- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 34
-
- Konu Sahibi Endless love betul
Normal Bı insan cocugunu boyle şeye alet etmez de o yuzden olabilir mıBu erkekler neden hemen cocuklari ya da kutsal kitap uzerine yemin ediyor. Hayir benim asil anlamadigim, buna kadinlar nasil inaniyor? He yani yemin etti kesin yapmamistir derken, hic mantiginiz devreye girmiyor mu?
Bu ne sayko bir hikaye ya adam aldattığında kendinizi öldürecek kadar adamı seviyorsunuz madem neden tatile gitmediniz ?Iyı aksamlar hanımlar. Ben 4 senelik evliyim ve bir cocugum var oglum 2 yasında. Esinle gecen sene cok kotu tartustuk buna ragmen kendisi bana gel tatıle antalayaya gidelim diye ısrarla teklif etti. Ben de inat olsun diye kabul etmedim. Daha sonra gıderkenbana mersine amcasına gideceğini orda kalacağını soyledı uc gunlugıne.ben de teline baktım mersinde Bı otel ayarlamıs kendisine uc gunlugune otele para yollamıs. Küs oldugum ıcın demedim bunu kendisine. Daha sonra brden annemin gazına gelip gıdısının 2.gunu bunu aradım tartışmadan dolayı agzıma geleni saydım.otel olayından hıc bahsetmedim. Bana ben ona demeden mersinde otelde kaldığını parayı yakıp da gelemeyeceğinı soyledı. Daha sonra 3.gun sonunda eve geldi. Telını kurcaladım
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu
Yani bu argumana gercekten inaniyor musunuz? Kendini cok zor durumdan kurtarmak icin, yaptigi ortaya cikinca, o panikle normali, anormali herkes yemin eder. Buna inaniyorsaniz siz kaybedersiniz, yemine yani.Normal Bı insan cocugunu boyle şeye alet etmez de o yuzden olabilir mı
Eşi çok normal kendisi de normal ya ondandırYani bu argumana gercekten inaniyor musunuz? Kendini cok zor durumdan kurtarmak icin, yaptigi ortaya cikinca, o panikle normali, anormali herkes yemin eder. Buna inaniyorsaniz siz kaybedersiniz, yemine yani.
Ne intihar edecek ki?Siz niye intihar ediyosunuz eşiniz karaktersiz diye?
Daha önceden arattın galiba Betül..Bana da cok sacma geldi. Boyle bısey Googlede cıkmazkı
Araa ara aklıma gelıyorBu olay neden alevlendi tekrar? Geçen sene yaşamışsınız mevzuyu. Ne oldu da tekrar dert oldu size?
İkinizde normal değilsiniz,t-shirt niye yirttiniz çok saçma + intihar niye ? Niye intihar etmeye kalktiniz Allah aşkına ,çok mu mühim pisliğin birinden böyle bir olayın ardından boşanmak varken ölüm niye ? Siz değil o ölsün.Ya kocanız çocuğun kafasını tutup kafasına karşı mi yemin etti . Gözünüzle görmüşsünüz telde arama yaptığını yeni değil kendini öldürse ne çıkar?Iyı aksamlar hanımlar. Ben 4 senelik evliyim ve bir cocugum var oglum 2 yasında. Esinle gecen sene cok kotu tartustuk buna ragmen kendisi bana gel tatıle antalayaya gidelim diye ısrarla teklif etti. Ben de inat olsun diye kabul etmedim. Daha sonra gıderkenbana mersine amcasına gideceğini orda kalacağını soyledı uc gunlugıne.ben de teline baktım mersinde Bı otel ayarlamıs kendisine uc gunlugune otele para yollamıs. Küs oldugum ıcın demedim bunu kendisine. Daha sonra brden annemin gazına gelip gıdısının 2.gunu bunu aradım tartışmadan dolayı agzıma geleni saydım.otel olayından hıc bahsetmedim. Bana ben ona demeden mersinde otelde kaldığını parayı yakıp da gelemeyeceğinı soyledı. Daha sonra 3.gun sonunda eve geldi. Telını kurcaladım
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu
Şunu yaşamak için acilen sevgili edinip kaos ortamı yaratmalıyım :dDefalarca ç.künü tutup üzerine yemin etmediği sürece hiçbir erkeğe inanmam
Bir üye vardı zilyon yıl önce ayrıldığı kocasıyla ilgili sorunları az önce yaşanmış gibi anlatırdı akraba olabilir misiniz o üyeyle?Araa ara aklıma gelıyor
İkinizde normal değilsiniz,t-shirt niye yirttiniz çok saçma + intihar niye ? Niye intihar etmeye kalktiniz Allah aşkına ,çok mu mühim pisliğin birinden böyle bir olayın ardından boşanmak varken ölüm niye ? Siz değil o ölsün.Ya kocanız çocuğun kafasını tutup kafasına karşı mi yemin etti . Gözünüzle görmüşsünüz telde arama yaptığını yeni değil kendini öldürse ne çıkar?
Bu arada seks hoteli gibi bir konsept olsa turizmden çok fena para kazanirdik o çok ayrı mesele de :d
Aradan bir yıl geçmiş bu geçen bir yılda o gece psikolojisi bozulan yemin aracı çocuğunuzu bir pedagoga goturdunuz mu
Antalyada bazı lüks otellerde ruslar la seks yapılmıyor mu? Duydum bunu ben cok. Bununla ne dıye dalga gectı nız ki anlayamadımBu arada seks hoteli gibi bir konsept olsa turizmden çok fena para kazanirdik o çok ayrı mesele de :d
Aradan bir yıl geçmiş bu geçen bir yılda o gece psikolojisi bozulan yemin aracı çocuğunuzu bir pedagoga goturdunuz mu sayın konu sahibi?
Ruslarla seks yapmak için Antalya'ya gerek yok herhangi bir hotel hatta bir çadır bile olabilir :d ben orada konseptten bahsettim. Ana teması direkt seks olan bir bina ülkemizde mevcut değil de.Antalyada bazı lüks otellerde ruslar la seks yapılmıyor mu? Duydum bunu ben cok. Bununla ne dıye dalga gectı nız ki anlayamadım