Seninle birlikteyken hayatına almadığı halimi o 3 kişiMerhaba hanımlar, daha önce karmaşaya dönen ilişki diye bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımla kötü sıkıntılar yaşadık 6 ay kadar önce. O benim arkadaşımla olan yazışmalarımı okuyup kırılmıştı öfkeyle maddi konulara değinmiştim mesajlarda ve bu onun için ağır bir şeydi. Zaten maddi konuda babasından ne destek ve ne de sevgi göremeyen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan biri. Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım. Yeni yeni düzeldik travma etkisiyle yaptığını söylemişti ama o kadar ay geçti ben hala hazmedemiyorum ve sanırım hiç geçmeyecek...Başkasıyla konuşmasından çok kendimi kandırılmış hissetmek beni üzdü. Madem öyle isteğin vardı aynı zamanda benimle de barışma sürecine girmemeliydi güya kaybetmekten korktu ama bilmiyorum. Bitirsem belki iyi olacak ama pişman olmaktan korkuyorum gel git yaşıyorum. Affettikten sonra da elli kere konuyu açmam daha kötü oluyor. Kafam çok karışık.. yaşlarımız 23 bu arada.
Evet bi de aldatmadığını söylüyorSeninle birlikteyken hayatına almadığı halimi o 3 kişi
Çok saçma hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek hayat sizin hayatınız kararı siz verirsiniz ama hep aklınızın bi köşesin de bu olay olucak devam ettiği sürece keşke baştan ayrılsaydınız bi daha yapmadığı ne malumEvet bi de aldatmadığını söylüyor
Evet baştan bitmeliydi onun pişmanlığını da yaşadım ama bi umut işte hep vardı içimdeÇok saçma hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek hayat sizin hayatınız kararı siz verirsiniz ama hep aklınızın bi köşesin de bu olay olucak devam ettiği sürece keşke baştan ayrılsaydınız bi daha yapmadığı ne malum
Evet ne yazıkki hep bu aklımda devam etsem edemiyorum ayrılayım desem ayrılamıyorum saçma sapan bi ruh halicanım daha şimdiden böylesiniz, mutlu olacak gezip tozacak çağlardasınız. Kendinizi yıpratmayın ikiniz de
Kendin için en doğru kararı verip mutlu olmaya bakEvet baştan bitmeliydi onun pişmanlığını da yaşadım ama bi umut işte hep vardı içimde
Hep beni suçladı zaten o yüzden barıştım vicdanımdan belkide ama gerçekler daha çok yüzüme çarpıyor artık. Üzülmekten korkuyorum a pişman olmaktanDaha küçüksünüz. Bir müddrt sonra zaten soğuyacaksın erkek arkadaşından üzülmene değmez. Kabul edilir birşey değil bunlar hislerin sana sinyal veriyor geçmiş olsun
Beni böyle cezalandırdı işte kendince eskisi gibi olamıyordu bir türlü benden de kopmak istemiyodu ama aklıda kalmıştı bence tam olarak...Canım senin ona yaptığın A , onun sana yaptığı B. Bambaşka kulvarlar yani.
Bu şeye benziyor; sular kesildi, ödevimi yapamadım
Yani sana vicdan yaptıracak bir şey değil. Eğer sen de başkasıyla konuşmuş olsaydın ve o seni affetmis olsaydı evet vicdan yaptirtabilirdi. Ben seni affettim sen de beni affet diyebilirdi.
Ama o gidip bir arkadaşına seni kötülememiş. Flört etmiş bildiğin.