aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

Yuva yıkmak ve çocuk aldırmak kolay şeyler değil bence. Bunlardan önce yapman gereken, en azından denemen gereken şeyler var.
1. İlk işin eşinin kardeşini evden yollamak. Kocanın olmaz deyişine vereceğin cevap açık: Bu hane benim özelim. Ya o gider ya ben. Eğer öğrenciyse oradan buradan birleştirip yurda verirsiniz ya da eşek değil ya çalışsın part-time, size yük olmasın(özel hayata baskısı açısından).
2. Aldatılma hissini atlatamıyorsan eşinle psikoloğa git. Açıkça konuş psikologla ve seni rahatlatmasını sağla. Başkalarına yaşadıklarını anlatma, ailene de. Sadece psikoloğa anlat.
3. Bu gelişmeler süresince bebeğini aldırma ve aldırılma zamanının son evresini kaçırmadan sorunlarını halletmeye çalış. Aldırma son düşüncen olsun ilk değil.

Siz bir şeyler yapmazsanız dua etmekle sorunlar çözülmüyor.

Bunlar sana maddi ve manevi yük yaratacak. Ama çocuk aldırmanın ve boşanmanın yükünden fazla değiller.

Öncelikle Allah sabır versin bir laf vardır yuva yapmak basittir ama yuvayı yıkmak okadar zordur.Bizlerin bu konuda hemen boşan git çocuğunu aldır dememiz yanlış olur diye düşünüyorum.Bozulucuktan çok yapıcı olmaya çalışmalıyız.Eşini seviyorsan ve hatasını anlamıştır diyorsan sabırla bekle derim.Belki oda zamanı gelince yaptıklarından çok pişman olur utanır.Eşler ayrılınca çocukların psikolojiside çok etkileniyor çevremde gördüğüm kadarıyla.İnşallah Allah eşinin aklını başına getirirde yuvanız yıkılmaz.İyi düşünmek lazım bu tür şeyleri.Kolay değil,Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah sizin için.Bebeğinizide Allah bağışlasın öyle bir canlıya kıymakta kolay değil bazı arkadaşlar aldır gitsin yazmış.Bukadar kolaymı o işler?Bir konudada düşüncemi belirtmek istiyorum anlıyorum gerginsin sinirin bozuk haklısın.Fakat bayan için kapalıymış kızı içinde dul kelimesini yanlış buldum.Açık yada kapalı o onun terbiyesizliği.Her açıkta namuslu değil her kapalıda.Bunu kapalılık açıklılık konusuna getirmiş gibi olmuşsun.Kızınada Allah yardım etsin.Yadırgamamak lazım.Yani o kadının terbiyesizliği ayrı bir konu yanlış anlama beni.Bende bir kapalı olarak düşüncemi söylemek istedim.İnsanın kalbi karakteri temiz olsun.Yoksa her kapalıyı yada her açık bayanı aynı kefeye koymak doğru olmaz.İnşallah sizin için ne iyiyse o olur.Allah yardımcın olsun.

polisin evde kalmaya vakti olmuyor benim eşimde polis gece 1 de geldi 3 te gitti nasıl oluyor iki kadına vakit ayırıyor maşallah yani

Canım sen bırak bu saatten sonra eşini düşünmeyi. Kendini ve bebeğini düşün. Psikologta eşin için değil senin için gerekli. Ben sadece yaşadıklarımı özet olarak geçtim. Bende devlet memuruyum. Allaha şükürler olsunki maddi gücümüz var kendi kendimize ve çocuklarımıza bakacak durumdayız. Her şekilde şükret. Allah daha beterinden saklasın. Ama mutlaka kendin ve özellikle karnındaki melek için üzme artık kendini. Biliyorsun ki çocuk anne karnında yaşamaya başlıyor herşeyi. Onuda mutsuz etme.

şuan şimdi hazırlanıp çıkmalımıyım istediğim neresi ise qitmeliyim?peki ya sonra dönüş?

Nereye gidiyorsun yaaaa orası senin evin. Gidecek birisi varsa o sen değilsin. Sakın haaa evinden gitmeyi düşünme.

polisin evde kalmaya vakti olmuyor benim eşimde polis gece 1 de geldi 3 te gitti nasıl oluyor iki kadına vakit ayırıyor maşallah yani

benim eşim rahat polislerden koruma şubede.sabah ne zaman kalkarsa ki qenelde öğlen kalkar o zaman işe gider akşamda 4-5 gibi döner.bense sabah 8 akşam 6 çalışıyorum hayvan gibi....

kimseyi yargılamıyorum sadece ne bileyim öyle bir terbiyesizliği beklemezdim.kızına gelincede kendimden sonra ençok üzüldüğüm kişidir.hatta eşimede dedim siz ikiniz benimle o kızın ahını aldınız nasıl ödeyeceksiniz öbür tarafta dedim...inan ki o kız için çok çok üzüldüm..

tek amacım zaten bebeğimin bu durumdan en az etkilenmesini sağlamak.kendimdende kocamdan da geçtim...acaba onunla daha mı mutsuz bir çocuk olur yoksa onsuz mu daha mutsuz olur sorusu aklımda???

bencede sen gitme canım..
gidicek biri varsa o düşüncesiz kocandır..
eğer biraz vicdan sahibi ise evliliğini kurtarmaya çalışır...
hem aldat, hem karına soğuk dur, hemde umursama,
sonrada gidersen gelemezsin de bence sen bırak git die uğraşıo
hiç yüz verme ama evdende çıkma...
yarın öbür gün çocuk olduğunda belkide annem beni bırakıp gitti ben bişi yapmadım die çocuğu doldurucak sonra çocukta anne sen benim için dayana bilirdin düşüncesine giricek...
bence eğer oluru yoksa onu postala :)

somut birşey yok ama herşeyden nem kapıyorum öyle mi hissediyorum yoksa öyle mi hissetmek istiyorum bilmiyorum....

acaba eski konudan doolayı eşine guvenmeyip sıkıyo olabilirmisin. yuva zor kuruluyo bence sabretmelisin. yani adam sevmese neden gitmesin boşanmasınkii. bebek olunca belkide hersey değişir. sorumluluklarını anlar. 2 kurtaj bence fazla. zaten oğretmensinde ailende sanırım arkanda doğur bak ondan başka zaten mutluluk olamaz
.

Bence de gitme. Sonra dönemezsin gururundan hem de sana ''sen gittin'' der.

yok ben öyle gitmekten bahsetmedim yanlış anlaşıldım çıkıp kafamın estiği yere eminönüne taksime gidip bi hava mı alsam diye deniz kenarında yürüyüş mü yapsam gibisine söyledim yoksa sabahki kavgada onada söyledim bu evden biri gidecekse o da sen ve kardeşindir dedim.bu evi ellerimle yaptım duvarlarını bile boyadım eşşek gibi çalışarak eşya borçlarını ödedik bırakmam yavrumun hakkını yedirmem onlara...

benim eşim rahat polislerden koruma şubede.sabah ne zaman kalkarsa ki qenelde öğlen kalkar o zaman işe gider akşamda 4-5 gibi döner.bense sabah 8 akşam 6 çalışıyorum hayvan gibi....

bence biraz kendini dinleyeceğin biyere git bi süre annen ailen nerde nasıl bilmiyorum tabi yada bir arkadaş o evde kaldıkca yanlış seyler düşünebilirsin
çocuk için asla evli kalma şanslısın kadrolusun ya ev hanımı olsaydın basını eğip oturacaktın
bende aldatılmış bir annenin çocuguyum ve evimizde hiç huzur yoktu 9 aydan basladıysa yılları düşün çocugun büyüdüğünde anlayacak hissedecek sen üzüldükçe
daha çok üzülecek ben bunları hep yaşadım evde hep huzursuz olacagına senin yanında öğretmen bir kadınsın bence çok iyi bir anne olursun ona karısına evine saygısız kafasına göre yaşayan bir baba vereceğine güzel bir gelecek ver canım

aynen arkadaşım ondan büyük mutluluk olmaz bernim için...bebeğim bi yaşasın tutunsun bana..ailem olanları bilse sonuna kadar arkamda olur.peki seviyosa bana bu eziyeti neden yaşatıyo...ayrıca kendimi çok aptal hissediyorum aptal ve çirkin....ilk bebekten sonra kilo almıştım şimdi yine alıyorum yüzümde bi kaç sivilce çıktı sanki ben çok çirkinim o da beni beğenmiyo ve aldatacak duygusundan kurtulamıyorum....

tek amacım zaten bebeğimin bu durumdan en az etkilenmesini sağlamak.kendimdende kocamdan da geçtim...acaba onunla daha mı mutsuz bir çocuk olur yoksa onsuz mu daha mutsuz olur sorusu aklımda???
inan o kadar uzuldum ki sen ve bebegın emınım kı haketmıyorsunuz bu durumu ? peki o kadınn kocanın evli oldugunu bılıyor senın evıne gelıyor da hiç utanmıyo mu ? bi de evladı var kadının .. yuhh ya ne aşagılık mahlukatlarr var... kocana karsı kaybettıgın sevgı ve guven bu evlılıgın ne kadar yürümesini saglayabılır ki? hep acaba yine mi diyerek mi gececk gunlerin

o kadar iyi anlıyorsun ki beni....sana şunu söylim annemde babamda eğitimci benim.babamda annemi aldattı benim.ailemden de qördüm ben bu acıyı...annem boşanmadı ama biz çok etkilendik.belkide bu yüzdendir kendimde aynını yaşadığımda daha çok kahrolmam...Ama Allah ıma bin şükür mesleğim var en çok şükrettiğim şey.

sorunumda bu zaten ben hep böyle mi yaşıcam?aldatılan kadın psikolojisine sahibim çok mu çirkinim yetersizmiyim?neyim eksik?bu olay bana herkesin herşeyi yapabileceğini öğretti

Canım bak eğitimcisin özel bir insansın. Öğretmenler benim için çok değerlidir. Kendini çok bırakmışsın biran önce bir psikologa gitmen gerekiyor. Sadece kendini mutlu etmeye çalış bu saatten sonra. Sevdiğin şeyleri yap, sevdiğin yerlere git, sevdiğin yemekleri yee, sevdiğin arkadaşlarınla ol. Kısacası mutlu et kendiniki karnındaki günahsız melekte mutlu olsun, etkilenmesin şimdiden.

işte sorun bumu acaba senin kendini ii hissetmemen ona hayatı zehir ediyo olabilirmisin. sadece sakin ol. nolmuş sivilce cıktıysa kilo aldıysan bi spora bakar iş. insanın içi temiz olsun. gerisi duzeltilr. aşkolsun sana kafana bunlarımı tAKIYORSUN. allaha dua et sağlıklı sıhhatli bi bebeğin olsun. hangimiz kocası bakmıyo. ben antalyadayım valla alıştım rus lara taş gibiler beraber bakıyoruz artık napalım yoksa sinir hastası olurum. gulup geciyorum. bi kızım var hayatım o gerisi yalan

senin gibi düşünebilmek için nelerimi vermezdim...ama biz daha 9 aylık evliyiz ve 5 aylıkken aldatıldım yetersizlik duygusundan kurtulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…