Aldatıldım hazmedemiyorum..

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
Merhaba hanımlar, daha önce karmaşaya dönen ilişki diye bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımla kötü sıkıntılar yaşadık 6 ay kadar önce. O benim arkadaşımla olan yazışmalarımı okuyup kırılmıştı öfkeyle maddi konulara değinmiştim mesajlarda ve bu onun için ağır bir şeydi. Zaten maddi konuda babasından ne destek ve ne de sevgi göremeyen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan biri. Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım. Yeni yeni düzeldik travma etkisiyle yaptığını söylemişti ama o kadar ay geçti ben hala hazmedemiyorum ve sanırım hiç geçmeyecek...Başkasıyla konuşmasından çok kendimi kandırılmış hissetmek beni üzdü. Madem öyle isteğin vardı aynı zamanda benimle de barışma sürecine girmemeliydi güya kaybetmekten korktu ama bilmiyorum. Bitirsem belki iyi olacak ama pişman olmaktan korkuyorum gel git yaşıyorum. Affettikten sonra da elli kere konuyu açmam daha kötü oluyor. Kafam çok karışık.. yaşlarımız 23 bu arada.

Seninle birlikteyken hayatına almadığı halimi o 3 kişi

Daha küçüksünüz. Bir müddrt sonra zaten soğuyacaksın erkek arkadaşından üzülmene değmez. Kabul edilir birşey değil bunlar hislerin sana sinyal veriyor geçmiş olsun

canım daha şimdiden böylesiniz, mutlu olacak gezip tozacak çağlardasınız. Kendinizi yıpratmayın ikiniz de

Evet bi de aldatmadığını söylüyor
Çok saçma hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek hayat sizin hayatınız kararı siz verirsiniz ama hep aklınızın bi köşesin de bu olay olucak devam ettiği sürece keşke baştan ayrılsaydınız bi daha yapmadığı ne malum

Evet baştan bitmeliydi onun pişmanlığını da yaşadım ama bi umut işte hep vardı içimde

Daha küçüksünüz. Bir müddrt sonra zaten soğuyacaksın erkek arkadaşından üzülmene değmez. Kabul edilir birşey değil bunlar hislerin sana sinyal veriyor geçmiş olsun
Hep beni suçladı zaten o yüzden barıştım vicdanımdan belkide ama gerçekler daha çok yüzüme çarpıyor artık. Üzülmekten korkuyorum a pişman olmaktan

Canım senin ona yaptığın A , onun sana yaptığı B. Bambaşka kulvarlar yani.
Bu şeye benziyor; sular kesildi, ödevimi yapamadım
Yani sana vicdan yaptıracak bir şey değil. Eğer sen de başkasıyla konuşmuş olsaydın ve o seni affetmis olsaydı evet vicdan yaptirtabilirdi. Ben seni affettim sen de beni affet diyebilirdi.
Ama o gidip bir arkadaşına seni kötülememiş. Flört etmiş bildiğin.

Beni böyle cezalandırdı işte kendince eskisi gibi olamıyordu bir türlü benden de kopmak istemiyodu ama aklıda kalmıştı bence tam olarak...

Merhaba kadınlar. Bende aldatıldım hemde çok fena kandırıldım. Bu şahısın sevgilisi varken dolanmaya başladı peşimde ben uzak durdum bırakmadı peşimi. Ne yeminler etti bitirdiğini söyledi. Beni ikna etmek için ne gerekiyorsa yaptı yaklaşık olarak 8 aylık bir ilişki. Ben şüphelendim hep inkar etti hepsine bahanesi hazırdı. En sonunda ben çok ağır şeyler söyledim bitirdi gitti. Bir kaç gün sonra tekrar döndü ama eski sevgilisin olduğu bir yerdeyken. Bana unutamadığını birine ismimle seslendiğini falan söyledi. Ben inanmadım ne için geldiğini de anlamadım bekledim bir süre sonra o kadının olduğu yerde ne işin var dedim oda seni kızdırmak için ordayım seni çok seviyorum bilmem ne. Her neyse oraya gittim kadının içine şüphe tohumlarını ektim. Peşimden geldi iyice serpiştirdim tohumları... kadın beni takipte bir cümle yazdım anında bana yazdı tabi o arada o şahsı tamamen bitirdim engelledim oda beni engelledi ne adamlık bıraktım ne şeref ne karakter. Kadın tekrar bana yazdı cinsel ilişkileri varmış aylardır beni kandırıyormuş tabi onu da kanıt olmadan kadın inanmam dedi kanıtları da verdim oda bana onu nasıl sevdiğini söylrdiği yazışmaları attı şahısdaki yüzsüzlüğe bak hala bana benim onla ilişkim yok bitti diye beni elinde tutmaya çalışıp inkar ediyor kadın ilişkim hiç bitmedi diyor. Hakkında çirkin şeyler söyledi diyor senin hakkında da söyledi derken herşeyi anlattım ben oda bana anlattı ama baya bir geçmişimiz var ona unutamayacağı bir şey yapcam konuşmalarımız aramızda kalsın dedi ve adamla hala aynı ortamda hiç bişey yokmuş gibi davranıp yanına gitmesini istedi. Gelsin falan dedi de acaba dedim benim elimde neler var onları mı görmek istediler kadınla iş birliği mi yaptı diyede düşünmedim değil. Çünkü kadında da erkektir yapar kafası var pişman değilim herşeyi anlattığım için ama bana bulaşmaları da hoş olmaz. Hatalı mıyım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…