazsın eşini o kızı geçtim. Sonuçta önce can sonra canan.. Ancak şu da var 18 yaşında gitsin okusun, okumasa bile meslek sahibi olsun yaşı çok genç çünkü. Ömrü boyunca akraba yanında tezgahtarlık mı yapacak. Bu konuda yönlendirme yapsan sevaba da girersin bence.
Kinayede olsa takildiginiz hoşunuza gitmeyen bişeyi tekrarlamis oluyorsunuz . KK yi seviyorum sürekli okuyorum . Hoşuma gitmeyen tek durum bu yazı meselesi yok harfleri yutmus yok yanlış cümle kurmus vs...En azından bdv de böyle şeylere takılmayin ya insanlar sıkıntılarını yazıyor . Ben ağlaya ağlaya bir konu paylaşırken nasıl harflere yazıya dikkat edebilirim. Madem hoşunuza gitmiyor kinaye falanda yapmayın gereksiz.Kinayenin anlamını biliyor musunuz?
Benim takıldığım seylerin sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Bu forumda yazım kuralları var. İnsanlar can havliyle hatalı yazabilirler kabul ediyorum ama düzelt butonu bunun icin konuldu.Kinayede olsa takildiginiz hoşunuza gitmeyen bişeyi tekrarlamis oluyorsunuz . KK yi seviyorum sürekli okuyorum . Hoşuma gitmeyen tek durum bu yazı meselesi yok harfleri yutmus yok yanlış cümle kurmus vs...En azından bdv de böyle şeylere takılmayin ya insanlar sıkıntılarını yazıyor . Ben ağlaya ağlaya bir konu paylaşırken nasıl harflere yazıya dikkat edebilirim. Madem hoşunuza gitmiyor kinaye falanda yapmayın gereksiz.
Lütfen gerekli gereksiz kavramlarını benimle tartışmayın, bu beni ilgilendirir.
Yok artık. Kusura bakma da aklının icindekilerden şüphe ettim. Kişi kendinden bilir işi. Ne güzel söz. iyi cesaret edip adama aranizda bişi var mi demissin ve adam da açıklamış ya ben eşinin yerinde olsam yüzüne bakmazdim kusura bakma da bu ne kötü bir düşünce. İnsanların namusuna dil uzatmak bu kadar kolay mı?
o zaman konu sahibinin yazısı ve yazım hatalarida kendini ilgilendirir sanırım. Sizin kadar biliyordur heralde kk kurallarını . Nyse ii gnlrBenim takıldığım seylerin sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Bu forumda yazım kuralları var. İnsanlar can havliyle hatalı yazabilirler kabul ediyorum ama düzelt butonu bunun icin konuldu.
Lütfen gerekli gereksiz kavramlarını benimle tartışmayın, bu beni ilgilendirir.
Digerini cikariyim derken onun iyiligi dokundu manasinda demis olabilir. Yinede dikkatli olun.merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım
Şaka mısınız sabah sabah? Çocuğa anlatır gibi tek tek anlatayım mı? Yoksa konu sahibinin ikinci üyeliği, baronun tayin ettiği avukatı falan mısınız?o zaman konu sahibinin yazısı ve yazım hatalarida kendini ilgilendirir sanırım. Sizin kadar biliyordur heralde kk kurallarını . Nyse ii gnlr
Benim kadar biliyor olsaydı bu şekilde yazmazdı, siz de benim kadar biliyor olsaydınız yorum yorumlanmaz bilirdiniz, bu bir ceza sebebidir.
Lütfen uzak durun benden, sinirlerimi bozdunuz sabah sabah, 06 yı görünce gülesim geliyo zaten.
Ceza sebebiyse alırım cezamı problem değil . 06 da benim için önemli bir ay illa plaka olmasi gerekmiyor. Tabi bunu düşünmek birazda zekaya bağlı . Neyse uzatmaya gerek yok siz konu sahibinden bende sizin yorumunuzdan rahatsız oldum o kadar . 06 yada sınırsız guleblrsnzŞaka mısınız sabah sabah? Çocuğa anlatır gibi tek tek anlatayım mı? Yoksa konu sahibinin ikinci üyeliği, baronun tayin ettiği avukatı falan mısınız?
Benim kadar biliyor olsaydı bu şekilde yazmazdı, siz de benim kadar biliyor olsaydınız yorum yorumlanmaz bilirdiniz, bu bir ceza sebebidir.
Lütfen uzak durun benden, sinirlerimi bozdunuz sabah sabah, 06 yı görünce gülesim geliyo zaten.
Suph
suphe insani yer bitirir.eger durduk yere supheleniosan kesin altinda bisey wardr.bugune kadar olmadida neden simdi oldu bu kiskancligin.demekki giciklandigin seyler war.sessz sesz tskip etmeye dwm etmerhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım