- 28 Kasım 2010
- 42.243
- 140.309
- 798
Evde yaptiysa pasaportu gecersizçocuklara pasaport yapıp öylece almanyaya gidiliyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yaptiysa pasaportu gecersizçocuklara pasaport yapıp öylece almanyaya gidiliyor mu?
Aynen. Bir tek ben mi inanmadım diyordum ki mesajını gördüm.Biraz inandirici degil yazdıkların![]()
Aynen. Bir tek ben mi inanmadım diyordum ki mesajını gördüm.
Esimle benim resmi nikahim yok cunku 15 yasinda burda kimse resmi nikah yapmana izin vermez oyuzden cocuklar babalarinin soy izmini almadilar ve guvenim olmadigi icin kocama hani 1 kez.beni aldattigi icin cocuklarida nufusuna almasini izin vermedim hakkim olarak cunku ortada resmi nikah yok aslinda ben burda biraz uyanikca davrandim ilerde yurdisina cocuklari cikarabilmek icin.çocuklara pasaport yapıp öylece almanyaya gidiliyor mu?
Okey resmi nikahiniz yoksa zaten o kisi esiniz olmuyor. Sevgiliniz,cocuklarinizin babasi. Hepsi o. Dolayisiyla aldatilmis sayilmazsiniz zira adam bekar siz bekar. Herkes baskalariyla bir seyler yasayabilir. Iciniz rahat olsunEsimle benim resmi nikahim yok cunku 15 yasinda burda kimse resmi nikah yapmana izin vermez oyuzden cocuklar babalarinin soy izmini almadilar ve guvenim olmadigi icin kocama hani 1 kez.beni aldattigi icin cocuklarida nufusuna almasini izin vermedim hakkim olarak cunku ortada resmi nikah yok aslinda ben burda biraz uyanikca davrandim ilerde yurdisina cocuklari cikarabilmek icin.
Esimle benim resmi nikahim yok cunku 15 yasinda burda kimse resmi nikah yapmana izin vermez oyuzden cocuklar babalarinin soy izmini almadilar ve guvenim olmadigi icin kocama hani 1 kez.beni aldattigi icin cocuklarida nufusuna almasini izin vermedim hakkim olarak cunku ortada resmi nikah yok aslinda ben burda biraz uyanikca davrandim ilerde yurdisina cocuklari cikarabilmek icin.
Okey resmi nikahiniz yoksa zaten o kisi esiniz olmuyor. Sevgiliniz,cocuklarinizin babasi. Hepsi o. Dolayisiyla aldatilmis sayilmazsiniz zira adam bekar siz bekar. Herkes baskalariyla bir seyler yasayabilir. Iciniz rahat olsun
15-16 yasinda nikahsiz dogum yaparken hastaneden kimse ilgili birimlere haber vermedi mi? Lutfen bunu da ayrintili olarak aciklar misin? Ayrica 15 yasinda nikah olmuyorsa ne acelen vardi cocuk dogurdun. Ailen bunlar yasanirken ne yapiyordu? Kimin soyadini aldi cocuklarin. Kimlik cikarirken yine sormadi mi kimse bu cocuklarin babasi kim. Nikahin yok yasin resit degil diye? Anlattiklarin hic inandiri i gelmedi.Esimle benim resmi nikahim yok cunku 15 yasinda burda kimse resmi nikah yapmana izin vermez oyuzden cocuklar babalarinin soy izmini almadilar ve guvenim olmadigi icin kocama hani 1 kez.beni aldattigi icin cocuklarida nufusuna almasini izin vermedim hakkim olarak cunku ortada resmi nikah yok aslinda ben burda biraz uyanikca davrandim ilerde yurdisina cocuklari cikarabilmek icin.
Kuzenimle pek fazla gorusemiyoruz hem ben ona cok kizdim nasil bu zamanakadar susarsln diye ama o -yuvanizin yikilmasina ben sebeb olmak istemiyorum-dedi cunku iki tane cocugunuz var dedi ama madem sen birseyler anladin ben sana anlatacam ama benden duymadin sanki dedi. Tabi ben kiyameti koparinca kocam anlamis nerden bilmem kuzenimin bana soyledigini ve onhnla dovusmeye kalkmis.Bana da kuzeninin o ana kadar soylememesi ama sorunca direkt anlatmasi inandirici gelmedi. Ne yalan soyleyeyim.
Kuzeni bunu o ana kadar sakladiysa konu sahibi sorunca hemen soylemesi tuhaf degil mi ,hadi madem hemen soyleyebiliyor o ana kadar insan buna goz yumar mi ?
Beklemesinsevgililer birbirini aldatabilir yani..
bekar olunca sadakat beklemesin mi insanlar![]()
Beklemesin
Sakasi bir yana tamam elbet beklesin de evli 2 cocuklu kadin kadar da sasirmasin en azindan.