aldatildim icim aciyor cok kotuyum yardim edin :(

Adamı döve döve nikah masasına mı oturtcaksın..

İstemiyor işte bırak..erkek mi yok,bulduğun ilk karektersizle evlenmek zorunda mısın..

Sen önce doğru insan olup,doğru insanla karşılasmayı bekle..evlenmek olsun dıye evlenılmez..

Evlenınce başın göğe ermiyor..
Evet biliyorum basimin göge ermicegine ama bu ikinci aldatilisim ve her seferinde uzulmekten cok yoruldum benden gidiyor artik duzenli bi hayatim olsun istiyorum surekli birini tanimaktan ve aldatilmaktan cok yoruldum

Şükredin kurtulmuşsunuz böyle ahlaksız birinden.
Ve anlamadığım; tatile gidip "bak umrumda bile değil eğleniyorum" imajı çizip görsün diye engeli kaldırmak nedir hiç anlam veremedim.
Adam sizi aldatmış, vay bee çabuk toparladı hatun deyip içi içini mi yicek sanıyorsunuz.
Boşa vaktinizi harcamayın gerçekten unutun.
Ne bilim egosit biri oldugu icin aci cekmiyorum sanarsa egosu cidden sarsilir sandim sonucta o kadar evlilik hsyali kurduk cok guzel gunler yasadik insanin hic ici sizlamaz mi :KK43:

Zaten terketrom saldim ipini de aldatilma acisi gecmiyor onu napacam bilmiyorum icimde bir intikam istegi var :KK43:

Bende aldatıldım 2010 yılında evlendım ve 2014 yılına kadar aldatılarak gecırdım hayatımı

X