aldatildim

hhhanzade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
3
1
1
33
merhaba hanimlar yeni uye oldum ve icimi dokmem lazim 11 senelik evliyim bunca sene esimin tum huysuzluklarina katlandim ama son yaptiklari beni fazlasiyla uzdu esim hastanede temizlik gorevlisi olarak girmisti sadece 4 ay calisti ben son zamanlarda beni aldatiyirmu diye dusunmeye basladim arastirdim ve 1 gunde ogrendim evli bir kadinla konusmaya baslamis kadina senden hoslandim ellerini tutmak seni koklamak sana sarilmak istiyorum gibi seyler yazmis kadinda tabi yuz veriyor hosuna gidiyor ben ogrendim ve bende.ozurdilemeye yalvarmaya basladi ben maddi imkansizlar ve uc kucuk cocugum icin ona sans verdim ama icimden hic cikmadi surekli sormaya basladim bu arada esimi o hastanedeki isinden cikarttim benim istedigim bir ise girdi cok kavgalar ettik ve beni defalarca dovdu savunmasida suydu cok konusuyormusum susmuyormusum simdi 6 ay oldu hala.ustumden tam olarak atamadim hala birlikteyim cunku cok caresizim meslegim yok uc kucuk kizim var ailem yok gibi bisey sadece dertlesmek istedim baska bir amacim yok

Nafaka davası açarsın çocuklarına eşek gibi bakmak zorunda neden tüm bunlara katlanıyorsun

Allah belasını versin.aldatıyor üstüne birde dövüyor.boşanın kesinlikle.siz o yola girdikten sonra Allah size yardım eder.çocukların o ortamda büyümesi daha kötü.

Üzüldüm sizin adınıza, farkettim ki evlilikler sevgi, saygı, aşk üzerine değil maddiyat üzerine kuruluyor artık, yada zamanla o konuma geliyor çok acı. Ama şuanki durumunuzdan daha kötü olmazsınız korkmayın kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz biraz cesaret ve güç ile

Back
X