Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Ortaya çıkarsa ne yapmayı planlıyorsunuz ben yüzde 99 diyorum.Yani benim için mantık telefonu banyoya bile götürüp sizden köşe bucak saklamasi .Banyoda yok birşey izliyor ana habere bakiyor.Birde şu sen kizarsin diye saklıyorum nedir.Ben telefon kurcalamaya karşıyım fakat oyun oynanmıyor birsey izlenmiyorsa sürekli elde telefon geziliyorsa iyi niyetli bakamam.Siz napacaksiniz öyleyse bu önemli.

Yüzde bir ihtimal bıraktım söyleyin telefonu ortaya koysun yok bide üste çıkar bana guvenmiyormusun.Ben ciddi anlamıyorum telefonu bu kadar gizleme olayını

Çatır çatır da boşanacam beni enayi yerine koymak ne demekmiş. Ama delil toplamak için onun gibi kurnaz değilim maalesef. Ne yapabilirim nasıl başederim bilmiyorum
Başedersin. Çoğumuz boşadık. Gömlek giydir, açık renk giydir. Ruj izi, fondöten vs kesin bulaşır. Üst üste giydir, birde şey demiştim beyaz sana ayrı yakışıyor 😀 Salak inanıp günlerce açık renk giydi. Hepsinde ruj iziyle geldi. Ayırdım koydum kenara çaktırmadan. Ben öyle yapmıştım 😀

Gizli kamera sanırım zor ama ses kaydı koymayı düşündüm dükkan küçük. Anlaşılırmı bu ara benden şüpheleniyor. Yada başka birini mi gönderip koydursam bilemedim
Guvendiginiz biri daha mantıklı küçük ses kayıt cihazları var ama geri gelip almak lazım biraz aksiyon ve risk işi....

Ortaya çıkarsa ne yapmayı planlıyorsunuz ben yüzde 99 diyorum.Yani benim için mantık telefonu banyoya bile götürüp sizden köşe bucak saklamasi .Banyoda yok birşey izliyor ana habere bakiyor.Birde şu sen kizarsin diye saklıyorum nedir.Ben telefon kurcalamaya karşıyım fakat oyun oynanmıyor birsey izlenmiyorsa sürekli elde telefon geziliyorsa iyi niyetli bakamam.Siz napacaksiniz öyleyse bu önemli.
Yukarıda da yazdım kesinlikle boşanıcam.

Başedersin. Çoğumuz boşadık. Gömlek giydir, açık renk giydir. Ruj izi, fondöten vs kesin bulaşır. Üst üste giydir, birde şey demiştim beyaz sana ayrı yakışıyor 😀 Salak inanıp günlerce açık renk giydi. Hepsinde ruj iziyle geldi. Ayırdım koydum kenara çaktırmadan. Ben öyle yapmıştım 😀
Nasıl başederim derken bu olayları nasıl açığa çıkarırım nasıl bir yol izlesem diye. Yoksa Allah bir yol çiziyor. Bence Allah bana işaret yolluyor sürekli. Gerisinide kendin mi hallet diyor acaba😀

Kızlar siz olsanız ne yapardınız nolur kendi yerinize koyun beni. Telefona giremiyorsun dükkana gelme diyor asla.
Dedektif mi tutayım napayım

Eşinizin akşam bi yere gitmemesi veya haftasonu evde olması çok normal çünkü büyük ihtimal sizi gündüz iş saatlerindeyken aldatıyor. Yüksek ihtimallede yanında çalışan kızla. Dükkana gittiğinde size kızması aşırı abes bir durum nasıl buna izin verdiniz hergün o dükkanı ziyaret edin sizi baskılamasına izin vermeyin. Bnm eşimde esnaftı arada dükkanına giderdim hiç kızdığını bilmem. Parfüm konusuna nedense ben çok takılmadım çünkü kimi ortamlardan çıktığımzda kokular bizim üzerimize de sinmiş oluyor ama 12 yıllık evliyim eşimin üzernde bir tel bile saç görmedim bana bu kısım çok abes geldi. Ve arkadaşlara katılıyorum telefonunu istediğimde bana göstermiycek eşin alnını karışlarım siz çok pasif kalmışsınız yoksa eşiniz uyanık falan değil.

Eşiniz eğer parfümeride çalışmıyorsa o parfüm kokusu eşinizin üstüne sinmez.
Ben olsaydım bi gün sürpriz adı altında iş yerine çat kapı ziyarete giderdim.
Tepkisinden anlaşılır zaten.

Nasıl başederim derken bu olayları nasıl açığa çıkarırım nasıl bir yol izlesem diye. Yoksa Allah bir yol çiziyor. Bence Allah bana işaret yolluyor sürekli. Gerisinide kendin mi hallet diyor acaba😀
Az sabırlı ol takipte kal. Açık renk giydir dediğimi yap. İşe yarıyor.

Bence dükkandaki kameralara bakma şansınız varsa gidin bakın.İnsanlara karşı nasıl çok mu samimi vs.
Ya da kılık değiştirip etrafta dolanın yerinde izleyin bi neler çeviriyor diye.İllaki çıkar kokusu.

Trendyoldan baktım kocamanlar. Varmı bildiğiniz marka yada bişey
Öyle bildiğim yok.Bugun bir avukat izledim bir kadın gelmiş büroya aldatiliyorum ama ispatlayamiyorum demiş.Onun eside telefonu köşe bucak sakliyormus.Avukat hallederiz demiş kart bilgilerinden ,otel ,telefon kayitlarindan ispatlamış.Elimde delil yok demeyin Telefon saklamak bile bir işaret.....

X