Aldatıldım,intikam aldım ama içim hala soğumadı,ne yapmalıyım?

Aldatma aldatan kişinin yaptığı bir eylemken, aldatılan kişi niye kendisini yıpratsın ki.
Dolandırılan yada evi soyulan kişi niye benim başıma geldi diye ağlar mı?
Bu tamamen hırsızlığı yapanın karakteri ile alakalıdır.
Bence mutlu olmalısın bu adamla evlenip yıllarını heba etmediğin için.
Aldatma eyleminin içinde kandırma ve yalan söyeleme vardır.
Evlensen kim bilir aldatma dışında kaç konuda problem yaşayacaktın.

Aldatmak karakter meselesi tiple,görünüş ve donanımla alakası yok. Öyle olsa nice güzel kadın aldatılmazdı. Geri adım atmayın, şükür ki iş ciddiyete dökülmeden kendini ele vermiş.
..

E bir bahce makasi alip pipisini kes madem..
Vay finans uzmaniyim,yok 2'uni bitirdim..
Yani tahsili olan aldatilmiyor\yeletenilmiyor mu ? Yada tahsili yuksek kesim aldatmaz mi ?
Ne alakasi var simdi,Onu cozemedim ben..
Zaten ayrilmissin,yalvariyormus daha ne olsun ki.
En buyuk ceza affetmemen degil mi,adam bu kadar perisansa su an..
Ayrica isinden de olmus,daha ne olabilir ki,meteor mu dussun uzerine..

Son düzenleme:
Merhaba;
Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok :KK43:
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor:KK43:( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Aktarılacak kadin nasıl olur anlatır misiniz?Akademik eğitimi lisans düzeyinde olmayanlar anlatılmaya daha mi yatkın oluyorlar ?

Merhaba;
Ben özel bir şirketin finans uzmanıyım iki üniversite bitimiş bir kadınım,görseniz asla seni beni aldatacak bir tipim yok :KK43:
2 ay sonra nişanlacağım sevgilim ile 1 yıldan fazla beraberdik,bir gün beni aldatmaya yeltenirken yakaladım ama yapamadı,öğrendim ki aynı mağazada çalıştığı kendinden 8 yaş küçük kızla tek gecelik ilişki yaşayacaktı,bende gururuma onca verdiğim yılıma kendime yediremediğim için mağazayı arayıp 1.müdüre her şeyi anlattım (aile şirketi olduğu için böyle bir durumu zaten hoş karşılamayacaklardı) ertesi gün ikisini de işten çıkardılar,borç içinde kaldı işinden oldu ama hala içim soğumadı,daha fazlasını yapmak istiyorum daha fazlasını,haftaya psikoloğa gideceğim kimseye anlatamıyorum,uyuyamıyorum yiyemiyorumne yapacağım şimdi kime güveneceğim , hala köpek gibi arıyor,hala evlenecektik tek bir anlık bir şeydi diyor,seni çok seviyorum diyor,beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyor, neden hala içim yanıyor:KK43:( lütfen yorumlarınızla biraz olsun konuşmak istiyorum,
Bir anlık birşeydi demek durumu hafifletmiyor. O anda bir tercih yaptı ve sizi kaybetti. Kendini öldürecekse de yine kendi tercihi. Zamana bırakın hayatınızı, yaşayın geçecek çektiğiniz acı. Önce kendinize çok değer verin ve kendinize hakettiğiniz gibi hayat verin. Gerisi de nenyaparsa yapsın arkanıza bir bakmayın. İntikam duyhusıyla yaşamak sadece sizi, yıpratır. Siz kendi hayatınızı gğzelleştirmeye ıdaklanız sadece. Ne güzel işiniz de varmış bu harika. Hayatınızda yeni bir sayfa açın gitsin. Ina duyduğunuz kızgınlıkla bilr zaman harcamaya değmez

Merhaba;
Aldatılcak kadın tipi diye bisey mi var?
İciniz sogumamıs anlıyorum ama daha bisey yapmayın.Bundan sonrası takıntıya girer.Ayrıldı diye esini vuran adamların kafasından farksız olur bundan sonra bisey yaparsanız.Aldattı ayrıldım tek ve etkili tavır budur.İsten de cıkarttırmısınız yeter.ÖNünüze bakın derim.

Öncesi de var belli ki bu buluşmaların.
Evlenmeden ne olduğunu görmüşsünüz, sevinecek birşey aslında.

Aldatılmanın sizinle , işinizle, görünüşüzle alakası yok. Ben aldatılacak kadın mıyım deyip iyice hirslanmayin.
Tabiki de işimlele görüşümle ilgisi yok ben kendimi tanıtmak için yazdım :KK43:

Merhaba;

neyi konuşalım? zaten ayrılmissiniz. Aldatılacak tipi olanlar nasıl oluyor mesela onu konuşabiliriz ki arkamızı kollayalim.

neyi konuşalım? zaten ayrılmissiniz. Aldatılacak tipi olanlar nasıl oluyor mesela onu konuşabiliriz ki arkamızı kollayalim.
2 universite bitirmissen,birde finans uzmaniysan endiselenmelisin bence..
Bu kisiler yuksek risk grubuna giriyor..
Oyle bir durumun varsa kolla mutalaka :)

2 universite bitirmissen,birde finans uzmaniysan endiselenmelisin bence..
Bu kisiler yuksek risk grubuna giriyor..
Oyle bir durumun varsa kolla mutalaka :)

Aralarda bir arkadaş alıntılamis galiba 2.uyeligi, yani daha önce de aldatılmış. Buna rağmen nisan falan diyor. Bu kişiler hangi grupta oluyor?

Harcadığınız efora değer mi sizce?
Ayrıca bende takıldım bu kadar eğitimli birinin mağazada çalışan biriyle işi ne?
Kimseyi küçümsemek için söylemiyorum ama hani kendi özelliklerinizden bahsedince karşı taraf sönük kaldı.
Karşınıza daha kimler çıkar cidden ne gerek var uğraşmaya? :KK51:

Şu üyeyle aynı kişi misiniz? Aldatan sevgili, iki üni mezunu, finans uzmanı kadın. Eğer öyleyseniz ilk defa aldatmıyor şaşırtıcı bir şey değil. Şaşırtıcı olan sizin hala bu adamla nişanlanmayı mı düşünmeniz olur.
Arkadaşlar bunun benimle ilgisi yok sanırım herkesin başına geldiği için denk geldi,neden ikinci kez konu açayım,ben çalıştığım işi anlatmak için yazdım,kendimi tanıtmak için yazdım hepsi bu,yani tabi ki işimle aldatılamnın bir alakası yoktur ya da güzel olup olamamla bir alaksı yoktur.

Aralarda bir arkadaş alıntılamis galiba 2.uyeligi, yani daha önce de aldatılmış. Buna rağmen nisan falan diyor. Bu kişiler hangi grupta oluyor?
Tarih tekerrurden ibaret olmasina karsin ders almayan kisiler grubuna..

Sorun sizde değil uçkuruna sahip olamayan adamda. İsterseniz İngiliz prensesi olun yine aldatılırsınız.
Teki çoğu yok bu işin aldattı mı aldattı konu kapanmıştır. affedip affetmemek size kalmış
sanırım oraya işimi yazdığım için yanlış anlaşıldım ama yine de tavsiye için teşekkürler

X