- 26 Mayıs 2018
- 59
- 17
- 32
- 2 bucuk yildir cok ciddi dusundugumuz bi iliskim vardi.. Ailelerimiz kismen de olsa tanismisti.. Askere gitti istanbulda yapti ama geldi ve tamamen hayal kirikligi sevdigim adam gitmis ilgisiz biri gelmis.. 1 ayi gecti geleli belki de 1 hafta cok iyi kaldik sonra zaten gec yazmalar falan.. Bulusalim konusalim dedim bulustuk evde de bazi problemleri var psikolojisi bozuk bi insan her kotu gununde yanindaydim..bulustuk konustuk belki bizi istemiyo olamazmiyim dedi olamazsin dedim cunku mantikli dusunmuyo bana gelip ayrilalim demiyo bana hic cevap vermiyo hicbisi yazmiyo..daha sonra baristik o gun biz ama gene ilgisiz ve simdi is kurcam derdi falan ama bana 4 gundur msj yazmiyo benim yazdiklarima da cevap yok ..dogum gunu var hazirliklar yapiyorum ama icimden gelmiyo bi seni seviyorumu cok goruyo sanki.. Ve ona önemli bisi soylicem diye aradigim zaman bile acmiyo.. Ben buna nasil davranicam o askerdeyken daha mutluydum simdi her gece agliyorum.. Hic yazmiyo 4 gundur durduk yere msj yazmayi kesti cok yoruldum ayrilmak da istemiyorum 1 ayi gecti geleli duzelir mi bilmiyorum ama ben cok uzuluyorum napmam gerekiyo nasil davranicam ben
Gizemixxx, 2 dakika önceŞikayet Et
- Gizemixxx
Konuşma KatılımcılarıAra
- Gizemixxx
Yeni Üye- Papatyamsi4
Yeni Üye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Çünkü daha sonra hicbisi olmamis gibi davraniyo sanki bana onlari yasatan o degilmis gibi ve sorunlarini bildigim icin aslinda yanindan gidemiyorum o da bu surecte ustune gittigim icin daha cok geri cekti iste seni seviyorum diyo ama sonra gene boyle
üstüne gittiğin için falan değil bahane bunlar hep. ben de çok uğraştım yanında oldum bana dediği şey yanımda olduğunu hissetmiyordum bile. memleketine gidip hastaneye yattı aileme yalan söyleyip şehir dışına çıktım başında durdum, beş parasız kaldı dışarı çıkamadık sabrettim, psikolojik tedavi gördü elini bırakmadım. onun dediği şey yanımda mıydın sanki .. görmeyen göze napsan boş. yukarıda detaylı anlattım zaten iki yorumumda