Aldatildim mi

Akdeniz Gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
90
31
Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.

Son düzenleme:
Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedialdatmis olmuyor muboyle alsatilirmi diyor.a
Aldatmamış ama yavşamış.Yani aldatmak üzere.Aldatmaya meyilli.

Adamin gozu disarda belli. Bu tipe at gozlugu takamayacagina gore ya onu boyle kabul edeceksin ya da ki yapman gereken bu bence, haddini bildireceksin :skandal:

Valla baya genisledi heralde insanlar.Kadin nasil cevap vermis.Seninki nasil evli kadina boyle rahat mesaj yazabiliyor kocasi gorse felan demek hic aklina gelmiyor galiba ya da onceden de boyle msjlastiklari icin bi rahatlik gelmis.Bekarda olsa farketmez tabi.Sen bu olayi hafife alma bence

Hiç benlik değil hemen olay çıkardı hem kadına hem eşime saydırırdım onane milletin giyiminden kadın nasıl cevap veriyor eşin nasl mesaj atıyor kriz geçirirdim
Allah aşkına eşinizin iplerini elinize alın açıkca ciddi bir şekilde konuşun.Aksi halde hayatınız mundar olacak.Silkinin kendinize gelin.Eşiniz iltifat ettiğinde kadın ne tarz cevap veriyor.

Allah aşkına eşinizin iplerini elinize alın açıkca ciddi bir şekilde konuşun.Aksi halde hayatınız mundar olacak.Silkinin kendinize gelin.Eşiniz iltifat ettiğinde kadın ne tarz cevap veriyor.
Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar

X