Aldatıldım mı sizce lutfen yardım

3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor
Valla ben kendi rusumu bir gün içinde bulmuştum orta ingilizcemle. Gayet de bulunuyor, bara falan da gerek yok.
Ayrıca aldatilmadiysaniz da adamın gözü dışarıda,yakında aldatilirsiniz. şartlar elverince. Ama saf biri oldugunuz için yine yemin eder, affedersiniz.
Bir de Kur'an'a el bastı falan desen anlicam da çocuğun kafasına dokunup yemin etti ne ya ne saçma bir şey. Adamın umru bile değil oğlu . Ana desen ayrı deli. Kocası aldattı diye iki yaşında bebeği olan kadın kendini öldürmek istiyor. Akıl kârı mi? Hayır ,gözüm döndü kocamı öldürmek istedim de, yine anlarım. Niye kendini öldürmek isteyesin?
Bu hikayede yanan sonsuz ihtimal varken anne baba olarak size düşen çocuk olmuş. Yazik

Kuranı Kerim uzerıne de yemin ettııı eşim

Kuranı Kerim uzerıne de yemin ettııı eşim
Tatillerde turistlerin g.tünü dikizleyen kocan mi???
Konu sahibi siz normal değilsiniz
Oteller nasıl goz yumar boyle buseye. Odalarda sadece evliler kalamaz mı. Boyle Bı kural yokmu. Bu resmen fuhusa goz yummak oluyorr
Ayrıca Sevgilimizle tatile gideceğiz diye evlenmek mi zorundayiz? Nasıl bir kafa böyle? Afyon'un Konya'nın termal oteline gitmiyorsan böyle bir kural yok. İsteyen istedigiyle gider tatiline. Fuhusla ne alakası var? Fuhuşa göz yuman sizsiniz ki kocanizi affetmişsiniz

İyi okuu dıkızliyor demedım. Saniyelik bakıyor onunden yanından gecene

Tişört yırtıp intihara kalkışmak ne alaka ne geçiyo elinize ortalık ayağa kalkacak adam yeminler edecek olay kapanacak. Ama olmuyor işte konu kapanmıyor böyle yapacağına sessiz kalsan izlesen ortaya çıkarmaya çalışsan seninde içinde şüphe kalmasa daha mantıklı değil mi?

tebrikler, bol travmali bir çocuk yetistiriyorsunuz.

ayrıca ben olsam aldatmış olmasa da o salak kocayı bosarim. ben 'ozel' kiyafetlere bile gizli sekme üzerinden bakıyorum olmadik yerde reklam çıkmasın diye (böyle de yobazimdir) adam aleni bir şekilde antalya seks otel aramıs

Ay çok yazdım ben bile bıktım yazmaktan.Ama lütfen bu erkeklerin yeminine ,Kuran a el basmasına, evladi üzerine yeminine hele asla inanmayın.
Benim ex her yemini etti bosanmamak icin herseyi yaptı zor bosandim.Gitti 1 ay sonra alakam yok diye yeminler ettiği o..pu ile evlendi.
inanmayin lütfen.
Üzgunum ama Aldatmış sizi.Otelde kalmasi yalan söylemesi vs çok aşikar.
Allah yardımcınız olsun

Yapmamis olsa bile niyet etmiş olma ihtimali yeterli bence. Ayrıca o yeminlere kanmayın sakın aynısını babam anneme söylüyordu annem aldatıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…