Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

Bukadar stresin üzeirne konuya basta cok güzel yazmisin buraya, tskler.

Önce gecmis olsun demek istiyorum.

Bana kalirsa hemenn bosanma, onu biraz bosanmayal korkut, evden kov uzakalsdir, veya yüz verme, hemen aff etme, gidecegin bir yer varsa sen git.

Sensizligi anlasin, sana yalvarsin.
Ama bence kocani seviyorsan bosanma, artik aldatam okadar cok oluyorki, birdahaki kocanin aldatmicana garanti varmi, hadi ondanda bir cocugun var onudami birakcan???

Aldatilmak hic hos degil, kabullenmesi ve hazmi da zor, ama cocugun icin bir sans ver derim, ama onu zorla cok naza cek vs, ama bukadar cabuk pesss etme.

Haaa ama kocanla zaaten anlasamiyorsan sevgi saygi kalmadiysa ozaman salla gitsin.

zaten sürekli bitti gelme diyorum.pişmanım affet diye çok yalvarıyo.annemlerin üst katında oturuyorum.gezmek için anca ablama gidebilirim.zaten pes te etmedim.eşimi seviyorum ama bana yaptığını da gerçekten hazmedemiyorum.

Bilgehan Serpil öncelikle geçmiş olsun,yalnız boşanma kararı aldım dedin ama zaman geçtikçe aldatmayı kabullenir hale geldiğini sezdim yazdıklarından zaten ne yapmalıyım affedebilirmiyim diye soruyosan kendine tamamen bitmemiştir kafanda kaldıki kafanda bitmediği sürece kalbinde sevgisinin biteceğini zannetme sakın sana 1 kere aradığında arma diyen adam şimdi seni günde 10 kere deil 1000 kere arasın istersen 1 yıl süründür senin onu sevdiğini anladığı zaman yine eski halini alıcak bi kere köküne in evlilğinin zaten çokta mutlu deildim demişsin onu affettiğin zaman bir yere kadar zorlayıp sana iyi davranacak ama insan kendini bi yere kadar sıkar karşısındaki için bi süre sonra eski haline dönebilir herşey ve o zaman senin onu sıkman daha olası olacak zaten eğer affedersen 1-0 yenik başlıycaksın en ufak hatasında yine yüzüne vuracaksın oda sıkılacak bu durumdan hepinizie zehir olacak hayat ha ben çocuğum için kendimi feda ederim dersen o zaman kendine bi cevap ver bu içindeki kopan fırtınadan çocuğunu koruyabilecekmisin?

Aslında bu durumda ne yapman gerektiğin konusunda ne dersek diyelim boş,yapman gereken senin tahammül sınırınla alakalıdır.Yani: aldatılmayı kabullenmeye tahammül edebilecek misin,tekrar aynı şeyi yaşarsan ne hissedeceksin;kocandan ayrılmaya tahammül edebilecek misin,ayrıldıktan sonraki zorlukları taşıyabilecek misin?Bunların hepsinin cevabı sende saklı ölçüp biçecek kararı verecek sensin..

canım öncelikle geçmişler olsun gerçekten çok üzüldüm. Kendin ve evliliğin için doğru kararı kendi duygularını tartarak kendin vereceksin ve her ne karar verirsen ver ileriki aylar veya yıllarda verdiğim kararın tersi bi karar alsamıydımki acaba diyede düşüneceksin zor bi durum ALLAH sakinlik ve sabır ile hayırlı yolu göstersin.:Saruboceq: Ama bir diğer konu varki çocuk... Bugün ayrılmaktan sırf çocuğun için vazgeçip yeterki anne ve babasının yanında büyüsün dersen yarın bir gün o çocuk büyüdüğünde benim içinmi katlandın katlanmasaydın diyip işin içinden çıkar; çocuğum için dahi katlanamam diyip ayrılırsan büyüdüğünde tek aldatılan senmiydin beni hiçmi düşünmedin der...Her iki alternatifin sonucuda çocuk açısından suçlayıcı olacağı için kendin için, kendi adına karar almalısın katlanıp göğüsleyebileceklerin veya tahammül edemeyeceklerini seni nelerin beklediğini iyi tartmalısın tercihini o yönde yapmalısın Gerçekten zor bi durum arkadaşım.Sabırlar diliyorum.

çok yazık... eşiniz asıl şimdi boşluktan size yalvarıp yakarıyor ve siz affederek onun sizi yeniden ve daha rahat aldatmasına zemin hazırlıyorsunuz.. çok yazık...

inanın çok zor bi durum.derler ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık diye aynı öyle bişey.aldatma öncesine dönersek evet çok mutlu bi evliliğim yok.neler yaşadım.şuanki kararım hala boşanmak.vazgeçmiş değilim.eşimin yaptığı kabul edilemez bi şey.bende kabullenemiyorum zaten.hep içimde bi yerde yara olarak kalcak ve kapanmayacak.anlatılmaz bi duygu yaşıyorum aslında.çocuk için yürümeyen bi evliliğe katlanmak ta saçma geliyo zaten.acabalar insanı yer bitirir.evlilikte en önemli şeylerden biride sadakattir.eşim sadakatsiz çıktı.boşlukta oldu diyo.işinde sorunlar oldu kriz nedeniyle.ama sebep ne olursa olsun aldatma bi çıkış yolu olmamalıydı.eşimi evet seviyorum.ama sevgi herşeyi affetmiyor.severekte evlendik ama ailesinden kimse istemedi beni.onun tarafı kapalıydı.ben açık.ve yurtdışında doğdum.bu yüzden istemediler.sürdürsem bana her dokunuşunda başkasına dokunuşları gelecek aklıma.sen böyle yaptın ettin derken çocuk arada daha çok yıpranacak.ya gerçekten anlatılmıyo aldatılmanın duygusu.kelimeleri bile seçemiyorum yazarken.

ya canım şu son yazıların beni çok şaşırttı daha önce yazışmıştık senle çok kararlıydın ayrılmaya ama şu an eşin seni baya etkilemiş görünüyo ben tabikide illa ayrıl demiyorum karar senin hayatta senin ama ben olsam çoktan bitirmiştim ben kesinlikle kabul edemem aldatılmayı çünkü hep okadınla yaptıkları gelicek aklına nasıl aynı yatağı paylaşıcaksınki bu benim fikrim unutma segi herşey değil hakkında hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim ama sen bu adamı affediceksin bana öyle geliyor

bikere yaptı die hep yapcak diede kesin bişe olmaz..hatalarını düzeltmesi için insanlara şans verilmeli bencee...

bikere yaptı die hep yapcak diede kesin bişe olmaz..hatalarını düzeltmesi için insanlara şans verilmeli bencee...
yapmayın arkadaşım tabikide insanlara ikinci bir şans verilmeli ama eşlerine çok büyük saygısızlık yapıpta aldatanlara değil o nasılsa beni terketmedi beni affediyo diye emin ol tekrar yapıcaktır hem çok önemlimi tekrar aldatması bir kere yaptı zaten benim için bitmiştir

başka bi konu olsaydı şans verilebilirdi aslında.ama bu aldatma ve yalan.karşıdakine de boşandım demiş zaten.demek ki boşanmayı istiyo ve beni hayatında görmüyoki boşandım demiş.bunun başka açıklaması olabilirmi.

bunu asla garantisi olmaz...bir kere yapmasıyla beş kere yapması arasında ne fark var..iki durumda da sizi gözden çıkarmış, sizi aldatmış..ama kocişkom bi kereyse önemli diil,ama iki kere olursa ağzına cı bibermi sürerim denmeli..böyle mi olmalı..canım..kocana karşı duygularını bilemeyiz..ama herşeyden önce önemli olan senin hislerin..kendini ölç tart..bununla yaşayabilirim,sineye çekebilirim,kocam bi daha YAPMAZ diyebiliyorsn...allahım kolaylıklar versin..

bi daha yapmaz diyemiyorum.çünkü bundan öncede ben seni aldatmam dediği halde aldattı.şimdi bi daha olmaz dese ne fayda.sevgim var ama sevgide bu durumu göz ardı edermi.yaşanmış bi olay var karşımızda.elimize cam batsa elimiz yaralanır.bi süre sonra yara geçer ama izi kalır.ve biz elimize baktığımızda buraya cam batmıştı deriz.bu da öyle bişey.unuttum kimse diyemez.yara kapansa mutlaka içimizde izi kalır

bak canım kendin okadar güzel konuşuyosunki dediğin gibi olucak zaten sen bu olayı kocan ağzıyla kuş ta tutsa unutamicaksın eşin eve biraz geç gelse acaba nerde acaba kiminle beynini hep bunlar kemirip durucak ee böylede hayat sürmiceğine göre

belki de bi süre ayrı kalmanız gerek..bu süre içinde ne düşüneceksiniz,bu çok önemli..eğer imkanınız varsa bi müddet eşinizde ayrılın.ailenizin yanına gidin..sakin kafayla düşünün..çünkü baze ilk olay anında şiddetli tepkiler verriz ama bi süre sonra keşke böyle yapmasaydım deriz..onun için üzerinden biraz süre geçsin ama o esnada ayn ortamda olmayın..

Zaman herseyin ilaci, bekle bakalim zamanla duygularin ne olacak.
Esin neler yapacak seni geri kazanmak icin.

Sadece ablama gide biliyorum demissin , neden anlamadim burasini?

Zaman herseyin ilaci, bekle bakalim zamanla duygularin ne olacak.
Esin neler yapacak seni geri kazanmak icin.

Sadece ablama gide biliyorum demissin , neden anlamadim burasini?

zaten eşimle şuan ayrıyız.ogünden beri eve almadım.ben annemlerin üst katında oturuyorum.benden uzak olarak bi tek ablam var.bu yüzden sadece onun yanına gidebilirim dedim.

canım kendini üzme herşey insan başına mesleğin varsa yada ekonomik özgürlüğün varsa hiç düşünmeden ayrıl özürle herşey eskisi gibi olmaz kendine güven derim.kavga ortmında büyüyen çocuklar mutsuz büyürler olan çocuğuna olacak ve senin ruh sağlığın elden gidecek.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…