aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

bnm annem hiçbirşey yapamadı çünkü ne gidecek bir yeri nede kimsesi vardı yıllardır ailesiyle görüştürmüyordu babam olacak kişi ben üniversitede
anneme boşanmasını istedim okulu bırakıp calışmayı göze aldım ama o gecelerce balkonda onu bekleyerek ömrünü gecirmeyi secti bizim okumamız için
şimdi okul bitti kpssye girdim 83 aldım inşallah atanmayı bekliyorum o zamn annemi rahat ettirmek istiyorum ve içimde hep bir korku bende atanamazsam annem gibi olurmuyum diye inşallah atanana kadar calışcam sen çok şanslısın bu konuda beterin beteri var unutma allah korusun benimde basıma gelse o bebeği asla aldırmazdım bnm yaşadıgım uzuntuyu tedirginliği yaşamaması için çok güzel yetiştirim gerekli yaşa geldiğinde eminim sen zeki eğitimli bir kadınsın ona çok mantıklı bir sekilde babasını kötülemeden bunu atlatmasına yardımcı olacaksın ve asla çirkin oldugunu düşünme insan bunalımda olunca öyle geliyor dayanmak için tekrar kendini güzel hissetmen için çok güzel bir sebebin var bırakma kendini

polisierin aldatmaya vakti olmaza benzer bi yorum ilişti de gözüme yanlış düşünce bence bu bir erkek aldatmayı kafaya koyduysa polis mühendıs avukat esnaf olması bu gercegı degıstırmez.. aldatır yani.. ayrıca eşi korumaymış benim eşimde koruma 1 gün çalışıyor 3 gün yatıyor valla korumalık yapanlar daha esnek olur bu konuda..

Yok yadırgıyorsun demedim yanlış anlama öyle gibi anlaşılıyor oyüzden yazdım.Anladım canım şimdi.Sen kendini üzme önce kendi sağlığın ve bebeğin için umutlu ol.Allah akıl verirde eşine düzelir inşallah.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.

offff çok üzüldüm kimse yanlış anlamasın ama hem evli erkeklere göz dikip her haltı yiyip hemde başını kapatanlardan nefret ediyorummmm o kadar çok var ki bunlardan hepsinden nefret ediyorum canım daha mutlu olman gereken dönemlerde eşin sana bunları yaşattıysa ilerde nasıl olsa affediyor diyerek seni daha çok üzebilir. mesleğinde var bence ayrılıp kendine yeni bir hayat kur derim. çocuğu doğurup doğurmamak tabi ki senin elinde ona hiç bişey diyemem canım. ama bence ayrıl kocandan

suan aldatıldığını bilmiyosun ama. bi araştırsak kimbilir bizimkilerinde neleri cıkar. zaten hamile eşleride genelde problemli olurmuş yaa bu konuda.

umarım atanırsın canım...Allah inş yüzünü kara çıkarmaz...çok benzer taraflarımız varmış.ama inş benim yaşadığım şeyi yaşamazsın..

suan aldatıldığını bilmiyosun ama. bi araştırsak kimbilir bizimkilerinde neleri cıkar. zaten hamile eşleride genelde problemli olurmuş yaa bu konuda.

hamilelik yokken aldatıldım ben :) asıl merak ettiğim ise acaba ben hiç öğrenmeseydim ve eşim hamile olduğumu öğendiğindede ilişkisine devam edermiydi?

ayrılma konusunuda çok araştırdım çok sıkıntılı bi dönem.1 sene dolmadan kolay kolay boşamıyor hakimler.ayrıca eşim aldattığını inkar ederse de ispatlayamamda.hamileleik sürecinde bana bunu layık qördüğünden dolayı nefret ediyorum ondan.benim bunları değil sadece bizi bebeğimizi düşünmem gerekiyordu Allah kahretsin onu ya

hamilelik yokken aldatıldım ben :) asıl merak ettiğim ise acaba ben hiç öğrenmeseydim ve eşim hamile olduğumu öğendiğindede ilişkisine devam edermiydi?
su andakıo durum ne kocan o kadınla muhabetıne ara verdı mi senın hamıle oldugunu öğrenınceee?

su andakıo durum ne kocan o kadınla muhabetıne ara verdı mi senın hamıle oldugunu öğrenınceee?

ben ilk öğrendiğimde ayrıldı bitirdi onun dediğine göre gerçeği ise Allah bilir.eğer devam ediyorsada artık daha dikkatlidirler.nasıl yakalarım ispatlarım bilmiyorum.

valla uzmanlar ilk 3 yıl cok nemli diyo. senin kaybedecek birşeyin yok cLIŞAN KADINSIN İSTEDİĞİN ZAMAN BOŞarsın sabret derim ben. nolmuş bende eşmle flort ederken cookk aldatıldım.sabrettim sabrın sonu selamet olmuştur umarım benim için. şimdilik birşeyi yok olsa nolcak ki sanki. kız babasına nasıl duşkun annemde 15 gun kalabildim. başladı babamı isterim diye ağlamaya. hoop dönduk kestik tatili

canım bak stres yapma sen stres yapınca bebekde üzülür .önce rahatlat kendini biliyorum zor ama şu anda senin için en önemlisi bebeğin ve onun sağlılığı .şu anda aldattığına dair birşey yok sanırım oratada .daha önce hata yapmış diye tekrar edicek diye birşey yok .bebeğin bi doğsun daha sonra sağlıklı kararlar alırsın şu anda bunları düşünme bence.

ne mutlu sana ama ben sindiremiyorum...böyle bir sayqısızlığı hak etmiyorum...eşimle mutlu sadece bir hayat istedim sadece.çok şey mi istedim.ondan evlenirken hiçbişey istemedim ne ondan ne ailesinden.sadece beni sev dedim ona beni çok sev aşkım nolur dedim

bunalrı düşünerek kendini yiyosun. aynen katıluyorum

benim endişemde o zaten bebeğim ya ölürse bu yüzden tekrar?bunu kaldıramam.bu yüzden bu karar aşamasına girdim ben bebeğim yaşasın diye çok korkuyorum onu kaybetmekten çok.....soluğum kesiliyo o ihtimali düşündüğümde bile.

vereceğim kararın sonuçlarını qöze alamayacağım için yazdım belkide buraya.o sorumluluğu bile alamıyorum...
bu nasıl bişeydir anlamıyorum ki...bu kadar belirsizlik bu kadar mı karaktersizsin kızım sen diyorum kendi kendime
at bir adım arkasında dur ya devam et ya defet diyorum.ama yok ikisinide yapamıyorum.

bende haketmemiştim ama oluyo işte maalesef. erkek milleti diye boşuna dememişler. bak sende sindirmişsin zamanında.kimse o kadar vicdanlı değil. bak bu kız bişe istemedi aldatmıyım diye. o yuzden kendni düşün karnındakini duşun.. ben hamileliğinde ne yaşarsan cocuk etkilenir düşüncesine inanıyorum.

canım öyle düşünme ya bak benim anneminde ilk bebeği doğumda ölmüş sonra ben olmuşum oda heo korkuyormuş birşey olucak diye ama olmadı yani .olumsuz şeyleri düşünme hep pozitif ol .bu herşeye yansıyacak inan bana .daha sağlıklı hissediceksin bebeğinde öyle .kötü düşünme lütfen kendin için bebeğin için yap bunu .

buyukleriniz bişe yapamıyomu. olayın ciddiyetinin farkına varır belki

derdime ortak olan herkese çok ama çok teşekkür ederim.Allah razı olsun sizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…