- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 34
-
- Konu Sahibi Endless love betul
Goturduk sukur bıseyı yokoglumun. Ama benm psikolojim bozuldu. Buyuk travma oldu benm ıcın. Kaldıramadm.Ruslarla seks yapmak için Antalya'ya gerek yok herhangi bir hotel hatta bir çadır bile olabilir :d ben orada konseptten bahsettim. Ana teması direkt seks olan bir bina ülkemizde mevcut değil de.
Çocuk için sorduğum soruya cevap verseniz? Ne yaptınız onun için?
3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyorRuslarla seks yapmak için Antalya'ya gerek yok herhangi bir hotel hatta bir çadır bile olabilir :d ben orada konseptten bahsettim. Ana teması direkt seks olan bir bina ülkemizde mevcut değil de.
Çocuk için sorduğum soruya cevap verseniz? Ne yaptınız onun için?
Ha konu oteller çünkü.Goturduk sukur bıseyı yokoglumun. Ama benm psikolojim bozuldu. Buyuk travma oldu benm ıcın. Kaldıramadm.Otellerde boyle bısey nasıl musaafe ediliyor aklım almıyor
Tamam fake :d3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor
Yemin ederim fake değilim. Psikolojim bozuk sadece. Yardım edin Allah rızası ıcın. Cok safım bu konulardaTamam fake :d
Siz gormus gecırmıs birisine benziyorsunuz. Tecrubenızden faydalanmak isterim. Kımseyle paylasamadım bunu paylasamam da asla. Bana yardım edin lutgenTamam fake :d
Fake olduğunuzu düşünüyorum ama size amme hizmeti, illa bardan Rus kaldırmasına gerek yok parayla da yapabilir. Ama bence kocanız da saf, seks hoteli diye arama yaptığı için :dYemin ederim fake değilim. Psikolojim bozuk sadece. Yardım edin Allah rızası ıcın. Cok safım bu konularda
Ahshshshhshs tabii birinci elden gördüm geçirdim ahshshshsh kız yeter güldük eğlendik itiraf da etmeyeceksin belli ki. Ben kaçar bu konudan :dSiz gormus gecırmıs birisine benziyorsunuz. Tecrubenızden faydalanmak isterim. Kımseyle paylasamadım bunu paylasamam da asla. Bana yardım edin lutgen
Oteller nasıl goz yumar boyle buseye. Odalarda sadece evliler kalamaz mı. Boyle Bı kural yokmu. Bu resmen fuhusa goz yummak oluyorrFake olduğunuzu düşünüyorum ama size amme hizmeti, illa bardan Rus kaldırmasına gerek yok parayla da yapabilir. Ama bence kocanız da saf, seks hoteli diye arama yaptığı için :d
Biz eşimle bir gün yine maça bilet alıp gitmiştik derbiye.3 gun ıcınde bulmuss olabilir mi hemen bir Rus. İngilizcesi orta seviye. Barlarda falan mı bulmuştur acaba. Buna gercejren kafam almıyor
Acaba seks yapılacak oteller mı demek ıstedı de oyle cıktı aramalarda? Boyle Bı ihtimal olamaz mı. Lutgen gitmeyin yardım edin Allah ıcınFake olduğunuzu düşünüyorum ama size amme hizmeti, illa bardan Rus kaldırmasına gerek yok parayla da yapabilir. Ama bence kocanız da saf, seks hoteli diye arama yaptığı için :d
İntihar ettiği falan yok zaten mübalağa sanatını Nil’e abartarak anlatıyor sadece.İntihar edince kime neyi ispatlicanizı sandınız ? Benim yüzümden oldu diye eşiniz arkanizdan yas mi tutacak. Bu kadar zayıf olmayın.hic kimse için değmez canından geçmeye de bu tarz bı adama yine hiç değmez.
İnsanların sinirleriyle oynamasalar olmaz.İntihar ettiği falan yok zaten mübalağa sanatını Nil’e abartarak anlatıyor sadece.
Ben bilmiyorum o ne ki konusunda da abartı sanatını fazla kaçırmasından anlaşılıyor zaten.
Kendi haline bırakmak lazım aslında
Haklısınız. Tam drama queen hareketleri bunlar t-shirt falan yırtmakNe intihar edecek ki?
Yırttığı tişörtle kendini boğmaya çalışmıştır herhalde dram fazla olsun diye.
Kolaydı öyle.
Fazla film,dizi izliyor sanırım daha iyi ihtimalle fazla kitap-vaktini geçirmek için,öylesine- okuyor olabilir
Edilmez zaten , öyle yerler varsa googlede çıkmaz, yasal değil çünkü.Goturduk sukur bıseyı yokoglumun. Ama benm psikolojim bozuldu. Buyuk travma oldu benm ıcın. Kaldıramadm.Otellerde boyle bısey nasıl musaafe ediliyor aklım almıyor
Konunuza yorum yapamayacağım.Iyı aksamlar hanımlar. Ben 4 senelik evliyim ve bir cocugum var oglum 2 yasında. Esinle gecen sene cok kotu tartustuk buna ragmen kendisi bana gel tatıle antalayaya gidelim diye ısrarla teklif etti. Ben de inat olsun diye kabul etmedim. Daha sonra gıderkenbana mersine amcasına gideceğini orda kalacağını soyledı uc gunlugıne.ben de teline baktım mersinde Bı otel ayarlamıs kendisine uc gunlugune otele para yollamıs. Küs oldugum ıcın demedim bunu kendisine. Daha sonra brden annemin gazına gelip gıdısının 2.gunu bunu aradım tartışmadan dolayı agzıma geleni saydım.otel olayından hıc bahsetmedim. Bana ben ona demeden mersinde otelde kaldığını parayı yakıp da gelemeyeceğinı soyledı. Daha sonra 3.gun sonunda eve geldi. Telını kurcaladım
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu
He evliler kalıyor sadece, bekarlar sokakta yatıyor.Oteller nasıl goz yumar boyle buseye. Odalarda sadece evliler kalamaz mı. Boyle Bı kural yokmu. Bu resmen fuhusa goz yummak oluyorr