- 8 Ocak 2019
- 57
- 136
- 8
- 33
- Konu Sahibi AcilayBorte
-
Hukuksal boyutunu bilmiyorum ama şimdi hayatına son verecek adam var ya siz affetmedikce muhtemelen cirkinlesecek. Affederseniz de biraz zaman geçince muhtemelen hatasını tekrarlayacak.
Burada size düşen karşısında dik ve kararlı durun. Zaten tüm delilleri toplamissiniz esinizin aldattigini ispatladiginiz halde hakim zorla sizi evli tutmaz diye dusunuyorum.
Aldatıldığınızın kanıtı varsa elinizde eşiniz ne derse desin hakim boşar. Üzerine de nafaka verir. Yeter ki kanıt sunun mahkemeye.
Eşinizin yalvarmalarına da kanmayın. Mutlaka bir avukattan yardım istemiştir öğrenmiştir isterseniz nafaka bağlatabileceğinizi. O yüzden barışmaya çabalıyordur muhtemelen.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Blöf atıyor da olabilir gerçekten düşünüyor da olabilir onu bilemem. Ama o hayatına son vermeyi düşünüyor diye sizi yanında tutmak istemesi zaten bencilliktir. Aldatıldığınız, mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeye, kısacası hala fedakarlık yapmaya devam edeceğiniz bir evliliğe sizi zorlaması zaten hala bencil kalacağını gösteriyor. Aldatmak genel olarak alışkanlığa dönüşüyor, çift terapilerinde dahi özel bir model ile çalışıyoruz ve modelin işe yaraması için ciddi fedakarlık yapmak ve çok çok çok pişman olmak gerekiyor. Ne yalan söyleyeyim benim gördüğüm kadarıyla başarı oranı düşük, çünkü aldatan taraf aldatmayı bırakmıyor. Terapinin devamlılığı olmuyor yani çünkü çoktan aralarındaki emosyonel bağ kopmuş oluyor.
O yüzden bırakın eşiniz hatasını sorumluluğunu alsın, "Nasılsa beni affeder, beni seviyor" rahatlığına kapılmasın. Bu "Kendimi öldürürüm" tehdidi çıkarlarının elden gitmesi yüzünden de olabilir zira. İşini kaybetmek, toplumdaki saygınlığını kaybetmek, para ödemek vs. gibi. Duruşunuzu takdir ettim, işin hukuki boyutunu bilmiyorum ama tazminat dahi alabileceğinizi düşünüyorum.
Tesekkur ederim. Kendisi takdir edilecek bir meslege sahip oldugu icin tabi ki de isiminin kirlenmesini istemiyor. O meslege bu kisilik yakismiyor da zaten. Onunla yeniden denemek gibi bir niyetim hic yok. Cunku dediginiz gibi; aldatan yine aldatiyor. Bu guvensizlikle ben iliskimi surduremem.
Hayat devam ediyor ve ben kendi yoluma bakmaliyim. Tazminati zaten isteyecegim hakimden.
hukuki boyutunu bilmiyorum senin gibi dik duruşlu onurlu kadinlara bayılıyorum insallah cok cok mutlu olursun birde sun saçmalığı çözemedim hayir madem yedin bir halt niye simdi ayaklarina kapanıyor o kizi her yerden siliyor ne değişti yani bunu aklim almiyor nasil bir onursuzluk
Geçmiş olsunBana deli diyeceksiniz ama ben ondan nafaka bile istemiyorum. Parasida hayatida hepsi onun olsun. Benim gelirim kendime yetiyor cok sukur. Ona muhtac degilim.
Kanitlarin hepsini topladim. Hatta o oldatiigig kiz bana neredeyse hepsini sundu. Insallah az bir sure de olsa bagli kalmam bu es kisisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?