Aldatılıyor muyum? Eşim hasta mı? Sapık mı?

kelimeler

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
45
-1
Merhaba,
Ben henüz 3 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Flört dönemimizde çok fazla kavgamız ayrılıgımız anlaşmazlıklarımız oldu, hatta nişan attık ve sonra evlendik. Şu an ne kadar pişmanım anlatamam. Umarım bu kırgınlık ve kızgınlıkla alakalı bir pişmanlıktır, umarım geçicidir.

Eşimin işi nedeniyle genç güzel bayanlar sürekli çevresinde. evliliğimizin ilk haftasında yaşadıklarımız bunlarla alakalıydı hala evlendiğini bilmeyen bazı kişilerin mesajlarıyla hatta gece yarısı telefonlarıyla uyandığımız oldu. Yanımda evlendiğini bir daha rahatsız edilmek istemediğini söyleyerek defetti bu insanları hayatımızdan, beni ikna etti bi şekilde.
(ayrıca ben vajinismuslu bir bayanım su aralar bunu aşmaya çalışıyorum, tam bir birlikteliğimiz olmadı) birazda bunun stresine bağladığım 3 şiddetli kavga yaşadık bu 3 ayda. hayatımda işitmediğim hakaretleri küfürleri işittim, hatta tokat yedim 2 kez. o an evi terketmeye kalktım izin vermedi durdurdu özürler diledi.

bir de alkol problemini öğrendim. bekarken ara sıra içtiğini biliyordum ama şu an anlıyorumki eşim alkolü çook seviyor. hemen her akşam bir bira içmiş olarak dönüyor işten. benim hiç hoşlanmadığım ve evlenmeden önce bana söz verdiği bir konu olduğundan bu yüzden de tartışmalarımız oluyor sık sık.

ve bu sabah; eşim yine işi yüzünden 2 gün gece çalıştı ve geceyarısı geldi eve, ben isyan ettim biz yeni evliyiz ve bu iş yüzünden birlikte vakit geçiremiyoruz evde yalnız kalıyorum vs gibi konuşmalar yaptık haklısın ama işim bu dedi. daha insani şartlarda çalışarak da aynı parayı kazanabilirsini savundum. hak verdi ve sabah konusmak üzere uyuduk. Sabah telefonunun şarjının bittiğini kapandığını görüp şarja takmıştımki fotoğraflara girdim, bir video çekmişti iş ortamında. karşısında oturan bir kızın (yazlık straplez mini bir elbise giymiş) gizlice çekilmiş bir videosu. gögüs ve bacak kısmını çekmiş özellikle. Yıkıldım!
bu hastalık, sapıklık bu. hemen gidip uyandırdım ve sordum. bu mu senin işin, iş ortamın, iş arkadaşına bunu mu yapıyorsun hastamısın sen dedim. bişi söyleyemedi geçiştirmeye çalıştı benim işe gitmem gerektiğinden evden çıktım.

ölü gibiyim. midem bulanıyor. evliliğimizin başından beri bu tür sapkınlıklarını yakalıyorum ama bu fazla oldu. ve belki bu yüzden kendimi ona teslim edemiyorum. bana güven vermiyor.
ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
kimseye anlatamıcam şeyler bunlar en azından yazarak rahatlamak istedim :KK43:
eve gidip boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama toplum baskısı.. onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum ama bu sapkınlıkları ve kadınlık gururumu defalarca ayaklar altına alması artık katlanamıyorum :KK43:

Merhaba,
Ben henüz 3 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Flört dönemimizde çok fazla kavgamız ayrılıgımız anlaşmazlıklarımız oldu, hatta nişan attık ve sonra evlendik. Şu an ne kadar pişmanım anlatamam. Umarım bu kırgınlık ve kızgınlıkla alakalı bir pişmanlıktır, umarım geçicidir.

Eşimin işi nedeniyle genç güzel bayanlar sürekli çevresinde. evliliğimizin ilk haftasında yaşadıklarımız bunlarla alakalıydı hala evlendiğini bilmeyen bazı kişilerin mesajlarıyla hatta gece yarısı telefonlarıyla uyandığımız oldu. Yanımda evlendiğini bir daha rahatsız edilmek istemediğini söyleyerek defetti bu insanları hayatımızdan, beni ikna etti bi şekilde.
(ayrıca ben vajinismuslu bir bayanım su aralar bunu aşmaya çalışıyorum, tam bir birlikteliğimiz olmadı) birazda bunun stresine bağladığım 3 şiddetli kavga yaşadık bu 3 ayda. hayatımda işitmediğim hakaretleri küfürleri işittim, hatta tokat yedim 2 kez. o an evi terketmeye kalktım izin vermedi durdurdu özürler diledi.

bir de alkol problemini öğrendim. bekarken ara sıra içtiğini biliyordum ama şu an anlıyorumki eşim alkolü çook seviyor. hemen her akşam bir bira içmiş olarak dönüyor işten. benim hiç hoşlanmadığım ve evlenmeden önce bana söz verdiği bir konu olduğundan bu yüzden de tartışmalarımız oluyor sık sık.

ve bu sabah; eşim yine işi yüzünden 2 gün gece çalıştı ve geceyarısı geldi eve, ben isyan ettim biz yeni evliyiz ve bu iş yüzünden birlikte vakit geçiremiyoruz evde yalnız kalıyorum vs gibi konuşmalar yaptık haklısın ama işim bu dedi. daha insani şartlarda çalışarak da aynı parayı kazanabilirsini savundum. hak verdi ve sabah konusmak üzere uyuduk. Sabah telefonunun şarjının bittiğini kapandığını görüp şarja takmıştımki fotoğraflara girdim, bir video çekmişti iş ortamında. karşısında oturan bir kızın (yazlık straplez mini bir elbise giymiş) gizlice çekilmiş bir videosu. gögüs ve bacak kısmını çekmiş özellikle. Yıkıldım!
bu hastalık, sapıklık bu. hemen gidip uyandırdım ve sordum. bu mu senin işin, iş ortamın, iş arkadaşına bunu mu yapıyorsun hastamısın sen dedim. bişi söyleyemedi geçiştirmeye çalıştı benim işe gitmem gerektiğinden evden çıktım.

ölü gibiyim. midem bulanıyor. evliliğimizin başından beri bu tür sapkınlıklarını yakalıyorum ama bu fazla oldu. ve belki bu yüzden kendimi ona teslim edemiyorum. bana güven vermiyor.
eve gidip boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama toplum baskısı.. onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum ama bu sapkınlıkları ve kadınlık gururumu defalarca ayaklar altına alması artık katlanamıyorum :KK43:

Allah yardımcın olsun canım. Öncelikle çok üzüldüğümü belirteyim. Dört senelik ilişkiden sonra hüsrana uğramak kolay olmasa gerek. Bence her şeyi oturup konuşun. Bu yaşadıklarınız ayak üstü konuşulacak konular değil. Birbirinizi dinleyin. Ondan sonra boşanmaya kesin olarak karar verirsin. Toplum baskısından da korkma. Toplum yüzünden kendi sağlığından olursun Allah muhafaza.

eşinde başlıktaki 3 durumda var gibi.

daha önce nelerini yakaladınız..
küfür etmiş susmuşsun tokat yemiş susmuşsun bu olay üstüne kavga etsen dayak yiyip yine susar mısın? :44::44:

Merhaba,

alkol var

sapıklık var

huzur yok

sözde durma yok.

sözde sevgi var...

katlanmak zorunda değilsin. zararın neresinde dönersen kardır.:26:

Toplum baskısıyla kendini yiyip bitirme. Böyle bir insana daha ne kadar katlanabilirsin? Senin için önemli olan bu evlilikten en az zararla kurtulmak bence. Bugün gizli görüntüleri çeker, yarın başka başka şeyler çıkar. Küfür, hakaret ve şiddetten bahsediyorsun. 3 ayda sana gerçek yüzünü göstermiş, bence şükret. Unutma hayata bir kez geliyoruz, kimsenin seni aşağılamasına izin verme.

sevgi bi yere kadar canım artık o seni ezmeye başlamış yaptıkları kesinlikle sapkınlık ne o öle iş arkadaşını videoya falan çekmeler bide olmadık yerlerini toplum baskısı yüzünden bu evliliği sürdüremezsin sonunda üzülen sen olur eşin değişmicene göre bide bunun üstüne çocuk falan olursa hiç bırakamazsın o yüzden sen yol yakınken iyice düşün taşın ve bitir
4senede görüşmüşsünüz hiç mi anlamadın yakalamadın bişeysini bi anda evlendikten sonra böle olmamıştır heralde

eşinde başlıktaki 3 durumda var gibi.

daha önce nelerini yakaladınız..
küfür etmiş susmuşsun tokat yemiş susmuşsun bu olay üstüne kavga etsen dayak yiyip yine susar mısın? :44::44:

şiddetli bir kavga sırasında kendimi tutamayıp ben vurmuştum eşime, beni sakinleştirmek için tokat attığını söyledi, uzun bir süre de bu olayın özrünü diledi gitmek istedim göndermedi bir daha olmayacağıyla, olursa neler olacağıyla ilgili konuştuk. ki son 1 aydır sorunumuz yoktu iş saatleri dışında. bu sabah bu olay patlayana kadar.

daha öncekilerden kastım, evliliğimizin ilk zamanlarında gelen telefon ve mesajlar. onun dışında dışarıya bir meyil görmedim hiç. biz büyük bir aşkla büyük bir riski göze alarak evlendik. nişan atıldıktan sonra geri dönüşte herkes uyardı beni kimseyi dinlemedim :KK43:
şu anda da sevgim bitmiş değil çok sıcaktır bana karşı. 3 aydır birlikte olamıyoruz çok anlayışlı davranıyor ama dediğim gibi belkide onun yaptıkları sonucu benim bu sorunum.

eve nasıl gidicem gittiğimde ne dicem ne denir o bana ne diyebilir... deliricem.
ama sanırım bu sondu.

Eğer toplum baskısından dolayı boşanmak fikri seni korkutuyorsa emin ol bu insan seni hertürlü toplumda rezil eder.
Unutma ölüsü olan bir gün ağlar delisi olan hergün ağlar.

çok sevgi de bir yerde işe yaramıyor görmüş olduk.
ayrıca seven insan eşine tokat atmaz sinirli olsa bile.
ilk tokat sizden gelmiş. bu kadar kendini kaybetmeniz ve öfkeye tutulmanız kendi iradenizi zayıf tutmanızla alakalı.
sizin durum körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş.

karşılıklı konuşma varken beden dili ve güç yarışına girmişsiniz. her ikiniz de hatalısınız.

fakat evli bir erkeğin işyerinde milletin g.tünü başını çekmesi. karakteri ile alakalı.

şiddetli bir kavga sırasında kendimi tutamayıp ben vurmuştum eşime, beni sakinleştirmek için tokat attığını söyledi, uzun bir süre de bu olayın özrünü diledi gitmek istedim göndermedi bir daha olmayacağıyla, olursa neler olacağıyla ilgili konuştuk. ki son 1 aydır sorunumuz yoktu iş saatleri dışında. bu sabah bu olay patlayana kadar.

daha öncekilerden kastım, evliliğimizin ilk zamanlarında gelen telefon ve mesajlar. onun dışında dışarıya bir meyil görmedim hiç. biz büyük bir aşkla büyük bir riski göze alarak evlendik. nişan atıldıktan sonra geri dönüşte herkes uyardı beni kimseyi dinlemedim :KK43:
şu anda da sevgim bitmiş değil çok sıcaktır bana karşı. 3 aydır birlikte olamıyoruz çok anlayışlı davranıyor ama dediğim gibi belkide onun yaptıkları sonucu benim bu sorunum.

eve nasıl gidicem gittiğimde ne dicem ne denir o bana ne diyebilir... deliricem.
ama sanırım bu sondu.
3 aydır birlikte olamıyoruz çok anlayışılı davranıyor diyorsun ,kusura bakma ama daha yeni evli değilmisin,işi evliliğiniz için çok riskli bence

3 aydır birlikte olamıyoruz çok anlayışılı davranıyor diyorsun ,kusura bakma ama daha yeni evli değilmisin,işi evliliğiniz için çok riskli bence

bana verdiği sözlerden biride buydu, nişan atıldıktan sonra gelip özürler dilerken (benim sevmediğim) bu iş problemini çözeceğini, istersem ayrılıp başka bir iş bulabileceğini söylemişti. sana güvendiğim sürece sorun olmaz demiştim ama evlendikten sonra saatlerinden dolayı olmayacağını gördüm ve bu konuyu açtım her seferinde oyaladı beni rahat iş-iyi para kazanıyorum-vs..

evlenmeden önceki sözlerin hiç biri tutulmadı ve şu an karşımda bambaşka biri var. çok şaşkın ve üzgünüm. birnevi ailemi karşıma alarak yaptığım bu evliliği şimdi nereye koyayım bilmiyorum.

sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım eve gidince? ne söylemeli, direkt boşanmadan bahsetmeli miyim?

boyle adamlar kolay duzelmez
henuz yolun basindasin cocugun yok
sonradan hergun aglamaktansa simdi uc bes aglar unutursun
toplum baskisi diyorsun da canim
kac cocuklu aileler bosaniyor
yinede iyi dusun

evet eşin bir sapık. toplum baskısını geç, o seni kınayacak olanlar kendileri yiyorsa kızlarını evlendirsinler böylesi bir sapıkla. hatta bence o kıza gidip bunu söylemelisin belki kızın bu görüntülerini internete koyacak belki kızın hayatı mahvolacak söyle de kız şikayet etsin bu adamı sen de boşan arkadaşım

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin bu insanları evlilik oyuncak oldu
tavrını koymalısın ne şekilde olur bilemiyorum ama tavrını koyman kesin lazım... Daha kötü günlere gelmemek için.. Bunu yap allah yardımcın olsun

Allah korusun yerinizde olmak asla istemem.
Bence bir süre aynı evde yaşayın, fakat kendisi yokmuş gibi davranın belki ümidiniz doğruysa insan profiline geri dönecektir.
Lakin toplum baskısından dolayı asla ve asla boşanma kararınızdan eminseniz vazgeçmeyin. İlerde sapkınlığı gerçekse annenizin, kardeşinizin, arkadaşınızında videosunu çeker bu adamdan en kötüsüde çocuk sahibi olmanız olurdu. Her şerde bir hayır vardır. Sizin için dua edeceğim.

ALLAH yardım etsin içinden çıkılması zor bir durum.kötü alışkanlıkları olan bir adam.alkol var,küfür var,sapıklık var ya ayrılacaksın yada evliliğini düzelmesi umudunla sürdüreceksin bunun ortası yok.

Allah korusun yerinizde olmak asla istemem.
Bence bir süre aynı evde yaşayın, fakat kendisi yokmuş gibi davranın belki ümidiniz doğruysa insan profiline geri dönecektir.
Lakin toplum baskısından dolayı asla ve asla boşanma kararınızdan eminseniz vazgeçmeyin. İlerde sapkınlığı gerçekse annenizin, kardeşinizin, arkadaşınızında videosunu çeker bu adamdan en kötüsüde çocuk sahibi olmanız olurdu. Her şerde bir hayır vardır. Sizin için dua edeceğim.

teşekkür ederim.
hayattaki tek dayanağım o oldu. herkesi arkamda bıraktım onun için. o da bana sevgisini ilgisini eksik etmedi hiç ama nasıl bu duruma geldi yada hep böylemiydi ben mi kördüm anlam veremiyorum.
yıllardır tanımasam bu kadar şaşırmam.

acaba diyorum benim vajinismus problemimle alakalı bir arayış mı. çünkü benden önce ihtiyaçlarını gideriyordu bir şekilde. evlendiğimizden beri sadakatinden eminim. neden böyle oldu anlamıyorum, eve gitmekten korkuyorum.

Merhaba,

Canım kendini neden yıpratıyorsun derhal kurtar kendini bu adamdan.

ama sanırım bu sondu.

Eşinin tüm bu yaptıklarını kendi sorununa bağlamana çok üzüldüm..senle ilgisi yok,malesef eşin sapık:KK50: çocukta yokken,iyice düşün taşın ve kararını ver..ileride ne tür sapkınlıklar yapar?düşünmek bile istemiyorum.

X