Yani vurdum surekli keske elimden gelseydi gücüm yetseydi tekme tokat dövseydimnasıl dövebildiniz ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani vurdum surekli keske elimden gelseydi gücüm yetseydi tekme tokat dövseydimnasıl dövebildiniz ki?
Evet biliyorum basimin göge ermicegine ama bu ikinci aldatilisim ve her seferinde uzulmekten cok yoruldum benden gidiyor artik duzenli bi hayatim olsun istiyorum surekli birini tanimaktan ve aldatilmaktan cok yoruldumAdamı döve döve nikah masasına mı oturtcaksın..
İstemiyor işte bırak..erkek mi yok,bulduğun ilk karektersizle evlenmek zorunda mısın..
Sen önce doğru insan olup,doğru insanla karşılasmayı bekle..evlenmek olsun dıye evlenılmez..
Evlenınce başın göğe ermiyor..
Ne bilim egosit biri oldugu icin aci cekmiyorum sanarsa egosu cidden sarsilir sandim sonucta o kadar evlilik hsyali kurduk cok guzel gunler yasadik insanin hic ici sizlamaz miŞükredin kurtulmuşsunuz böyle ahlaksız birinden.
Ve anlamadığım; tatile gidip "bak umrumda bile değil eğleniyorum" imajı çizip görsün diye engeli kaldırmak nedir hiç anlam veremedim.
Adam sizi aldatmış, vay bee çabuk toparladı hatun deyip içi içini mi yicek sanıyorsunuz.
Boşa vaktinizi harcamayın gerçekten unutun.
konulara fake diyenlere de ayrı ifrit oluyorum
fakeyse fake oku yorum yap geç
konu sahibine gelicek olursak sal ipini gitsin yeteri kadar yüz göz olmuşsunuz zaten
Yaşi 33tü artik gec kaliyorum evlenmek istiyorum seni de seviyorum felan dedi ben de evlenecegine inandim6 ay beraber oldugun birine nasil bukadar güvenebildin...