• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

bilgehan59

yıkılmadım,ayaktayım
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
106
1
96
43
Tekirdağ
merhabalar ben 5yıllık evliyim eşimle severek evlendik.ama eşim evlendikten sonra çok değişti bana güzel sözler iyi,sakin,uyumlu adam gitti kaba saba biri oldu şuan 3.5yaşında bi oğlum var ve ben iki gün önce aldatıldığımı öğrendim.aslında şüpheleniyodum ama eşim sürekli ben seni aldatmam okadar adi biri değilim gibi laflar söylüyodu.eşim işi gereği eve geliş saati belli olmayan biriydi.marangozdu.3-4ay öncesine kadar eve çok geç geldiği saatler oldu fakat hiç gelmediği olmuyodu en son başladı gelmemelere ve iş için şehirdışına çıkıyorum demeye başladı ve en son iki gün önce eve geldi iş için şehirdışına çıkacağını yanlız telefon beklediğini telefonun onda geleceğini söyledi.bu arada tv izlerken uyudu uyumadan öncede uyursam beni onda kaldır dedi.saat 9.30gibi tel.msj geldi.açtım mesajı ve msjda şöyle yazıyodu<aşkım bu akşam gelmen imkansız ablamlarlayım yarın sabah kahvaltıya gel öptüm canım>beynimden vurulmuşa döndüm numarayı aradım kadın çıktı gayet düzgün bi şekilde konuşmak istedim kadın küfür etti kapadı.ardından aradım ama tel tamamen kapamış bende sekretere msj bıraktım.acaip bi şekilde küfür ettim.normalde küfür asla etmem ve ettirmem eşimi kaldırdım ve söyledim inkar etti msjı okuttum sonra evet var dedi.kavga ettik gitti.ablam kadını aradı eşim kadına 2yıl önce boşandım bi çocuğum var ama köyde kalıyo eşimle mutlu bi evliliğim olmadı gibi laflar söylemiş.eşim gelip özür diledi hatalıyım dedi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin.ben ne yapayım.bu arada beni aldatığı kişi kız değil dul kadın ve eşimden 5yaş büyük.daha sonra öğrendiğime görede kadın eşime iş yaptırması sonucu tanışmışlar

Son düzenleme:
sizi çok iyi anlıyorum. allah yardımcınız olsun .bu durumda en iyisi sakin olup karar vermek.dilerim tekrarı olmaz.sanırım her bayanın kaderi buuu

Bu ne yaaa.Ne bıcım ınsanlık bu?2 yıl once bosandım demıs demek.Arsız arsız bıde onda kaldır dıyo haa.Ne yanı sevgılısının mesajına cevap yazmak ıcın senın uynadırmanı ısteyecek kadar da arsız demek.Allahım dogru ınsanlarla karsılastır herkezı.Yapılacak tek sey var.En azından ben olsam oyle yapardım.Maksat bunca yıl aynı yastıga baş koydugum sevgılı kocam! yalancı cıkmasın.Sımdı tutturamadı bari 2 yıl sonra tuttursun.Bosanırım 2 yıl sonra da ''bosanalı 2 yıl oldu der'' Ufak arsızlıklar affedılıyo da ardından hemen tekrarı gelıyo.Bu kadar buyuk bı arsızlık affedılebılır mı?

büyük konusmayayim ama ben olsam bosanirdim heralde...
ben böyle birseyi kaldiramam, o kadar genis bir insan olamam....
tabi senin durumun nedir, ne degildir bilemem....
meslegin varmi, bundan sonra hayatina nasil yön verecegini biliyorsan neden öyle bir insana katlanasin ki?
sakin cocugum babasiz büyümesin felan deme ben buna cok karsiyim...
cünkü sen bu yasananlari kolay unutamiyacaksin her hatirladiginda esinle kavga edeceksiniz ve cocugun böyle bir ortamda büyüyecek...
yani herseyi oturup düzgünce ve sakince düsün....
allah yardimcin olsun...

ayy noluyo bu kknın kadınalrının kocalarına böle yaa.iyicebi sopayı hak edıyoalr yani.canım aldatan erkegın kahrını cekmk zorunda değilsin.osenı çoktan bırakmış zatn bırak gıtsın

uuff... cok uzuldum ve sok oldum okurken ya. allah kimsenin basina vermesin.
bilmiyorum bosan demek bizim icin cok kolay diye dusunuyorum buna sen karar ver ama bir kere yapip birakanda cok nadirdir...hem unutabilecekmisin her aksam gec geldiginde ordami diye dusunmuyecekmisin cok zor karar ya allah yardimcin olsun canim cok uzuldum inan

Canlandırdım bir an bunları ben yaşasam ne yapardım dedim...

Büyük konuşmak da istemiyorum ama yakalamışsınız, kanıtınız da var, hepsini geçin eşiniz inkar etmemiş... (sizi acıtanda en çok bu olsa gerek)

Şimdi oturup düşünün en çok da kendinizi ama, tamam evlatları için belki evlilik sürdüren var ama insanın kendi mutluluğu, huzuru da olmalı diye düşünenlerdenim...

Bu durumda en mantıklı kararı siz vereceksiniz inşallah kararınız size mutluluk getirir...

canım boyle bır durumda ne denılebılırkı...
bundan sonra ne yapman gerektıgını sen daha ıyı bılırsn..
ama şunu rahatlıkla söyleyebılırımkı..
kocan adi bir insamış...
senı aldatıyor , senın yuzune nasıl bakıyor..
o kızıda kandırmış.hayret bır şey ya.şimdi o kızda yıkılmıştır.
şaşırmıştır.üzülmüştür.
senın ve o kızın yuzune nasıl bakmış bu adi mahluk..

hiçbirşey eskisi gibi olamayacak,bu saatten sonra..
kalbin neyi istiyor ve hükmediyor ise onu yapman gerekiyor ama........?
bu ''ama'' lar var mı ? varsa neler?standart olduğunu düşünüyorum ....
hiçbirşey senin ve evladının sağlığından,huzur ve mutluğundan önce ve öte diil..mutsuz bir evin çatısı altında ,kadınlığından milyonlarca zerreyi alıp götüren bir adama bedel olmamalı o düşündüğün ''ama''lar!!

allah size sabır kocanızada akıl fikir ahlak edep saygı kısaca onu insan yapan tüm değerleri versin...
sakın inanmayın eşinize bu yaptığını affedeceğinizi düşünesin. sizi kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşasın.siz yapmış olsaydınız eşiniz nasıl davranırdı acaba?
o kadınada lanet olsun eşinizede yazıklar olsun ki size küfür edebilecek kalitede bir .... ile sizi aldatmış..

allah size sabır kocanızada akıl fikir ahlak edep saygı kısaca onu insan yapan tüm değerleri versin...
sakın inanmayın eşinize bu yaptığını affedeceğinizi düşünesin. sizi kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşasın.siz yapmış olsaydınız eşiniz nasıl davranırdı acaba?
o kadınada lanet olsun eşinizede yazıklar olsun ki size küfür edebilecek kalitede bir .... ile sizi aldatmış..

kıza nıye lanet edıyon...:mymeka::mymeka:
adam kötükedihüsokötükedihüsokandırmış kızı ben boşandım dıye.onun ne suçu var...a.s

lütfen severek evlendik demeyin...
gerçekten seven değer veren kişi eşini aldatmaz...
gözünden bile sakınır...
sevmek bumu şimdi...
boşamayın burnu sürtsün aklı başına gelene kadar konuşmayın....
çok kızdım yaaa...

kıza nıye lanet edıyon...:mymeka::mymeka:
adam kötükedihüsokötükedihüsokandırmış kızı ben boşandım dıye.onun ne suçu var...a.s

küfür etmiş canım sen hiç seni arayanlara küfür ediyomusun nedir ne değildir diye sorar insan küfretmez.
bende cazgırımdır ama kendimi ifade etme iletişim kurabilme anlama gibi kabiliyetlerim var. o ne acizlik ne yakışıksız bi tavır.
ben eminimki arkadaş ev hanımı boşanmayı düşünüyorum gibi konu açmamış.affetmek istiyor kendin buna mecbur hissediyor.
ben olsam elbette yakaladım ve boşanıyorum diye konu açardım.
şimdi düşününce eşi burda kötülemenin arkadaşa bir faydası olmayacak .daha çok acı çekecek.elinde mesleği süregelen bir işi olsa oda konuyu benim düşündüğüm gibi açardı.
beyfendi aldatmış,kandırmış birde küfredebilen kalitede bi hatun olmasıda işin iyice cılkını çıkarmış benim gözümde ..:delphin:

ayrıca kafama vurmayınız ben yeterince vurmaktayım bkz: avatarım:delphin:

ismim serpil bilgehan oğlumun adı.tekstil mezunuyum ben mesleğim var eşimle evlendikten sonra ayrıldım işten.ve ilk bana evet var dediğinde bitti bu iş dedim kendisine oda bana çocuğu vermem dedi ben de vermem dedim ya evlenirsen ne olcak dedi düşünmüyorum sen evlenirsen ne olcak dedi bende düşünmüyorum dedi bende ona ben varken bulmuşsun birinide ben yokkenmi bulmayacaksın yaparsın bi çocuk daha dedim.ne yapmak istediğim konusuna gelince inanın aklım durdu ona boşanıyoruz dedim ondan sonra özür diledi hatalıyım dedi zaten

küfür etmiş canım sen hiç seni arayanlara küfür ediyomusun nedir ne değildir diye sorar insan küfretmez.
bende cazgırımdır ama kendimi ifade etme iletişim kurabilme anlama gibi kabiliyetlerim var. o ne acizlik ne yakışıksız bi tavır.
ben eminimki arkadaş ev hanımı boşanmayı düşünüyorum gibi konu açmamış.affetmek istiyor kendin buna mecbur hissediyor.
ben olsam elbette yakaladım ve boşanıyorum diye konu açardım.
şimdi düşününce eşi burda kötülemenin arkadaşa bir faydası olmayacak .daha çok acı çekecek.elinde mesleği süregelen bir işi olsa oda konuyu benim düşündüğüm gibi açardı.
beyfendi aldatmış,kandırmış birde küfredebilen kalitede bi hatun olmasıda işin iyice cılkını çıkarmış benim gözümde ..:delphin:

ayrıca kafama vurmayınız ben yeterince vurmaktayım bkz: avatarım:delphin:

canım olayı farklı boyutlarda bakmak çok onemlı..
buraya konu sahıbı arkadaş konu açmış ve durumu ona gore degerlendırecegız.
emınım buraya bayanın bırı konu açsaydı bırını sevdım adam benı kandırmış megersem evlıymış.ben çok uzgunum yıkıldım .onla goruşmıyorum gıbılerınden emınım onada destek olcaktık.evet en dogru kararı vermişsin gibi.
evet bu adılıgı kım yaptıysa kötülemek istemezssek bıle agzımızdan kötü bir kelıme çıkmasa bile adam yaptıgı adilik ve arkadaşımızın hep kafasında olacak..
adam geç geldıgınde yada bır telefon çaldıgında hep acabalar şüpheler olacak..
tabıkı bu insan psikolojısı nasıl bır ruh halınde olur onu bılemem.ama ben kendı adıma dıyorum.hep aklımın ucunda olurdu.
bundan sonrası için arkadaşa ne yapması konusunda bırşey dıyemem.kendı bılır.
ha küfür olayındada belkı oda bekar olarak bılıyordu ve ve yaşadıgı tramvay netıcesınde köfür etmiş olabılır.
kaldıkı konu sahıbı arkadaşımızda küfür etmiş.
hatta sız bıle 3. kişi olmanıza ragmen yorumunuzda o kıza............ diyerek küfür etmişsiniz.

bu arada kafanızmı acıdı.ben alışkınsınızdır dıye vurmuştum.amanda aman kıyamam ben sana öpüyümde geçsin.:teselli:Şeniza.s.

kadınında suçu yok ki.. kocanız boşandım demiş..

sizi gözden çıkarmış.. kimbilir kaç kere yattıı onunla kaçkere sabahladı.. sizin gözünüzün içine baka baka kimbilir kaç yalan söyledi..

bence mümkünse atın onu evden...yüzüne bile bakmayın ne kadar zamandır aldatıyormuş?

Back