- Konu Sahibi bilgehan59
-
ya canım şu son yazıların beni çok şaşırttı daha önce yazışmıştık senle çok kararlıydın ayrılmaya ama şu an eşin seni baya etkilemiş görünüyo ben tabikide illa ayrıl demiyorum karar senin hayatta senin ama ben olsam çoktan bitirmiştim ben kesinlikle kabul edemem aldatılmayı çünkü hep okadınla yaptıkları gelicek aklına nasıl aynı yatağı paylaşıcaksınki bu benim fikrim unutma segi herşey değil hakkında hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim ama sen bu adamı affediceksin bana öyle geliyorşuana kadar hep bitti boşanıyoruz dedim ona sert ve katı konuştum.o kişiyle valla bitti diyo ama doğrumu diyor bilemiyorum.ve ona senin para getirmene de muhtaç değilim işe giricem ben kendime de çocuğa da bakarım dedim.daha çok bozuldu tabi yapma ne olur sen benim canımsın aşkımsın boşluktaydım ben hala seni çok seviyorum falan diyo
yapmayın arkadaşım tabikide insanlara ikinci bir şans verilmeli ama eşlerine çok büyük saygısızlık yapıpta aldatanlara değil o nasılsa beni terketmedi beni affediyo diye emin ol tekrar yapıcaktır hem çok önemlimi tekrar aldatması bir kere yaptı zaten benim için bitmiştirbikere yaptı die hep yapcak diede kesin bişe olmaz..hatalarını düzeltmesi için insanlara şans verilmeli bencee...
bikere yaptı die hep yapcak diede kesin bişe olmaz..hatalarını düzeltmesi için insanlara şans verilmeli bencee...
Zaman herseyin ilaci, bekle bakalim zamanla duygularin ne olacak.
Esin neler yapacak seni geri kazanmak icin.
Sadece ablama gide biliyorum demissin , neden anlamadim burasini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?