Sonra arkadaşımın sevgilisi dedi benden arayıp sordu yanyana yatıyoruz çocukla inanmazsan ara sor istersen dokumlerimi incele...
Evet canm bende o kısmını anlamadım kim kimin yanında yatiyo orasını karıştırdım döküman kısmı tamam ama bi o kısım yokŞu kısmını anlamadım
Aynen çok arttı bu konular.Bu konuları okumaktan ve duymaktan psikolojim gerçekten çok bozuldu şüpheci bir insan oldum ben de .Canım canını yakmak istemem belki de eşin istisnadır ama çok yakınım 50 yaşlarında adam eşini yıllarca başka başka kadınlarla aldatmış duyunca yıkıldım artık hiçkimseye güvenemiyorum bende eğer yaptıysa alışkanlık haline geliyor ve devam ediyor.
İyi de diğer kadınların bize sadakat yükümlülüğü yok ki.o kadınlar kahrolacağına evlenip sadık olacaklarına söz veren erkeklerimiz kahrolsun.ihanet durumunda bana ne elin kadınından,ben yatağımda beslediğim yılanın başını ezerim.Bir de hiç bir kadının aldatılmayla üzülmesini istemiyorum mahfoluyorum sonra birden lanet yağdırıyorum bunu bize yapan yine hemcinsimiz .evli erkeklerle görüşen kadınlara lanet olsun Allah onları kahretsin başkada birşey demiyorum
Evet canm bende o kısmını anlamadım kim kimin yanında yatiyo orasını karıştırdım döküman kısmı tamam ama bi o kısım yok
Bi isim verip yanlış oldu deyip kapattım ne konuşulur bilmiyorum ki işin ilginç tarafı profil resmi ikimizin bunu göre göre ne konuştular o kadar ne paylaştılar bilemiyorum...kime arayıp sordu?
kız açınca konuşmadın mı?
Erkek adıyla kaydettiği numara arkadaşının kız arkadaşınınmış. Tamam. Üç sorum olacak.Once de yazmıştım buraya konuşalım öyle ver kararını bitirmek istiyosanda Dedi... Süphelendim baktım telefonuna erkek ismi ile kaydetmis. Sordum numarayı x kişi dedi inandim sonra kaydettim. Whatsuppdan baktığım da kız resmi vardı profilinde aramadim yine sordum kizidir adamın dedi... Dayanamadim aradım bir kız cvp verdi... Dünya başıma yıkıldı sanki.. Sonra arkadaşımın sevgilisi dedi benden arayıp sordu yanyana yatıyoruz çocukla inanmazsan ara sor istersen dokumlerimi incele... İnanmak gelmiyor içimden arkadaşının ise niye erkek ismi ile kayıtlı dedim... Benden çok o numara ile msjlasilmis.. şimdi neye üzülüyorm bilmiyorum bile üç yıldır bekliyorum seviyorum elimden geldiğince herseyi yapıyorum peki sonuç...
Yani kıza yada arkadaşına ara sor benimle ilgisi yok diyor..Şu kısmını anlamadım
İyi de diğer kadınların bize sadakat yükümlülüğü yok ki.o kadınlar kahrolacağına evlenip sadık olacakrına söz veren erkeklerimiz kahrolsun.ihanet durumunda bana ne elin kadınından ben yatağımda beslediğim yılanın başını ezerim.
Kardeşim büyük bi ihtimalle kiviriyor ama sen aradım teli bi kız açtı diyosun ya hiç bişi demedin mi kıza hemen kapattinmi teli gerçi konussan is açığa çıkardı ama.
Daha önce de aldatma gibi bi durum varmiyidi