Kızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atıneski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
Bu tip bi insan icin aglamak nedir? ?? Balik bastan kokmusKızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atıneski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
Kızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atıneski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
Bu kadar suphen varsa ki var dedektif tutmaya kadar gitmissin. Hic ugrasma, ispatlamiyorsan ama hissediyorsan illa ki bir sey vardir. Boyleleriyle ugrasmak gercekten vakit kaybi. Bu tarz biriyle 2 senesini harcamis artik dedektiflik seviyesine ulasmis biri olarak soyluyorum. Vakit kaybi, nokta.merhaba kızlar bende yaklaşık 2 aydır benzer bir şüphe ile uğraşıyorum.. lanet olsun bu teknolojiye, kadınların arsızlığına, namussuzluklarına.. hersey çok yozlaştı ..çeşitli mail , msj ve tel uygulamalarını takip ederek bir sürü şeye ulaşttım. ama tam somut birşey yakalayamadım. ispatını görsm kıyameti koparıcam. 2 gün dedektif bile taktım peşine ama iş üstünde basamadık. şuan maksimum çabayla herseyini saklamaya çalışıyor.. son olarak spy buble diye bir uygulama buldum. telefondaki hereyi logluyormuş.. bunla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen
merhaba kızlar bende yaklaşık 2 aydır benzer bir şüphe ile uğraşıyorum.. lanet olsun bu teknolojiye, kadınların arsızlığına, namussuzluklarına.. hersey çok yozlaştı ..çeşitli mail , msj ve tel uygulamalarını takip ederek bir sürü şeye ulaşttım. ama tam somut birşey yakalayamadım. ispatını görsm kıyameti koparıcam. 2 gün dedektif bile taktım peşine ama iş üstünde basamadık. şuan maksimum çabayla herseyini saklamaya çalışıyor.. son olarak spy buble diye bir uygulama buldum. telefondaki hereyi logluyormuş.. bunla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?