heee daha ne bekliyorsun terk etmek içinKızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atıneski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
şerefli erkekler kendi özellerini bir hayat kadını ile yaşamış dahi olsalar 3. kişiyle paylaşmazlar.
sizinle ayrı ya da beraberken yapmış olmasının bir anlamı yok.
bir erkek ya adamdır ya değildir.
askerliğini de boşverin cephede savaşmıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?