- 12 Haziran 2019
- 17.414
- 105.685
- 36
- Konu Sahibi barbekusos
O kadının yanına giderken seni hiç düşünmedi ama. Onun yanındayken hiç utanmadı. Hatta 2 ay boyunca sen ona her baktığında da utanmadı. Hatta yüzsüzce sana da dokundu.Kızlar bana mesaj atıyor. İş yerine gelmek istiyorum barbekü çalışamıyorum seni görmem lazım. Oradaki insanların yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum ama geliyorum barbekü sadece yarım saat izin almaya çalış, alamazsan da sorun değil, karşıdaki çay bahçesinde çıkmanı bekleyeceğim. Affet barbekü, bu ilişkiyi daha da iyi yerlere getireceğim. Üzgünüm en az senin kadar. Utanıyorum, bana inan barbekü bana son kez inan, artık gözünden tek bir yaş akmayacak lütfen barbekü. Çalışamıyorum uyuyamıyorum, Yine gül barbekü, yine taklit yap yine sarhoş olduğunda 'halay çekmeden buradan gitmem' diye inat et. Senin hayallerin gerçek olduğunda yanında ben olmak istiyorum barbekü. Sen benim şansımsın, ailemsin. Minik Gamzeler'de küçük beylerle dans et barbekü, ben senin hayatını güzelliğini uzaktan izlemek istemiyorum barbekü. Beni kendi kurduğun güzel dünyandan çıkarma, sana yalvarıyorum.
Kızlar böyle bir mesaj atmış, ağlıyorum. Tuvalete girdim elimde telefon ağlıyorum. Çok üzgünüm.
Şimdi ailesine kendini aklama derdinde. Bunu da en iyi sen affedersen yapabilecek.