Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

zaten niyetim hemen boşanmak değil.kendimi de bayağı bi topladım.ama önce oda bi dağılsın sürünsün sonra boşanacağım.benim çektiğimin çokçok fazlasını çektirecem ona.

çok afedersin arkadaşım ama pislik karaktersiz bi adammış bu..kadına hiçbişe demiyorumm..senin kocan adam olsaydı sana bunu yapmazdıı..ne oldu peki..bitirdi ne varsa..değdimi acaba yuvasını bu şekilde kirletmeye..çok özürdiliyorum eşin için sarfettiğim sözlere ama böle insanlardan nefret ediyorumm..hiçmi merhamet duygusu yok bunlarıın.vicdani duyguları ölmüş..senin yerinde olsam derken bile inan çok kötü oluyorumm ama bunu hafızandan silemezsin canım..affedince dahada yüzsüzleşicek..hadi affettin dielim..hiç soru kalmıcakmı kafanda..şüphelerin hiç bitmicek iştede olsa acaba ordamı diceksinn..yani hergün ağlıcaksınn..hergün üzülmektense bence böle bi adam için ömrünü tüketmeden hayatını kurmaya çalışş.açlığa şiddete nebilim başka bi sürü şewye katlanıyo insan ama ihanet kadının onurunu gururunu aşağılıyo..allah yardımcın olsun canım...ettiğinide bulur ama böle kalmaz buu..üzülme kimse için üzülmeye değmezz.herkes seviyesini belli etmiş iştee..kusura bakma canm çok konuştumumarım en güzeli olur senin için..

şuanki kararım boşanmak zaten insan unuttum dese bile bi şekilde aklında kalıyo.sürekli aklıma gelip kendimi üzemem.çocuk içinde devam edeyim diye artık düşünmüyorum çocuğunu düşünseydi o böyle bişey yapmazdı.düşünmemişki yapmış.

erkekler eşlerini neden aldatırki hiç anlamıyorum.hele bide çocuk varsa niye yani.onlar yapsın etsin eziyetini kadınlar çeksin.oh ne ala

erkeklerin doğasında var bu..karısı dünya güzeli olsada gider bi tane kılıksızın yanına..pohpohlanmak istiyolar..gerçekleri yüzüne vuruyo çünkü eşleri zaman zaman..ayy bu gün okadar çok aldatmayla ilgili yazılar okudumki..hepsi birbirine karıştı...çok sinir oluyorum bölelerine yaaa..pis erkeklerrr yyaaa..ne kaşınıyonuss

erkeklerin aldatma zamanı herhalde.hani kedilerin dama çıkma vakti geliyo ya erkeklerde de böyle bi vakit var sanırım

insan şaşıyo valla kendi derdine mi yansın başkasının kinemi.erkekler aldatmayın bizi ya.kimse eşini aldatmasa ne güzel olur dimi ama

aminnnnnnn.ozaman görsünler eşlerini aldatmayı ne o tarafa gidebilir ne bu tarafa.bizim de kafamız rahat olur

Boşan dıyemem canım boşan deyop o yavrucugun gunahına gıremem. Cunku erkek cocuk ıcın baba cok onemlı ıdol adeta ama elındekını dısarıya bırakma sahıp cık gerkırse savas sen kotu gunlerınde onun yanındaydın ona herseyını verdın cocuk dogurdun yuva kurdun nıye cıgnedıgını bı oros... ıcın vazgecıp onun ekmegıne yag sureceksınkı hem herkes bırakırsa elındekını kı yapmayan erkek yok bırıde benım basımda esım ama asla bosanma bosanıpda cok pısman olan var yuvana kocana ogluna sahıp cık bu cok zor hele hele onuru kırılmıs bır bayan ıcın ama unutmakı bu yuva senın hakkın o o...nun degıl herkes bıraksa ne olacak bu cocukların halı yası daha kucuk bosanmayı anlamaz yıpranır anneyle babayla buyumesı varken...benım basımda neler var ınatla bosanmıyorum bı bılsen olgun ol fevrı hareket etme sakın kızgınlıkla kalkıp zararla oturma canım allah yar ve yardımcın olsun nedıyım kı bıde allahın ısımlerınen yanı esmaul husnadan bı ısmı var eger ıstersen bulur verırım sana onu soylemeye devam edenlerın dengelenıyormus bakalım bende daha soylemeye baslamadım ...allah yardıcın olsun

eger kendı ayakların ustunde duruyosan ve eşıne karsı kalbınde bı kıvılcım varsa oglun baba dedıgınde ıcınde neler gecıyo kalbını dınle ama eşine güvenıyosan herkes bı şans daha hak eder dul bı kadın bellıkı macera aramıs. eger bekar bı kız vs.olsaydı kork derdım kendınden buyuk bı dulla şeytana uymusdur..soylencek soz bulamıyorum rabbım yanında olsun agırlıgını koru sevıyenı düşürme ..oglun ve senın ıcın hep dua edıcem

sağolun.eşimi seviyorum halada çok seviyorum.ama başkasına gittin bide yalan konuşuyo 2yıl önce boşandım diye.şuan çok pişmanım affet diye kapımda.

zaten niyetim hemen boşanmak değil.kendimi de bayağı bi topladım.ama önce oda bi dağılsın sürünsün sonra boşanacağım.benim çektiğimin çokçok fazlasını çektirecem ona.

serefsiz bu herifler yaaaaklava:klava:

kendini toparlamana cok sevindim canim insallah bundan sonra hayatin yoluna girer .

o agdi adami surundurmeden bosama evlenmeyi dusunmuyorum deme sakin karsima degrimi kiymetimi bilecek biri cikarsa tabiki evlenecegim daha gencecik kadinim benim yasimdakiler daha hic evlenmemis dolu de catlasinn salak sen evde piril pilil uyurken o elin pasaklilariylan fingirderken onlar cok kiymetliydi simdi neymis hayatda kiymetli bilsin angut sinir oldumyaa Çok üzgünüm çoook

kizlar son yorumlari simdi okudum ama bence yanlis dusunuyorsunuz CADIARZU bir kez yapani af etdinizmi bin kez yapar hos direk bosanilsin demiyorum ama en azindan birseyleri kazana bilmek icin emek harcasi onun dagitdigi yuvayi kadin toparlarsa erkek yorulmazsa tekrar dagitmasida o kadar kolay olur suclu olan onlar onlar caba harcayip yuvalarini kurtarsinlar cocuk sadece kadinlarin cocuklari degil babalar ne oluyor ne ise yara aldatmayami

sevgi nereye kadar? gurur ne olacak ? aldatan adam kadinin gururunu ayaklarin altindan kadirip geri vermeli kadin ondan sonra yuvami bozmayim bir sans daha vereyim demeli bence :mymeka:

eşim şimdi kapımda dolaşıp duruyo pişmanım falan diyo sürekli arayıp duruyo bi şans daha ver diye.pişmanım uydum şeytana affet diyo.bende bitti dolaşma dedikçe daha çok arıyo.önceden ben bi kere arasam arayıp durma derdi.şimdi kendi sürekli arıyor

şuana kadar hep bitti boşanıyoruz dedim ona sert ve katı konuştum.o kişiyle valla bitti diyo ama doğrumu diyor bilemiyorum.ve ona senin para getirmene de muhtaç değilim işe giricem ben kendime de çocuğa da bakarım dedim.daha çok bozuldu tabi yapma ne olur sen benim canımsın aşkımsın boşluktaydım ben hala seni çok seviyorum falan diyo

Sana askim demeyen adam elin karisina Askim diyorsa,
Senin oglunun riskini baska birine yediriyorsa,
Bu kadin evde tek ne yapiyordur diye düsünmeden,
gecenin bir yarilarina kadar okadinin koynundan cikmiyorsa,
Hatta bunu cok abartip eve gelmemezlik yapiyorsa,
Ne yapmak gerek simdi?

Migden tekrar kaldiracaksa al koynuna geri?
Ama yukarda yazilanlara evet hepsi dogru deme cesaretin varsa,
Sen o evden gitmeyeceksin,esini kapiya koyacaksin...

Ve ben kadinlari anlamam,alirlar bavulu cikar giderler analarina,
Siz niye gidiyorsunuz,kilit degistirin,sürgüyü falan cekin,bavulunu atin disari,ne hali varsa görsün...

Not:Cok üzücü bir olay yinede karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…