- 18 Temmuz 2016
- 1.671
- 972
- Konu Sahibi Gunbatimii
Yasin daha 20 coluk yok cocuk yok bu adam denen musfetteyi ne cekiyosun cik gitt durma 1 dk durdugun hata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra ben tek kızımı silerim deyince bana büyük konuşma diyorlarŞuan ailem kararı tamamen bana bırakmış durumda ama öyle bir ortamda büyüdüm ki sanki ben aldatmışım gibi davranıyor lar
Okumuyorlar ve akıbetleri evlilik oluyor.23 yaşındayım evlilik için yaşımın küük olduğunu düşünüyorum anca 27-28'de.20 yasinda bir insan nasil evlenir benim aklim almiyor
insan babasının evinde neden rezil perişan olsunCesaret almayı.korkuyorum annem babam dışında herkes karşı rezil perişan olursun diyorlar oysaki babam üniversiteye devam etmemi bile teklif etti
Haklısınız ama bazı çocuklar da okumak istemiyor ve akıbetleri evlilik oluyor. Bu biraz aileye göre de değişir.Mesela benim ailem beni oku oku diye sıktılar.Lise ortamını sevmediğim için bırakacaktım İzmir'den dayılarımı bile çağırdılar.Bazı aileler de okumuyorsa okumasın diyorlar.Bu ne derece doğru ne derece yanlış tartışılır.ben bu aileleri de anlamıyorum arkadaş sizi hangi kafayla hangi görgüyle büyütüyorlar
ben kızım yirmi yaşındayken hangi üniversitede olacak yaz tatilinde hangi ülkeye dil öğrenmeye gidecek
mesleğini nasıl geliştirecek derdindeyim
size ne yedirip içiriyolar da bu yaşlarda evlenip bi de çocuk derdine düşüyosunuz
üstelik de böyle insanlarla
allahım sen şaşırtma
okumak istememek diye bi şey olabilir miHaklısınız ama bazı çocuklar da okumak istemiyor ve akıbetleri evlilik oluyor. Bu biraz aileye göre de değişir.Mesela benim ailem beni oku oku diye sıktılar.Lise ortamını sevmediğim için bırakacaktım İzmir'den dayılarımı bile çağırdılar.Bazı aileler de okumuyorsa okumasın diyorlar.Bu ne derece doğru ne derece yanlış tartışılır.
Benim okulla aram hiç iyi olmadı özellikle de lise dönemim feciydi.Çalışırım dedim çalış diye blöf yaptılar akşam bir baktım İzmir'deki bütün akrabalar bizim evde.Üniversite de uzadı ama çalışıp dayaz okulunda aldığım yüksek notlar bana motivasyon oldu.Sevgilim vardı onunla evlendirin beni dedim çocuk ortaokul mezuny sorun olmaz mı bir de sen önce okulunu bitir diye izin vermediler.İyiki de vermemişler gerçek yüzünü çocuğun aylar sonra öğrendim.Bu devirde maalesef kadın için eğitim, kendini geliştirme şart.okumak istememek diye bi şey olabilir mi
insan öğrenmeyi bilmeyi görmeyi sevmez mi
bu tamamen aileden yanlış yönlendirip yetiştirmekten böyle bence
okumayıp da pişman olmayan var mı hiç görmedim ne iş yaparsan yap oku öğren öyle yap
hele ki bu devirde bu ülkede okumayan kadın ne yapar nasıl yaşar
Dunyanın sonumu senı aldatan doven adamdan ayrılmak mıllet ne acılar cekıyor allah askına sızde kendınıze dert arıyorsunuz. Oyle bı adamdan bosanırsan sevın bence neyını toparlıyamıyorsunCesaretim yok toparlanamam diye korkuyorum
Burda sana kimse bosan demekten baska hic bisey diyemez bosan bosan bosannnnn
İllede hayatimi mahfedip burnumdan getircem.Ayaklarimin ustunde durmuycam her turlu eziyeti cekcem diyolar.Cunku koca kitligi es kitligi war ulkemizde zaten.Yada ewlenmeden duranlara hayat haram.Yazdigi yazinjn icinde cewabi ama asla bunu yapmamaya yemin etmis.Bizim dememiz gereken op saril kocayo daha nerde bulcan ister dowsun ister sowsun demeliyiz.Yok ben diyorum sakın boşanma diye. 20 yaşında bir genç kız ilim irfan öğrenmek istemiyor. Bilim b’sinden haberi yok. Okuduğu kitaplar Cin Ali serisinden öteye gitmemiştir. Boşanıp napacak. Sımsıkı tutsun kocayı. Tutsun ki en azından bir asalağı bizim kızlarımızdan uzak tutsun. Sinirleniyorum gerçekten.
Cesaretim yok toparlanamam diye korkuyorum