- 17 Ağustos 2011
- 22.232
- 138.957
-
- Konu Sahibi Endless love betul
Valla ben kendi rusumu bir gün içinde bulmuştum orta ingilizcemle. Gayet de bulunuyor, bara falan da gerek yok.3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor
Kuranı Kerim uzerıne de yemin ettııı eşimValla ben kendi rusumu bir gün içinde bulmuştum orta ingilizcemle. Gayet de bulunuyor, bara falan da gerek yok.
Ayrıca aldatilmadiysaniz da adamın gözü dışarıda,yakında aldatilirsiniz. şartlar elverince. Ama saf biri oldugunuz için yine yemin eder, affedersiniz.
Bir de Kur'an'a el bastı falan desen anlicam da çocuğun kafasına dokunup yemin etti ne yane saçma bir şey. Adamın umru bile değil oğlu . Ana desen ayrı deli. Kocası aldattı diye iki yaşında bebeği olan kadın kendini öldürmek istiyor. Akıl kârı mi? Hayır ,gözüm döndü kocamı öldürmek istedim de, yine anlarım. Niye kendini öldürmek isteyesin?
Bu hikayede yanan sonsuz ihtimal varken anne baba olarak size düşen çocuk olmuş. Yazik
Tatillerde turistlerin g.tünü dikizleyen kocan mi???Kuranı Kerim uzerıne de yemin ettııı eşim
Ayrıca Sevgilimizle tatile gideceğiz diye evlenmek mi zorundayiz? Nasıl bir kafa böyle? Afyon'un Konya'nın termal oteline gitmiyorsan böyle bir kural yok. İsteyen istedigiyle gider tatiline. Fuhusla ne alakası var? Fuhuşa göz yuman sizsiniz ki kocanizi affetmişsinizOteller nasıl goz yumar boyle buseye. Odalarda sadece evliler kalamaz mı. Boyle Bı kural yokmu. Bu resmen fuhusa goz yummak oluyorr
İyi okuu dıkızliyor demedım. Saniyelik bakıyor onunden yanından geceneTatillerde turistlerin g.tünü dikizleyen kocan mi???
Konu sahibi siz normal değilsiniz
Ayrıca Sevgilimizle tatile gideceğiz diye evlenmek mi zorundayiz? Nasıl bir kafa böyle? Afyon'un Konya'nın termal oteline gitmiyorsan böyle bir kural yok. İsteyen istedigiyle gider tatiline. Fuhusla ne alakası var? Fuhuşa göz yuman sizsiniz ki kocanizi affetmişsiniz
Aldatılmış olma ihtimaliniz yüksek, yeminine de asla inanmayın
Aldatılmış olma ihtimaliniz yüksek, yeminine de asla inanmayın
Kur'an-ı Kerim'i çocuğun kafasının üstüne koyarak el bassaymış keşkeKuranı Kerim uzerıne de yemin ettııı eşim
Yapmamis olsa bile niyet etmiş olma ihtimali yeterli bence. Ayrıca o yeminlere kanmayın sakın aynısını babam anneme söylüyordu annem aldatıldı.Iyı aksamlar hanımlar. Ben 4 senelik evliyim ve bir cocugum var oglum 2 yasında. Esinle gecen sene cok kotu tartustuk buna ragmen kendisi bana gel tatıle antalayaya gidelim diye ısrarla teklif etti. Ben de inat olsun diye kabul etmedim. Daha sonra gıderkenbana mersine amcasına gideceğini orda kalacağını soyledı uc gunlugıne.ben de teline baktım mersinde Bı otel ayarlamıs kendisine uc gunlugune otele para yollamıs. Küs oldugum ıcın demedim bunu kendisine. Daha sonra brden annemin gazına gelip gıdısının 2.gunu bunu aradım tartışmadan dolayı agzıma geleni saydım.otel olayından hıc bahsetmedim. Bana ben ona demeden mersinde otelde kaldığını parayı yakıp da gelemeyeceğinı soyledı. Daha sonra 3.gun sonunda eve geldi. Telını kurcaladım
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu