Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma bizim bir akrabanın sevgilisinin yaptığı geldi.
2. sevgilisini annem diye kaydetmiş. Mesela bizim akrabanın yanındayken telefon çalınca çok rahat bir şekilde "aa annem arıyor iki dakika uzakta konuşayım hayatım" falan diyerek yanından kalkıyormuş. Bizim kız da annesiyle özel konuşuyordur diye ses etmiyor tabi. Sonra bir gün seni seviyorum aşkım diye bir mesaj geliyor annem diye kayıtlı numaradan :) Adam onu bile inkar etmiş başta ya. Yok biz annemle çok samimiyiz böyle konuşuruz, yok sen hiç annene babana seni seviyorum demez misin, yok anneler çocuklarına aşkım demez mi ilk defa bunla karşılaşman ne kadar ilginç falan. Sıvamanın da böylesi
Ne yaptın peki?
nedense evet dışı köpek kuyruk sallamazsa , bir kadın o erkeğe yeşil ışık yakiyorsa gibi ifadelerle erkektir tabiki yapar.. kadın kötü erkek iyi isteyen kadına tabiki gidilir iyi de bu erkeğin akli yok mu? Yok anlatamıyosun insanlar böyle düşüne düşüne artık erkekler kendilerini öyle bi yuceltmisler ki ne acı bi durum...Benim kocam yapmaz ya da (bir de nasıl tabirse) dişi köpek kuyruk sallamazsa. şeklinde devam eden cümlelerle bizi çatır çatır aldatan erkekleri vicdanımızda sözde aklıyoruz sonra vay efendim öteki kadın tukaka.Aynen canım bize hesap vermesi gereken kişi kocamız.
her ikisi de değil bi ay sonra nisan yapmayı planliyorduk sadece yada beni öyle kaldırıyordu...
Yol verdim zaten... Ama kendimi sorgulamaya başladım ilgi sevgi derdi hep beni senin seven gibi olmadı.. Ona gösterdiğim sevgi saygı sohbet ilgi güzellik eksikmisim gibi hissettim kendimi.. Sanki bende eksik olan birsey vardı oda onun arayışında gibi... ayrılalım deseydi olmadı der bi şekilde geçerdi hersey. Ama şimdi kendime olan güvenim yıkıldı sanki nerde yanlış yaptım eksik yanlarin ne kızım senin diye sorarken buluyorum kendimi...ha nişan bile yok.
direkt yol ver. bak bu ikinci yakalayışın. bende evli sandım sizi
en doğrusunu yapmışsınız. ilgi sevgi eksikse şerefli adam aldatrmaz ayrılır zatenYol verdim zaten... Ama kendimi sorgulamaya başladım ilgi sevgi derdi hep beni senin seven gibi olmadı.. Ona gösterdiğim sevgi saygı sohbet ilgi güzellik eksikmisim gibi hissettim kendimi.. Sanki bende eksik olan birsey vardı oda onun arayışında gibi... ayrılalım deseydi olmadı der bi şekilde geçerdi hersey. Ama şimdi kendime olan güvenim yıkıldı sanki nerde yanlış yaptım eksik yanlarin ne kızım senin diye sorarken buluyorum kendimi...
Anlıyorum canm ille görülür belli olur zaten Rabbimin hikmeti işte kiminin mumu yatsiya kadar bile yanmiyo asıl önemli olan sen bu sefer ne düşünüyorsun kardeşim kesin yapmıştır mi yada bi umut belki yapmamistirmi.üç yıldır birlikteyiz biz malesef ayrı şehirlerde çalışıyoruz yani o iş için başka yerde.. bir kez daha olmuştu sanal ortamda tanışmak için mesajlar Allahın hikmeti akşamına ben gördüm ozurler pismanliklar 20 gün sonra tekrar affettim tabi