aldatildim sanırım been

Resmen palavra atmış önce öyle sonra böyle.. bu konuları okuya okuya psikolojim bozuldu.. canım bence o kadar iyi niyetli olma..

Resmen palavra atmış önce öyle sonra böyle.. bu konuları okuya okuya psikolojim bozuldu.. canım bence o kadar iyi niyetli olma..
Ya ben o kadar iyi niyetliymisim ki gizlice aldım ben numarasini lavaboya kalkınca yaptığım kötü bi davranış farkındayım ama iyi ki almışım bu kız diye sorunca yok dedi numaranın son hanesi farklı.. hemen kendimi sorgulamaya başladım acaba tedirginlikten acelemden yanlış mı aldım diye sonra arkadaş dedi, sonra kızı olabilir sonra arkadasimin sevgilisi...

arkadaşı yerine ,arkadaşının kızıyla görüşüyor demek ki!!
telefonu da arkadaşının kızı açtığına göre.!!

Hangi saatlerde görüşmüşler kızla? Arkadaşının yanında olmasının mümkün olmadığı saatlerde mi görüşülmüş?
Ben dün telefonu kırdım, bildiğin üzerinde zıpladım, telefon almayı da düşünmüyorum. Kardeşimin telefonu ile sağı solu arıyorum tabi sadece akşam saatlerinde. Gündüz herkesin işi var çünkü. Kız arkadaşı görse neler olur kim bilir

ee. demekki adam bunu hep yapıyor. o yüzden kıvırmış işte. arkadaşınıda tembihlemiş.

Aksam saatlerinde gündüz saatlerinde yani sabah ondan sonra tabi savunması da var al bak dokumanlarima bayram da bile bi msj bi arama yok on gün kadar arkadaşım yazdı sürekli bu kız bizim resmimizi görmüyör mu sanki benimle konuşsun iyi de be adam en çok SMs atılan numaralar listesinde birinci sırada be

yakında o annemdi der sana. :)

Cevirdikce çevirmiş yani sen bu durumda yaptığın hareketin yanlışlığını sorgulayacak kadar dusuncelisin onun yaptığına bak inandin mi peki ? Sahsen bana hiç inandırıcı gelmedi.. Madem saklayacak bi şeyi yok açsın ispatlasin bu kadar basit...

Tamda dusunduklerimi anlatmissin canim. Biz kadinlar koynumuza aldigimiz yilanlari diyilde disardaki kadinlari suclamayi adet edinmisiz sonucta adam gay diyilse tabiki kadina gidicek bu disardaki kadinlari diyil adamlari suclu yapar.
Benim kocam yapmaz ya da (bir de nasıl tabirse) dişi köpek kuyruk sallamazsa. şeklinde devam eden cümlelerle bizi çatır çatır aldatan erkekleri vicdanımızda sözde aklıyoruz sonra vay efendim öteki kadın tukaka.Aynen canım bize hesap vermesi gereken kişi kocamız.

hep yalanla yalanla.
inanmak isteyen tarafınız varsa kabullenip oturuyorsunuz .
hayat böyle işte.

offff aynısını tamamen aynını bende yaşadım
üstelik ben kızla baya bi konuşmuştum hemde herşeyi aldım ağzından ama eşiyim dememiştim kız arkadaşıyım demiştim korkup kaçmasın dökülsün diye o da döküldü zaten ..
ama duyduklarımı kimse duymak istemezdi emin olun

öncelikle bişey sorucam evli misiniz bu adamla nişanlı falan mı?

Bi isim verip yanlış oldu deyip kapattım ne konuşulur bilmiyorum ki işin ilginç tarafı profil resmi ikimizin bunu göre göre ne konuştular o kadar ne paylaştılar bilemiyorum...
bilemiyorum ki ne denir.

Ne yaptın peki?

yakında o annemdi der sana. :)

Aklıma bizim bir akrabanın sevgilisinin yaptığı geldi.

2. sevgilisini annem diye kaydetmiş. Mesela bizim akrabanın yanındayken telefon çalınca çok rahat bir şekilde "aa annem arıyor iki dakika uzakta konuşayım hayatım" falan diyerek yanından kalkıyormuş. Bizim kız da annesiyle özel konuşuyordur diye ses etmiyor tabi. Sonra bir gün seni seviyorum aşkım diye bir mesaj geliyor annem diye kayıtlı numaradan :) Adam onu bile inkar etmiş başta ya. Yok biz annemle çok samimiyiz böyle konuşuruz, yok sen hiç annene babana seni seviyorum demez misin, yok anneler çocuklarına aşkım demez mi bunla ilk defa karşılaşman ne kadar ilginç falan. Sıvamanın da böylesi

Son düzenleme:
ayy. rezil adam ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…