- Konu Sahibi bilgehan59
-
allah size sabır kocanızada akıl fikir ahlak edep saygı kısaca onu insan yapan tüm değerleri versin...
sakın inanmayın eşinize bu yaptığını affedeceğinizi düşünesin. sizi kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşasın.siz yapmış olsaydınız eşiniz nasıl davranırdı acaba?
o kadınada lanet olsun eşinizede yazıklar olsun ki size küfür edebilecek kalitede bir .... ile sizi aldatmış..
kıza nıye lanet edıyon...:mymeka::mymeka:
adam kötükedihüsokötükedihüsokandırmış kızı ben boşandım dıye.onun ne suçu var...a.s
küfür etmiş canım sen hiç seni arayanlara küfür ediyomusun nedir ne değildir diye sorar insan küfretmez.
bende cazgırımdır ama kendimi ifade etme iletişim kurabilme anlama gibi kabiliyetlerim var. o ne acizlik ne yakışıksız bi tavır.
ben eminimki arkadaş ev hanımı boşanmayı düşünüyorum gibi konu açmamış.affetmek istiyor kendin buna mecbur hissediyor.
ben olsam elbette yakaladım ve boşanıyorum diye konu açardım.
şimdi düşününce eşi burda kötülemenin arkadaşa bir faydası olmayacak .daha çok acı çekecek.elinde mesleği süregelen bir işi olsa oda konuyu benim düşündüğüm gibi açardı.
beyfendi aldatmış,kandırmış birde küfredebilen kalitede bi hatun olmasıda işin iyice cılkını çıkarmış benim gözümde ..
ayrıca kafama vurmayınız ben yeterince vurmaktayım bkz: avatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?