Aldatıldım mı sizce lutfen yardım

Bu erkekler neden hemen cocuklari ya da kutsal kitap uzerine yemin ediyor. Hayir benim asil anlamadigim, buna kadinlar nasil inaniyor? He yani yemin etti kesin yapmamistir derken, hic mantiginiz devreye girmiyor mu?
Normal Bı insan cocugunu boyle şeye alet etmez de o yuzden olabilir mı

Bu ne sayko bir hikaye ya adam aldattığında kendinizi öldürecek kadar adamı seviyorsunuz madem neden tatile gitmediniz ?

Normal Bı insan cocugunu boyle şeye alet etmez de o yuzden olabilir mı
Yani bu argumana gercekten inaniyor musunuz? Kendini cok zor durumdan kurtarmak icin, yaptigi ortaya cikinca, o panikle normali, anormali herkes yemin eder. Buna inaniyorsaniz siz kaybedersiniz, yemine yani.

Ilk basta trip atarak yanlis yapmissiniz.mersine tatile tek basina otele adam mi yollanirAntalyaya gitmis mi gitmemis mi simdi bu adam? Hos gitmediyse ne degisir ortada bi gitme istegi ve tesebbusu var.cocugu da bi psikologa fln goturun bu arada travma yasatmissiniz.

Yani bu argumana gercekten inaniyor musunuz? Kendini cok zor durumdan kurtarmak icin, yaptigi ortaya cikinca, o panikle normali, anormali herkes yemin eder. Buna inaniyorsaniz siz kaybedersiniz, yemine yani.
Eşi çok normal kendisi de normal ya ondandır

Siz niye intihar ediyosunuz eşiniz karaktersiz diye?
Ne intihar edecek ki?
Yırttığı tişörtle kendini boğmaya çalışmıştır herhalde dram fazla olsun diye.
Kolaydı öyle.
Fazla film,dizi izliyor sanırım daha iyi ihtimalle fazla kitap-vaktini geçirmek için,öylesine- okuyor olabilir

İkinizde normal değilsiniz,t-shirt niye yirttiniz çok saçma + intihar niye ? Niye intihar etmeye kalktiniz Allah aşkına ,çok mu mühim pisliğin birinden böyle bir olayın ardından boşanmak varken ölüm niye ? Siz değil o ölsün.Ya kocanız çocuğun kafasını tutup kafasına karşı mi yemin etti . Gözünüzle görmüşsünüz telde arama yaptığını yeni değil kendini öldürse ne çıkar?

Bu arada seks hoteli gibi bir konsept olsa turizmden çok fena para kazanirdik o çok ayrı mesele de :d
Aradan bir yıl geçmiş bu geçen bir yılda o gece psikolojisi bozulan yemin aracı çocuğunuzu bir pedagoga goturdunuz mu sayın konu sahibi?

Antalyada bazı lüks otellerde ruslar la seks yapılmıyor mu? Duydum bunu ben cok. Bununla ne dıye dalga gectı nız ki anlayamadım

Antalyada bazı lüks otellerde ruslar la seks yapılmıyor mu? Duydum bunu ben cok. Bununla ne dıye dalga gectı nız ki anlayamadım
Ruslarla seks yapmak için Antalya'ya gerek yok herhangi bir hotel hatta bir çadır bile olabilir :d ben orada konseptten bahsettim. Ana teması direkt seks olan bir bina ülkemizde mevcut değil de.
Çocuk için sorduğum soruya cevap verseniz? Ne yaptınız onun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…