Aldatılıyor muyum ?

ben baya bi kişiyi engelledim, keşfette çıkıp duruyor rahatsız oluyorum diye. öyle bir şey olabilir. sorun bence açıkça. tepkisinden zaten anlarsınız.

Yani eşimle aram kötü, anlaşamıyoruz, sevmiyoruz birbirimizi falan deseniz neyse de bu kadar mükemmel dediğiniz ilişkide nasıl aldatıldığınızı düşündünüz hemdr 2 engelle? Bizde eşimle iyi anlaşırız ve güzel bir evliliğimiz var bende onun instagramında engellenen saçma kadın hesapları görmüştüm ve hiç aldatıldığımı düşünmedim. Eşime sordum ve keşfette çıkıyor önüme bende görünce engelliyorum dedi. Bu bende hiç şüphe uyandırmadı şahsen.

Bence sizde böyle paronayak davranıp bu mükemmel evliliği zedelemeyin ve gidip eşinize sorun.

Algoritma saçma sapan kadınları keşfetine anasayfasına çıkarmış o da görmek istemediği için engellemiş olabilir

Arkadaşlar neden gülüyorsunuz mesajıma , komik bi şey mi dedim sanki

İmza..

Reactions: JES
Tatlim sende oyle bi baslik acmissin ki aldatilmadigini kendinde biliyorsun
Hayatimdan giden 5 dakika

Çok iyi anlaşsaniz bu soruyu bize sormazdiniz sanki çünki iyi anlaşan ve yeterince samimiyet geliştiren çiftler merak ettiklerini birbirine sorarlar ve birbirlerine güvendikleri için aldıkları cevaptan tatmin olurlar diye düşünüyorum

Büyük ihtimalle storylerini izliyor,,baktığı görülmesin diye de engelliyor. Bana pek iyi biyetli gelmedi çünkü engeller yeni diyorsunuz...Kadın olsa eklemeni yazanı engeller diyeceğim fakat bir erkek.. Bir durum yoksa neden engelliyor ? Ya storylere bakıyor ya da konusuyor sonrasında geri dönüş gelmesin diye engelliyor. Açıkçası açığı olmayan adam engel de atmaz. Eski engelledikleri olsa yani sizden önce bu gayet normal fakat sizleyken engel atması ilginç. Aldatma var mı yok mu bilemem fakat şüpheli bir hareket benim yorumum,siz izlemlemeye devam edin bir durum varsa karşınıza cikacaktir

Daha önce evlilik yolunda olduğum kişi tarafından aldatıldım bu şekilde intagram muhabbetlerinden dolayı, o yüzden paranoya yapıyor olabilirim. Eğer aldatma durumu yoksa ve ben bunu sorarsam onu küçük düşürmüş olurum iftira atmış gibi, telefonunu karıştırmış olmakla kalırım.

Aldatma durumu yoksa onu kırmış olurum böyle bir duruma düşmek istemem elimde kanıt olmadan. Saçma bir yorum

Bende sizin gibi düşündüm, bakacağım. Teşekkürler

Hayır hiç paniklemedi bakmadı bile telefona dikkat ettim.
Ben ilişkimizi anlamanız açısından evlenesi geliyor yazdım ki yorum yaparken anlaşabilelim kimse kimseyi burada tanımıyor.

Bazen bazı insanlar takip isteklerini kabul etmememe rağmen ısrarla istek yolluyorlar engelliyorum. Ya da mesaj atanları da engelliyorum. Hatta aptal saptal tipler oluyor keşfetimi meşgul etmesin diye onları da engelliyorum. Birden fazla gelen takip isteklerinde ve mesaj atanlarda erkek arkadaşım da aynısını yapıyor. Gelen mesajları silmeden engelliyor direkt.

Şöyle bir ihtimal de var ki hikayelere bakıp engelleme de yapıyor olabilir. Ama çok fazla takipçisi olan bir kadını neden engellesin bu durumda. Kadın kocanızı ne tanır ne bilir görmez bile o kadar insan arasında. Eşiniz çok fazla pimpirikli bir tip değilse tabi, öyleyse her ihtimale karşı engellemiş olabilir :)

Mesaj atmışlardır engellemiştir. Direkt sorun ama telefonunu karıştırdım demek istemediğiniz için sormadığınızı düşünüyorum.
Aynen öyle teşekkürler. Soramam çünkü dediğiniz gibi öyle bir konuma düşmek istemiyorum. Eğer böyle bir durum yoksa da eşimi kırmış olurum. Yorum yapan arkadaşlar madem çok iyisiniz sor demişler. Adamın karşısına geçip sen beni aldatıyor musun diyecek halim yok adamda zaten evet demez hayal aleminde yaşamayalım.

Daha önceki ilişkimde yaşadığım için pinpirik yapıyor olabilirim haklısınız. Birde aldatacak insan niye engellesin devam eder diye düşünüyorum

Instagramdan ısrarla gelen takip isteklerini ve asılmaya çalışan etmeleri ben de engelliyorum hemen. Bir de sürekli kesfette onume çıkan ilgilenmediğim hesapları da engellerim. Öyle bir şey olabilir. Ya da istek atmıştır o kişiler eşiniz de isteği silip tadiniz kaçmasın garanti olsun diye engellemiştir bence sormanıza gerek yok

Haklısınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…