Aldatıldım,intikam aldım ama içim hala soğumadı,ne yapmalıyım?

O açıdan bakarsak Angeline jolie de aldatılmıcak kadındı aldatıldı, daha bir sürü kadın var öyle, aldatılmaniz sizinle alakalı değil karsınızdskinin kisiliksizligiyle alakalı,
Bir de finans uzmanının mağaza personeliyle işi ne onu anlamadım
herkes aldatılabilir evet dediğim gibi oraya sadece kendimi tanıtmak için yazdım ,O da üniversite mezunu

Ne biçim ilişkiler, ne yozlaşmış bağlantılar bunlar.

Adam nişanlı, sevgilisi olan bir kadınla yatıp kalkıyor. Nişanlısı müdürü arayıp işten kovduruyor, adam hala arıyor, seviyorum diyor. İçiniz yanıyor.

İçiniz kendinize, hayallerinize umutlarımızı yansın. Bu pisliğe yanmasın sakin. Bir pislikten kurtulmussunuz. Evliykenbde devam edecekti ve sizi sevmiyor, inanmayin. Sevseydi, başka kadınlarla yatıp kalkmazdı. İntikamı vs birakin, engelleyin, muhatap olmayın.

Aldatma teşebbüsünde bu kadar yaygara koparıyo ve dünyasını başına geçiriyosan Allah muhafaza aldatılsan hele ki evliyken falan neler yapabilirsin ben kestiremedim. Finans uzmanısın, iki üniversite bitirdin, asla aldatılamayacak birisin ama bir eksiklik var o da özgüven eksikliği ve gereksiz hırs. Bana göre aldatmanın affı ve mazereti asla olmaz ama bunun karşılığı bedel ödetmek, intikam almakta değildir. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna bu kadar basit. Bu aldatılanın eksikliği değil, aldatanın karaktersizliğidir çünkü.

Merhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor:KK43:( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Yani Angelina Jolie, Beyonce bile aldatıldılar. Bu tiple vs alakalı değil. Karşınızdaki insanın sadık olup olmaması ile alakalı bir durum. Eski sevgiliniz Rihanna ile sevgili olsaydı, onu da aldatacaktı. Sadakat eksikliği var kendisinde belli ki. Affetme gibi bir hataya düşmeyin. Zira ne derse desin günün birinde yine aldatacak/ yeltenecek. Size ulaşacağı yolları da engelleyin (telefondan sosyal medyadan vs). Bu bir süreç, sindirip kendi yolunuza devam edeceksiniz. Olup bitecek.

Tabiki de işimlele görüşümle ilgisi yok ben kendimi tanıtmak için yazdım :KK43:
Bize ne sizin mevkinizden veya eğitim durumunuzdan? Niye kendinizi tanıtıyorsunuz ki bizim için sadece putterly_'siniz.
Nişanlanmayı düşündüğüm adam bana bunu yaptı, aldattı yazsanıza direk. Sizi mağaza çalışanıyla değil de sizden daha yüksek bir mevkideki kadınla aldatsaydı bu kadar hırslanmayacaktınız gibi.

Aldatmaya kalkışmış yakalamışsınız. Yapacağınız şey sadece ve sadece sevgilinizden ayrılmak. Henüz resmi olarak hiç bir şeyiniz bu adam. Yani kız arkadaş boyutundasınız. Niye gidip şikayet ettiniz? Bıraksaydınız ne halleri varsa görselerdi. Böyle bir adamla bir gelecek kurmak mümkün değilmiş zaten gerçeği görüp kurtulmuşsunuz. Şikayet olarak ne yazdınız merak ettim, erkek arkadaşım beni boynuzlama niyetindeydi ama kız regli olduğunu yazmış ben de yakaldım, atın bu ikisini işten mi yazdınız?
Özel sorununuzu işyeri ortamına dökmüşsünüz.

Yat kalk şükret evlenmeden ortaya çıkmış. Evli çocuklu olunca kapıyı çarpıp gitmek kolay olmuyor maalesef… o yüzden sen çok şanslısın.
Acın taze ama geçecek inana geçecek. Sakın geri dönme, bu şüphe/korkuyla ömür boyu yaşamak çok ağır bir yük olur.

Merhaba;
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor:KK43:( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Bence ramazan geliyor bi fakir aileye destek sağlayın, sokaktaki kediye köpeğe mama verin. Çok ucuz kurtulmuşsunuz. Bu yaşadıklarınızı evlenip karnı burnunda yaşayanlar var. Halinize şükredin erkenden görmüşsünüz gerçek yüzünü. Tek gecelik olsa da, daha fazlsı olsa da aldatmış. Ve aldatan yine aldatır. Bence tamamen ilişkinizi koparın. Engelleyin. Görüşmeyin. Terapi görün. Değersiz, ahkaksız ve sorumsuz olan birinden kurtulduğunuzu düşünün sürekli. Kendinize değer verin. Güvenmeye değer insanlar var. Flört dönemi bu yüzden iyidir. Doğruları görürsünüz.

Merhaba;
1- Bazıları katılmayacak ama intikamı öyle çok da yanlış bir şey olarak görmüyorum ben. Size bir kötülük yapıldı ve siz de karşılık verdiniz, bitti. O yüzden aa niye yaptın diyemeyeceğim. Sevgiliniz hak etmiş başına gelen şeyi. Ki hala da akıllanmamış daha etrafınızda dolaşıyor.
2- Kendimi öldürürüm diye şantaj yapıp da bunu eyleme dökeni daha hiç görmedim ben. Beni de iki kişi böyle tehdit etti. Ben de hodri meydan demiştim. İkisi de domuz gibi, hala yaşıyorlar valla.
3- Sizde affetme potansiyeli görüyorum. Yapmayın derim. Sizle sevgiliyken one night peşinde koşan adam, evliyken üstüne tur bindirir. Bu sefer işinden de edemezsiniz. Çünkü ucu size dokunur.

Babamın bi sözü vardır der ki , kızım sana zarar veren birine zarar versen dahi, sana verilmiş zararı ortadan kaldıramazsın. O sebeple bırakın gitsin. Aldatıldığınızı sindirin. Bu bir süreç acı çekeceksiniz elbet. Bunları kabul edin, zamanla geçecek başka yapacak birşey yok

Bize ne sizin mevkinizden veya eğitim durumunuzdan? Niye kendinizi tanıtıyorsunuz ki bizim için sadece putterly_'siniz.
Nişanlanmayı düşündüğüm adam bana bunu yaptı, aldattı yazsanıza direk. Sizi mağaza çalışanıyla değil de sizden daha yüksek bir mevkideki kadınla aldatsaydı bu kadar hırslanmayacaktınız gibi.

Aldatmaya kalkışmış yakalamışsınız. Yapacağınız şey sadece ve sadece sevgilinizden ayrılmak. Henüz resmi olarak hiç bir şeyiniz bu adam. Yani kız arkadaş boyutundasınız. Niye gidip şikayet ettiniz? Bıraksaydınız ne halleri varsa görselerdi. Böyle bir adamla bir gelecek kurmak mümkün değilmiş zaten gerçeği görüp kurtulmuşsunuz. Şikayet olarak ne yazdınız merak ettim, erkek arkadaşım beni boynuzlama niyetindeydi ama kız regli olduğunu yazmış ben de yakaldım, atın bu ikisini işten mi yazdınız?
Özel sorununuzu işyeri ortamına dökmüşsünüz.
haklısınız ben burada aslında kimseyim ilk defa yazıyorum belki de onun acemiliği,
kiminle olduğu değil

Merhaba;
Size esra ezmeci psikolog taksive edeyim gitmek için değil kitapları var
Merhaba;
Size Esra Ezmeci psikolog yazarı takip etmeni isterim Instagram hesabından ve kitaplarını mutlaka okumani isterim sana çok güzel yol göstericektir

O kızda onun kadar karektersiz sevgilisini aldatmış oda tencere kapak

Şu üyeyle aynı kişi misiniz? Aldatan sevgili, iki üni mezunu, finans uzmanı kadın. Eğer öyleyseniz ilk defa aldatmıyor şaşırtıcı bir şey değil. Şaşırtıcı olan sizin hala bu adamla nişanlanmayı mı düşünmeniz olur.
aynı kişi değiliz

aynı kişi değiliz
Haha şu an aynı kişi olduğunuzu daha fazla düşünmeye başladım. Sen nerden gördün benim mesajı alıntıladığımı? Seni etiketlemedim ki. Ayrıca kadınlar kulübünde kaç tane aldatılan iki üni mezunu finans uzmanı kadın vardır ki? Üstelik 2 hafta arayla üye olmuşsunuz

Haha şu an aynı kişi olduğunuzu daha fazla düşünmeye başladım. Sen nerden gördün benim mesajı alıntıladığımı? Seni etiketlemedim ki. Ayrıca kadınlar kulübünde kaç tane aldatılan iki üni mezunu finans uzmanı kadın vardır ki? Üstelik 2 hafta arayla üye olmuşsunuz

İçine doğmuştur 🤣

Ekran görüntüsü 2022-03-23 134815.png

bakın alıntı yapınca da bildirim geliyor :) sakin olun dedektif mirta, aynı kişi olsak da bizi forumun ortasında cadı diye yakacak haliniz yok diye tahmin ediyorum., o sebeple kendi hesabımdan da anlatırdım ama değiliz yani napayım Hoppa benim durumda işler karıştı boş kaldığım an bir güncelleme yaparım konuya Mirta Mirta

eklemek gerek, benim konum aldatılmak değil gördüğüm psikolojik şiddetti. Ayrıldığımız dönemler dışında hiç başka bir kadın girmedi, yazımda da yaşadıklarımı açık açık anlattım. Linç yememek için söylüyorum kısa süreli ayrılıklar için bu da aldatmadır, lakin benim yakındığım dert ettiğim noktalar aldatılmaktan çok farklıydı, azcık saygınız olsun :110:

X