Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALDATILIYORMUYUM :(
- Konu Sahibi fsymmn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dalga gecer gibi nasil konuymus bu boyle.Kusura bakmayinda esiniz akrabasinin kizini calistiriyor yaninda hic bi sebep yokken nasil cikarsin o kizi isten?
Birde akrabasi yuz yuze bakacaklar.Esinizi zor durumda birakiyorsunuz.Lutfen empati yapin.Sizin is yeriniz olsun ve yaninizda bi akrabanizin cocugu calisiyor olsun.Cocugun annesinde akraba oturmasi olsun ve sizde birkac kez gidin.Esinizde aldattiginizi dusunup, o genci isten cikar diye baski yapsin.Gercekten tek sebep buysa cok komik degil mi?
Birde akrabasi yuz yuze bakacaklar.Esinizi zor durumda birakiyorsunuz.Lutfen empati yapin.Sizin is yeriniz olsun ve yaninizda bi akrabanizin cocugu calisiyor olsun.Cocugun annesinde akraba oturmasi olsun ve sizde birkac kez gidin.Esinizde aldattiginizi dusunup, o genci isten cikar diye baski yapsin.Gercekten tek sebep buysa cok komik degil mi?
Yersiz kurgulariniz paranoyakliginiz yüzünden birinin ekmeğiyle oynamaya ne hakkınız var ?
Madem çok merak ediyosun uz sabah eşinizden sonra çıkın takip edin
Telefonunu takip edin
Bilgisayarini takip edin
Adam size açıkça demiş borç yüzünden ayıp olur diye
Öteki kadını cikaririm demesinin sebebi bağlayıcı bi unsur olmadigindandir
Biraz mantığa davet ediyorum sizi
Madem çok merak ediyosun uz sabah eşinizden sonra çıkın takip edin
Telefonunu takip edin
Bilgisayarini takip edin
Adam size açıkça demiş borç yüzünden ayıp olur diye
Öteki kadını cikaririm demesinin sebebi bağlayıcı bi unsur olmadigindandir
Biraz mantığa davet ediyorum sizi
eşinizin kuzenin kızını mı kıskanıyorsunuz? nasıl bir mantık bu ben anlamadım ..ya cidden paranoyak olmalısınız yada eşinize hiç güveniniz yokki akrabasıyla sizi aldatabileceğini bile düşünüyorsunuz.. kuzen bunlar ya kardeş gibi yani olucak şeymi allah aşkına
Konuda aldatılma olduğunu düşünmüyorum ama yanlış düşünüyorsunuz onlar kardeş değil. Bu şekilde evlenen bir çok insan var.
merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım
Bence aldatılmıyorsun, aksine çok da hatalı davranıyorsun ..
merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım
iyide daha bir şey görmemişsiniz, düşündüğünüz gibi değilse kızın ekmeğiyle neden oynuyrsunuz ki, ve zaten hiç bir şey görmeden direk eşinize söylemeniz ayrı bir saçma olmuş, önce bir takip edilir ondan sonra konuşulacak bir şey varsa konuşulur, hayır ilerde belki başkasıyla bir şey olursa siz söylseniz de eşiniz kabul etmez çünkü geçmişte haksız yere itham etmiştin falan der üste çıkar
Amacım kızı iştn çıkarttırmak değil verceği cevabı merk ettim sadece böyle düşünmemin sebebi eşim bana karşı kimseyi savunmazdı asla ama bu kıza laf söyletmiyo çok iyi die bahsediyo sürkli biyere kadar
haklıysa laf söyletmez tabi. sırf eşisin diye her şeye evett karıcım sen haklısın mı diyecek?
Canım çok fevri davranmışsın, keşke biraz daha sakin hareket etseydin. Ortada net bişey yokken bir insanı ekmeğinden etmek adil degil. Biraz sabret dışardan gözlemle. Kocana baskı yapma derim. Birde emin olmadan kocanın aklına böyle şeyleri sokma. Umarım düzelirsinizmerhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım
Bence sen bu konuyu kafandan at.Cok rahatlamak istiyorsan da is yerine git kızla tanıs hareketlerini gözlemle.Aldatıyor diye kafana takacaksan en fazla bunu yapıcaksın çünkü ortada bir sey yok.Yani bir arkadası falan olsa evine gitse aldatıyor diye düsünebilir insan da bu kuzeni.Kuzeniyle iliski yasasa 4-5 erkek akraba birlikte evine mi gider Allah askına ?
Bence ya siz konuyu tam anlatmıyorsunuz ya da cidden paranoyaksınız. Farklı bir durum oldu mu bu anlattıklarınız dışında? eğer olmadıysa bir insanın ekmeğiyle oynamayın hem de iftira atmış olursunuz bir nevi. Akrabası olmasa bu kadar kollamasından ben de rahatsız olurdum ama gereksiz kuruntu yapıyorsunuz
Ya Allah rızası icin şu sesli harfleri yemeyin okumak gelmyr icmdn :Smerhabalar arkadaşlar yeni üye oldum canım çok sıkkın bu ara 3 yıllık evliym eşimin kendi işyeri var ve iş gereği orada bayan olması gerek yanında kuzeninin kızı (18) çalışıyo ve birde 30 lu yaşlarda bi kadın 1 yıldr çlışıyolr bn bunu bi kaç ay öncesine kadr hiç sorun etmedim kız akraba sonuçta dedim öyle hobbala bi kız da değil ağr başlı gbi... nese bn ortada pek bşy de yok aslında eşim bi ara sıkca onlara gtti akrabalr (erkek grbu) glmiş bni de çğıyolr faln sesimi çıkrmadm gt dedim 1 değl 3 değl ister istemez huylandım acıkca sordum aranızda bşy mi var die (birbirimizi çoksevyoruz çok zorluklr atlaktık) saçmalama obenim kardesm dedi bn iknaolmadım baya gttm üstüne o daha çoçuk kızım gbi bnm kızım neyse o da öyle bnm için senden başkasıyla işim olmaz benm dedi bu arada eşim 26 yaşında biz hç böle bi konu yüzünden tartışmadık daha önce lafı bile geçmedi ama bn hiç bi şeklde ikna olmuyorum denemk içn o kızı iştn çıkırcaksn dedim onu geç diyo kızın ailesi bi ara borç faln vrrmişti borcumuz vardı bunu bahane edip bna iyilik eden inslra nasıl yapıyım bn şimdi bunu durduk yere diyo senn için raht olsun diyo tmm dedim ben hata yapıyorum die düşündüm bi ara susuyum diyorum ama olmuyo sonra yne baskı yptım çıkarcaksın işten die bana demez mi öbür kadını çıkar de çıkarıyım x i çıkaramam die başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç huzurum yok onada huzur vemiyorum sizce ben mi yanlş düşünüyorum söyledklerine inanmalımıyım
ayh içim şişiyor şöyle konuları gördükçe. kendi egonuzu tatmin etmek için ortada fol yok yumurta yokken gencecik bir kızın kocanızla arasında bir şey olduğunu düşündüğünüzü gelip bunca insana söyleyerek zan altında bıraktığınız yetmiyormuş gibi bir de rızkı ile oynamaya kalkıyorsunuz. herkes prenses gibi yetiştiriliyor da benim mi haberim yok böyle ne isterseniz olsun filan diye bekliyorsunuz resmen. kocamın tepkisi ne görmek için yaptım dediniz ya çıkarsa işten sizin aklınıza(!) uyup? nasıl bir vicdansızlık ya. Allah şu mantıktaki insanlardan korusun
GELMIYOR ICIMDEN yazmak istediniz heraldeYa Allah rızası icin şu sesli harfleri yemeyin okumak gelmyr icmdn :S