Aldatiliyormuyum lütfen yardim

İki hafta yeterli değil degilmi bu süre için çünkü aslında farkeymemesi mümkün degil trip yapmıyorum yemeğini hazirliyorum vs ne sorarsa cevap veriyorum ama kısa öz kendimle ilgili birsey anlatmıyorum o oturma odasindayken ben sürekli iş cikariyorum duruma gezdigim spor yaptigim yerleri atıyorum bilgisayar kursuna gidiyorum ordan resim atıyorum, ama bana neden biylesin niye yüzüme hiç gulumsemiyorsun demiyor bilerekmi yapıyor yada uzun vadedemi anlayacak hatalarini
Odundan empati yapmasını bekliyorsun. Senin gibi sinir stres olduğunu mu sanıyorsun :)

Sinir oluyorum dışarıdaki kadına kibarlıktan kırılan erkeklerin, evde ona senelerini veren yemeğini önüne koyan evlat veren adamların eşlerine höt höt olmasına.

Umursama madem boşanma cesaretin yok, sen de sosyalleş ye iç gez kafanı dağıt. Yapma yemek git dışardan söyle ödet parasını, temizlik yapma çağır yaptırsın. Parası ona fazla gelmiş biraz ele artistlik yapana kadar evine barkına harcasın. Çocuklar aldır bir şeyler
Ben arkadaşa yine katılıyorum 😍temizlikle kendini tüketme her şey mükemmel olmak sorunda değil ,arada eve yardımcı çağır ,para fazla gelmiş kendini tüketmeden yap ama gülümsemen eksik olmasın bir gerginlik içinde olmasın bunlar

Hatta ben bu kadınla konuşma dememe ragmen neden devam ettin deyince sen benim telefinumu mu karistiriyosun casusmu yükledin evli barkli insanlarla ugrasma ne dsmek bu deyip telefonunu duvara fırlatıp kirdi ben onlarin abisiyim aile gibiydik biz sacmaliyorsun yeter deyip üste cikiyor
Millete abilik yapacağına sizinle ilgilensin

Peki bu kadın benim numarami görüp kaydetmesi normalmi yani kim olduğumu sizce bilmiyormu, ben cunki ona herşeyi gizledim onun durumuna baktığımıda görmüyor ama neden işyerini arayan birini telefonuna kaydedersin yanlış aranmış deyip kapatmazmisin merakımı edeersin kim.beni sormuş diye yaklaşık üç aydır kayitliyim rehberinde kadinin
Bence %90 aldatiliyorsun ama durum ne kadar ileri gitti bilemeyiz ben olsam çoktan yakıp yikmistim kocamı uyarmama rağmen hala görüşmeye devam etseydi ve telefon saklama olayları olsaydı önce kendi ailesine durumu haber ederdim sonra kadının kocasına ulaşır anlatırdım..

Sabah işe gidiyor akşam gelir gelmez spor salonuna gidiyor sonra geç geliyir ertesi gün çalışmıyor sabah erkenden yine ormana yürüyüşe gidiyor yanlız kulaklığını takıyor , ben evden cikiyorum anahtar surda dedigimde hemen eve geliyor cunki evde yokjm yani bunlarda beni suphelendiriyir , ben biraz gözlemlede ve surat yapmadan onu kiskandigimi belli etmeden sakın kalayim dediğiniz gibi

Peki bu kadın benim numarami görüp kaydetmesi normalmi yani kim olduğumu sizce bilmiyormu, ben cunki ona herşeyi gizledim onun durumuna baktığımıda görmüyor ama neden işyerini arayan birini telefonuna kaydedersin yanlış aranmış deyip kapatmazmisin merakımı edeersin kim.beni sormuş diye yaklaşık üç aydır kayitliyim rehberinde kadinin
Belki iş için aradığınızı düşünmüş olabilir o yüzden kaydetmiştir. Ben de bazen arayan numaraları bu kim diye kaydediyorum.

neden calismiyorsunuz?
Hayatinizin iplerini eline biraktiginiz herife bakin.
Ailemden gelen belli bir maaşım var , ama çalışmak için bütün belgelerimi okumamı tamamlamak üzereyim cocuklaeim.kucuktu bende üniversite okudum bu dönemde bitmek üzere çalışmayı çok istoyorum

Ailemden gelen belli bir maaşım var , ama çalışmak için bütün belgelerimi okumamı tamamlamak üzereyim cocuklaeim.kucuktu bende üniversite okudum bu dönemde bitmek üzere çalışmayı çok istoyorum
calisma hayatinda aktif olun, sonradan sudan cikmis baliga donersiniz.
Aileden gelen maaş olmaz, yardim olur sanırım.
Esiniz hic güven vermedi, avcı gibi geziyor suan, haberiniz olsun.

Herkese merhaba bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen
Eşim bir sene boyunca kadinlarin çok olduğu bir isyerinde calisti , 6 ay oluyor işte. Çıkalı ama ordan iş arkadaşı bir bayan sürekli arıyor ve konuşmaya devam ediyorlar ben konusmani ustemiyorum dediğimde bı anda kesilip atılmıyor insanlar işle alakali konuşuyoruz bı ufak işi daha vardı ama bana inandırıcı gelmiyor , yazı islerimi hallediyor vs evli barkli kadın istesem dışarda yokmu var kadın diyor bu soylemlwri de rahatsız ediyor ama kadını da bir türlü silemiyor , geçen avmye gitti arkdalarim gelicek dedi ama bu kadın gelmiş goya karşılaşmışlar beş dakika oturmuşlar beraber felan , yani gözümle gordygum bir kanıtım.yok ama içimdeki bu şüpheyi de atamıyorum sizce kiskanclikmi yaoiuorum eşim bu arada zayıflamaya yeni ve pahalı kiyafetler almaya başladı spor yapıyor sürekli nasılım.diye bana soruyor , zayıfladım ya kiskandin beni diyor çok ta egosunu yükselttim şimdi ne yapacağım bilemiyorum
Sen de spora başla , kendine harcama yap.
Kadın dışında arkadaşları ile gerçekten buluştu mu ?
Mesajlasmalarda ya da konusmalarda gizli saklı bir durum var mı ?
Herşeyi sana kendisi mi anlatiyor sen mi karistirip buluyorsun ?
Telefon gizleme huyu var mı ?
Yani kiskanclik da olabilir aldatiliyor da olabilirsin. Hedef sasirtarak dışarda kadın mı yok diyor olabilir.

calisma hayatinda aktif olun, sonradan sudan cikmis baliga donersiniz.
Aileden gelen maaş olmaz, yardim olur sanırım.
Esiniz hic güven vermedi, avcı gibi geziyor suan, haberiniz olsun.
Ya söyle aileden kalan bir dükkanım var oranın kirasını aliuorum , ama o borç icinde yüzerken kendine sürekli Zara'dan kiyafet alması , banada al dediğimde sende kilo ver öyle al benim aldiklarimida kullanıyorsun ya diyor bazen tisortlerini giyiyorum aldığım paramı da olduğu gibi çocuklara harciyordum en son ona şöyle söyledim sen bana paramı nereye harcamam gerektiğini öğrettin dedim bu ayki paramla kendime alisveris yaptım ama mutlu değilim ondan sürekli suphelendigimde huzursuz oluyorum

Ben de diger arkadaslara katiliyorum. Üzmek istemem ama hareketleri aldatan erkek davranışı. Sadece kendine odaklan ve kendini daha çok geliştir. Sessiz kal,didikleme. Senin hareketlerinden anlayacak zaten, senin herseyi bildigini. Sonrasina sen karar verirsin. Senin tercihin artik.

Sen de spora başla , kendine harcama yap.
Kadın dışında arkadaşları ile gerçekten buluştu mu ?
Mesajlasmalarda ya da konusmalarda gizli saklı bir durum var mı ?
Herşeyi sana kendisi mi anlatiyor sen mi karistirip buluyorsun ?
Telefon gizleme huyu var mı ?
Yani kiskanclik da olabilir aldatiliyor da olabilirsin. Hedef sasirtarak dışarda kadın mı yok diyor olabilir.
Bazen şunu da düşünüyorum bu kadını kamuflaj olarakmi kullandirdi bana başka biriyle mesajlasiyor belkide ama inst veya facebokta sahte veya başka bir hesaba rastlamadım kurcaladigimda, kendisi vermez telefonu asla pardon totosunda gezdiriyor neredeyse

Belki iş için aradığınızı düşünmüş olabilir o yüzden kaydetmiştir. Ben de bazen arayan numaraları bu kim diye kaydediyorum.
Kayıtlı kalması ondan olabilirmi yaklaşık üç aydır duruyor durumlarini görüyorum yada beni eşi olarak anlamış olabilirmi anlamasını istemem açıkçası kendimi o duruma düşürmek istemiyorum hani elimde bir kanıt olsa ara kocasını anlat herşeyi ama kanıt olmadan da anlasın istemiyorum birsey

en önemlisi de küçük çocuğunuz kaç yaşında ? Çalışabilir durumda mısınız ? Çalışsanız ekonomik özgürlüğünüz olsa bu en güzeli olacak sizin için 😍

Bazen şunu da düşünüyorum bu kadını kamuflaj olarakmi kullandirdi bana başka biriyle mesajlasiyor belkide ama inst veya facebokta sahte veya başka bir hesaba rastlamadım kurcaladigimda, kendisi vermez telefonu asla pardon totosunda gezdiriyor neredeyse
Hedef sasirtiyor gibi geldi bana. Ondan başka kadın mı yok vs derken. Sessizce takip et delil topla. Bu sürede sen de spora başla o kendine harciyorsa sen de harca.

Harikasın ❤️

Aldatıyorsa kendi ezikliği sakın hatayı kendinizde görmeyin bu bir kişilik problemi

Back