Aldatildim mi

Lalezar4142

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
10
-1
16
Aldatildim mi

M

Takibi Bırak
•••
L Lalezar4142
L Lalezar4142
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

17 dakika önce
Mrb size.derdimi soylemek icin yazdim.ve bi akil almak istiyorum.esimle 6 yillik.evliyiz ve son 5 6 aydir telefonunun sifresini saklamaya basladi.bende ondan gizli sifreyi girip.kontrol ediyorum tlfnunu izleme gecmisinde +18 seyler gordum ve bu numaralarla 30 sn kadar konusmus bi iki kez.bunu ben evde olmadigim zmanlar yapiyor.konustum inkaretti.telefonundan bi kiz gordum.messenger dan yazmis gece saatlerinde bana msj atma diyerek.bende esim adina kizla konustum agzindan laf alabilmek icin.sonra kiza soyledim bn esiyim aranizda ne var diye.oda bi iki sefer bulustuk cay ictik ve esin bana is buldu.sonra bana arkadaslik teklifi etti ama ben kabul etmedim ozmndan beridir de kendisi ile gorusmek istemiyorum.dedi
Bu konuyu esimle konustuk sabaha kadar kavga ettik bagirdik cagirdik.sonra karsima gecip yeminler etti birdaha yapmicam gaflete kapildim ozur dilerim gibi cumleler.bende esyalarimi topladim sarildi birakmadi agladi..sabahda gitmek istedim salmadi.normalde o kadar cok bana evine duskun bi adam ki isten eve evden ise gidip gelir namazinda niyazinda.nasil bu hale geldi anlamadim ne yapacagimi bilmiyorum.seviyorum.ama neftette ediyorum artik

Bu sözü biliyorsun ama yinede söyleyim içimde kalmasın..
Bir kez yapan hep yapar...
klasik ağlamalar, yalvarmalar bir daha yapmicam ühü ühü palavralar...

boşanmayacaksan araştırma diyeceğim araştırmışsın..
boşanacaksan da bir an önce kaç kurtar kendini..

Elin karısıyla, kızıyla buluşmak aldatmak bence çünkü gizli saklı yapılmış. Bence terk etmek istemiyorsanız da süründürün. Aman nasıl olsa gidemedi, sustu demesin.

3 cocugum var ve gidecek yerimde napacam bilemiyorum.emziriyorum sutum.azaldi dusunmekten.

Cokta evine ve size duskun degılmıs, namaz sızı yanıltmasın.
Salmaması ne demek, gitmek isteyen gider
Kalmak ıstemıssiniz kalmıssiniz.

Gaflet kocanızın söyledigi gıbı bisey degıl, gafletle bu saatte mantı yenir misal ben yedim. Bu gaflettir.
Kocanızın ki aldatmadır.
Affetmıssınız zaten, soru ne göremedim.?

Affetmedim.konusmuyoruz su anda.keske bi baba kapim olsaydi ozman dusunmezdim hic ama belki akil veren olur diye yazmak istedim

Affetmedim.konusmuyoruz su anda.keske bi baba kapim olsaydi ozman dusunmezdim hic ama belki akil veren olur diye yazmak istedim
Konusmamak affetmemek degıl. Aglamıs kalmıssiniz. Zaten hayat sizin, ister affedin ister etmeyin sızı baglar.
Var, hepimizin var bahanesi. Kiminin baba kapısı yok, kiminin uc cocugu var, kiminin aılesı arkasında degil, kiminin kocası ozunde ıyı, kiminin ki psikopat.
Hayırlısı.

Evet tam da aldatılmış oluyorsun.

Bence kız da rol yapmış yok iş buldu falan o teklif etti ben istemedim palavra siz onun üzerine gitmeyin diye..

Hep diyorum ya hiç deşmiceksin görmezden geliceksin. Yada arkana bakmadan çekip gidiceksin. Çünkü deşip de sonradan affettiğin zaman ikincisi ve üçüncüsü malesef ki oluyor..

He sen zaten deşmişsin o zaman hiç alttan ama ben olsam o telefonu onun gözü önünde atar paramparça ederdim.

Evet aldatılmışsınız. Yakalamasaydınız devamı da gelecekti. Ağlama sızlama yalan. O kadar pişman olmuş siz yakalayana kadar aklı neredeymiş. Koyun kapıya aklı başına gelsin gelirse tabi

Yakalamak ayrı dert ..
Boşanamamak ayrı dert ...
Ne olacak ömür boyu yüzüne her baktığınız da yada size her dokunduğunda aklınıza gelecek ...
Kiii gururlu kadın unutmaz yemeyi içmeyi unutur hainliği unutmaz ...

Ufacık bebeğininz var anne baba arkanızda değil anlıyorum.

Sakın 2. Çocuğu yapmayın bari.

Aldatılmak tanımınız ne ben hiç anlamadım. Illa ki temaslı aktiviteler mi olması gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…