Aldatıldım :(

Zaten 2. şans demek ilki az oldu gel bir daha ağzıma .... karar senin... ve ki askerde diye herşey serbest yapabilir ve birşey denmez anlamına gelmez. Temmuzda olan olayı o an neden sormadın biraz geç kaldın sanki ?

Çok saçma niye mesajı silip vermiyor ki teli size. Hadi kıyıda köşede araştırıp bulsanız tamam da mesajlar bölümü basit bir yer unutması çok saçma geldi

Bile bile o mesajlari nasil birakmis Kasitli olarak anlamadim! Kendinizi yiyeceğinize soyleyin o kendini yesin!

Bence sorulacak birşey kalmamış 1 yıl bu dertle mi yaşayacaksınız.
Daha yeni gitmiş zaten zaman kaybetmeden bitirin ilişkiyi.
Muhtemelen affedip devam etmeniz halinde gelince kendi ayrılır bu şahıs.
Ne güzel iğrençliğini görmüşsün işte boşuna gözleyecektin yolunu.

Ha bide senle konusurken olmuş.tabiki ayrıl ne demek birlikte olmak.aldatan bir adamla evlenirsen evliliğindede aldatılırsın bunu bil.çünkü aldatmak kişilik meselesidir.

Adam seni aldatmaktan çekinmemiş de sen ayrılmaktan mı çekineceksin? Tohumuna para mı saydın bu ne merhamet?

Bu tip bi insan icin aglamak nedir? ?? Balik bastan kokmus

Mesajları özellikle bu mesajı silmemiş mi? Acaba kıskan diye mi yaptı bilerek yani çünkü böyle bir halt yediyse ve telefonunu sana verdiyse silmemesi cidden imkansız.

Telefonu annesine degol de sana birakmasi ilginc. Gor diye vermis resmen. Karar senin ama her zamanki gibi erkekler hep inkar yolunu secerler den de insnmak isteyeceksin ama icin hep icini kemirecek her gun. Evlensen de aldatiliyormuyum diye psikopata baglayacaksin. Deger mi? Ilerde pisman olmak da var herseyi sineye cekersen. Ayrilmak en temizi bana gore.

Askerse asker yahu çok mu önemli bu askerlik? Bu kadar şımartmayın şunları. Sanki koca ülkenin kaderi bir tek onun elinde. Ayrıl gitsin. Böyle acımaya devam edersen daha çok aldatılırsın sen.

Askerlik boş geçmesin diye yanaşmış sanırım
Sende ara bitti beni başkası ikna etti artık onunla olacağım de
Ne ağlayıp üzülüyorsun. Millet yatsın kalksın keyif yapsın sende ağla

sadece cinsel ihtiyacını gidermek için yaptıysa sorun etmem bir defaya mahsussa
ama hem sevgili hemde cinsel ihtiyaç içinse bu sevgililik benim için biter.

merhaba kızlar bende yaklaşık 2 aydır benzer bir şüphe ile uğraşıyorum.. lanet olsun bu teknolojiye, kadınların arsızlığına, namussuzluklarına.. hersey çok yozlaştı ..çeşitli mail , msj ve tel uygulamalarını takip ederek bir sürü şeye ulaşttım. ama tam somut birşey yakalayamadım. ispatını görsm kıyameti koparıcam. 2 gün dedektif bile taktım peşine ama iş üstünde basamadık. şuan maksimum çabayla herseyini saklamaya çalışıyor.. son olarak spy buble diye bir uygulama buldum. telefondaki hereyi logluyormuş.. bunla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Yok. Adama mesajlarını gördüm diyeceksin. Bitirmek istiyosan tam zamanı, sen istemiyosan adam askerde diye devam mı edeceksin yani??
Hayır bi de nasıl bi aklı evvellik bi şey yapıyosun bari arkanı temizle dimi, madem telefonu veriyor verirken kontrol etseydi kışın yediğim hurmaların çekirdekleri hala duruyo mu diye.

Bu kadar suphen varsa ki var dedektif tutmaya kadar gitmissin. Hic ugrasma, ispatlamiyorsan ama hissediyorsan illa ki bir sey vardir. Boyleleriyle ugrasmak gercekten vakit kaybi. Bu tarz biriyle 2 senesini harcamis artik dedektiflik seviyesine ulasmis biri olarak soyluyorum. Vakit kaybi, nokta.

E kardeş sen de daha neyini dürtüyosun yokmuş işte bişey. Kendinize yazık ediyosunuz, güvenmiyosanız yol verin. Ne gerek var böyle kendinizi üzeye?

Sadece arkadaşına sevişmeye çalıştığı kadını anlatabilen bi şerefsiz olduğu için ayrıl..

Gerisi teferruat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…