Aldatıldım mı sizce lutfen yardım

Goturduk sukur bıseyı yokoglumun. Ama benm psikolojim bozuldu. Buyuk travma oldu benm ıcın. Kaldıramadm. Otellerde boyle bısey nasıl musaafe ediliyor aklım almıyor

3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor

Yemin ederim fake değilim. Psikolojim bozuk sadece. Yardım edin Allah rızası ıcın. Cok safım bu konularda
Fake olduğunuzu düşünüyorum ama size amme hizmeti, illa bardan Rus kaldırmasına gerek yok parayla da yapabilir. Ama bence kocanız da saf, seks hoteli diye arama yaptığı için :d

Siz gormus gecırmıs birisine benziyorsunuz. Tecrubenızden faydalanmak isterim. Kımseyle paylasamadım bunu paylasamam da asla. Bana yardım edin lutgen
Ahshshshhshs tabii birinci elden gördüm geçirdim ahshshshsh kız yeter güldük eğlendik itiraf da etmeyeceksin belli ki. Ben kaçar bu konudan :d

Fake olduğunuzu düşünüyorum ama size amme hizmeti, illa bardan Rus kaldırmasına gerek yok parayla da yapabilir. Ama bence kocanız da saf, seks hoteli diye arama yaptığı için :d
Oteller nasıl goz yumar boyle buseye. Odalarda sadece evliler kalamaz mı. Boyle Bı kural yokmu. Bu resmen fuhusa goz yummak oluyorr

3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor
Biz eşimle bir gün yine maça bilet alıp gitmiştik derbiye.
Dedik otel buluruz kalacak yakın eli yüzü düzgün.
Neyse gittik trafik sorunu da var baya yer de gördük şurası da iyi derken gözümüze en mantıklı gelen yerde durduk. Yer bulduk lobide.
Sonra eşim arabayı koyduğu yerden aldı geldi otoparkına koymaya.
Otoparkta başlamış birileri abi ne güzel park ediyorsun vovdan başka konuya geçmiş ki bir çalışan eşiyle geldi dedi
Bu olay üç sene oldu. Ondan beridir de pandemi falan girdi araya maça gidemedik zaten.
Ben gece maçtan geldiğimizde bir tırstım yine de zaten ama macera oldu değişik yerler görmek güzel işte.
Sonra aa ne ara bulur yabancı dili de yok ki demem artık. Yabancı dili de var aslında ama Rusça bilmiyor sen seviyesindeRusça yok.
Konu sa Ruslar değil zaten
Konu sizin eş de siz de normal davranmıyorsunuz konu o

Acaba seks yapılacak oteller mı demek ıstedı de oyle cıktı aramalarda? Boyle Bı ihtimal olamaz mı. Lutgen gitmeyin yardım edin Allah ıcın

İntihar ettiği falan yok zaten mübalağa sanatını Nil’e abartarak anlatıyor sadece.
Ben bilmiyorum o ne ki konusunda da abartı sanatını fazla kaçırmasından anlaşılıyor zaten.
Kendi haline bırakmak lazım aslında

Haklısınız. Tam drama queen hareketleri bunlar t-shirt falan yırtmak Kitap okuyan bunu yapmaz bence bol entrikalı diziler izliyor olabilir

Her sacma sapan konuda cocugunun uzerine yemin edenleri anlamiyorum o melegin sucu neki olaya karisiyor sinir oluyorum. Ve sizin tshirt parcalamaniz intihar etmeniz ölmek bukadar kolaymi ya kendini bilmez bir adam icin neden ben hayatimdan vazgeciyorum neden cocugumu annesiz birakiyorum. Ve bu tesadüf olaylari neden hep boyle adamlarin basina geliyor ?? Gidin bir tedavi olun herseyden önce annesiniz o melegin size ihtiyaci var bir adam icin intihar edeceginize gidin tedavi olun calisin kendi yolunuza bakin. Aldatildinizmi sorusuna gelince bence evet aldatildiniz!

Konunuza yorum yapamayacağım.

Çocuğun başını tutup yemin etmek ne? Nasıl kıyıyorsunuz o meleğe, nasıl anne - babasınız siz?

İkinizinde psikolojisi bozulmuş sırf çocuğunuz için tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…