aldatildim sanırım been

Aklıma bizim bir akrabanın sevgilisinin yaptığı geldi.

2. sevgilisini annem diye kaydetmiş. Mesela bizim akrabanın yanındayken telefon çalınca çok rahat bir şekilde "aa annem arıyor iki dakika uzakta konuşayım hayatım" falan diyerek yanından kalkıyormuş. Bizim kız da annesiyle özel konuşuyordur diye ses etmiyor tabi. Sonra bir gün seni seviyorum aşkım diye bir mesaj geliyor annem diye kayıtlı numaradan :) Adam onu bile inkar etmiş başta ya. Yok biz annemle çok samimiyiz böyle konuşuruz, yok sen hiç annene babana seni seviyorum demez misin, yok anneler çocuklarına aşkım demez mi ilk defa bunla karşılaşman ne kadar ilginç falan. Sıvamanın da böylesi :KK70:

Kendilerini çok zeki zannediyorlar ya pes!

Benim kocam yapmaz ya da (bir de nasıl tabirse) dişi köpek kuyruk sallamazsa. şeklinde devam eden cümlelerle bizi çatır çatır aldatan erkekleri vicdanımızda sözde aklıyoruz sonra vay efendim öteki kadın tukaka.Aynen canım bize hesap vermesi gereken kişi kocamız.
nedense evet dışı köpek kuyruk sallamazsa , bir kadın o erkeğe yeşil ışık yakiyorsa gibi ifadelerle erkektir tabiki yapar.. kadın kötü erkek iyi isteyen kadına tabiki gidilir iyi de bu erkeğin akli yok mu? Yok anlatamıyosun insanlar böyle düşüne düşüne artık erkekler kendilerini öyle bi yuceltmisler ki ne acı bi durum...

Aldatiyor iste belli ki. Bosver bu adami. bak daha önce sanal ortamda da yaptı diyorsun. Evlenirsen hata yaparsın bu adamla. Sevgiliyken bile yapan evliyken de yapar.

Tabi öyle demek düşer arıcak olsan bana güvenmiyor musn dicek ? Kızada seninle ilgili ne malum yalan uydurmayacağı peşimi bırakmıyor arayıp soruyor inanma derse napacaksın ? Erkekler çok basit yaratıklar ya nefret ediyorum hepsi bi et parçası mıdır ya nedir ya ? Sadakat hiç yok yalanın bini bin para.İnanma beş yaşındaki çocuk bile inanmaz yani buna yine de sen bilirisn canım. Niye erkek adıyla kaydediyor ? Bakmıcanı sanmıştır da ondan .Ve kız oldugunu bilmiyorsa kızla erkek muhabbeti mi etmiş ? yalan ya kızla çatır çatır yazışmış belli git detay iste

ha nişan bile yok.
direkt yol ver. bak bu ikinci yakalayışın. bende evli sandım sizi
Yol verdim zaten... Ama kendimi sorgulamaya başladım ilgi sevgi derdi hep beni senin seven gibi olmadı.. Ona gösterdiğim sevgi saygı sohbet ilgi güzellik eksikmisim gibi hissettim kendimi.. Sanki bende eksik olan birsey vardı oda onun arayışında gibi... ayrılalım deseydi olmadı der bi şekilde geçerdi hersey. Ama şimdi kendime olan güvenim yıkıldı sanki nerde yanlış yaptım eksik yanlarin ne kızım senin diye sorarken buluyorum kendimi...

Yol verdim zaten... Ama kendimi sorgulamaya başladım ilgi sevgi derdi hep beni senin seven gibi olmadı.. Ona gösterdiğim sevgi saygı sohbet ilgi güzellik eksikmisim gibi hissettim kendimi.. Sanki bende eksik olan birsey vardı oda onun arayışında gibi... ayrılalım deseydi olmadı der bi şekilde geçerdi hersey. Ama şimdi kendime olan güvenim yıkıldı sanki nerde yanlış yaptım eksik yanlarin ne kızım senin diye sorarken buluyorum kendimi...
en doğrusunu yapmışsınız. ilgi sevgi eksikse şerefli adam aldatrmaz ayrılır zaten

Tabi numarayı erkek ismiyle kaydedince whatsappi açıp profiline bakacagini akil edememistir. Dedim ya kendilerine çok zeki zannediyorlar diyee...

üç yıldır birlikteyiz biz malesef ayrı şehirlerde çalışıyoruz yani o iş için başka yerde.. bir kez daha olmuştu sanal ortamda tanışmak için mesajlar Allahın hikmeti akşamına ben gördüm ozurler pismanliklar 20 gün sonra tekrar affettim tabi :KK43:
Anlıyorum canm ille görülür belli olur zaten Rabbimin hikmeti işte kiminin mumu yatsiya kadar bile yanmiyo asıl önemli olan sen bu sefer ne düşünüyorsun kardeşim kesin yapmıştır mi yada bi umut belki yapmamistirmi.
Hani demişsin ya affettim bunun için mi die affettigin aldatmayla deil başka bir konuyla ilgili galiba önce bunda bi düzelme varmı bak bide canm normal sakin bi şekilde eşimle konuş bak sana güvenmek istiyorum ama bana doğru de biliyim sonradan öğrenmiyim de al karşına dürüst ol de konuş canm belki itiraf eder peki gerçekten aldattiysa ne yapmayı düşünüyorsun zor bi durum ya allah yardımcın olsun canm:KK16:

çok inandırıcıymış gerçekten koyun koyuna yattıkları arkadaşının sevgilisiymiş heee:KK53:

artık karşı taraf için neler yaptığımızın ne kadar emek verdiğimizin bir önemi kalmamış.bir güzel aldatıyorlar bizi.eşim,sevgilim yapmaz diyemiyoruz.evli olmak bile engel değil artık aldatılmamaya.istediğimiz kadar güzel olalım,bakımlı olalım,cilveli olalım vs. adamın karakteri bozuksa aldatıyor. yani bir de adamın hayatında biri olduğunu bile bile bunu göz yuman hem cinslerimiz var lütfen yapmasınlar artık.bir kadın başka bir kadına bunu yaşatmasın artık.insanlar bu kadar bencil olmaya devam ettikçe mutlu olmayı beklemesinler.bu duruma da bahane olarak aşık oldum demesinler sinir oluyorum,aldatmada yeni trend "ne yapayım aşık oldum."

X