aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

qlbk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
72
0
36
İstanbul
herkese iyi günler yazdıklarımı okuyanlar belkide suçun yarısını bende bulacak ama artık susamıyorum anlatmam lazım...tutamıyorum....
9 aylık evli bir bayanım...devle memuruyum...eşimle 2 sene flörtten sonra evlendik.
evlendikten 3 veya 4 ay sonra bir rüya gördüm.hamileydim ve eşim beni aldatıyordu bense gitmesini istemediğimden ağlıyordum.kalktığımda
rüyamı onada anlattım soğukkanlılıkla üstünde durmadan geçiştirdi.
aradan bir ay geçti ve ortada hiçbişey yokken bir akşam onun telefonunu alıp tuvalete gittim telefonu hep ortadadır
gelen giden mesajlarda bişey yok arananlarda bişey yok yalnız iletim mesajlarını tuşladığımda mesajın içeriğinide gösteriyordu.(eşim bu özelliğini bilmiyordu
benim eski telefonumu kullanıyordu) orda qördüm 'çıktım bi tanesi' yazıyordu ve bunun gibi mesajlar hemen göz kalemini alıp tuvalet kağıdına
gönderdiği numarayı yazıp sakladım iç çamaşırıma ve yanına gidip aldatıyomusun beni dedim tabiki inkar kıyamet telefonu gösterdim hiçbişey demeden
ağlamaya başladı bütün gece beraber ağladık.neyse uzatmim ertesi gün kadını aradım kadın başı kapalı dul bi kızı olan bi yaratıkmış.eşimin evli olduğunu
biliyor.o yüzden akşamları msjlaşmıyorlar.boşanma kararı aldığım o gün hamile olduğumu öğrendim .ellerimizle yaptığımız evimize kadını getirdiğinide öğrenmeme rağmen bebeğim için
affettim ama güven falan kalmadı artık bende.bebeğim 2,5 aaylıkken kasım ayında doğum günümden bir gün önce karnımda öldüğünü öğrenip kürtaj olmak zorunda kaldım
o zamandan bu zamana ölü gibi yaşıyorken 2 hafta önce tekrar hamile olduğumu öğrendim ve şuan eşimle aram çok kötü az önce kavga ettik sanki beni yine
aldatıyor gibi hissediyorum ve oturup 2 saattir ağlıyorum evde yalnız.tekrar bebeğimi öldürmesine izin vermekte istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
çevremdeki herkes evliliğimin süper gittiğini sanıyor.meslek sahibi biiriyim bebeğimide alıp gitmeliyim ne yapmalıyım bilmişyorum anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki
belkide ilkinde affetmekle bende suç ortağı olmuşumdur.

offfff benide aglattın nedir bu yaa. ALLAHIM ne dicegimi bilmiyorum neden aldatan erkekler çogaldı. nasıl onunla msjlaştını bile bile sevebilirsn haklsın. bide 2 senelik çıkmışsınız. sevmemişmi seni hiç. korkuyorum böyle şeyler okurken yaa. sabır versin ALLAHIM saana. peki napmayı düşünüyosun kızla git buluş konuş bence haddini bilsin kocan da öyle .

sen suclu değilsin cnm kendini suclamayı bırak ve sana bir hediye olan bebeğinle bir hayat kur kendine işinde var madem ya çaresiz olsaydın. bir kere şans vermek çok mantıklı bir hareket olmuş ömür boyu içinde kalırdı acaba bir kerelik bir seymiydi ruh hali yada arkadaslarımı etkiledi boş yeremi yuvamı yıktım diyebilirdin ama sen denedin yine aranız kötüyse boşuna ne kendini ne karnındaki meleği üz allah yardımcın olsun cnm

şuan kadınla mı bilmiyorum beni sevdiğini ona bile söylemiş ne acı değil mi benim adımı ağızlarına alıp kirletmişler.eşim Kuran'a el bastı bidaha yapmıcam dedi yeminler etti
halada diyo yapıyosam yarını görmeyeyim diye ama ben inanmıyorum ki üstelik daha anlatmadığım o kadar çok şey var ki.mesleğimi yazmaktan utanıyorum ama öğretmenim bben 26 yaşında gencecik bi öğretmen.ama yaşadıklarım kabul ettiklerimle okuduklarım o kadar zıt ki....ne yapıcamı bilmiyorum sabah giderken gidicem ben dedim gezmeye eve geldiğimde açamazmışım kapıyı öyle dedi.bende bu evde biri gidecekse oda sensin dedim.bu arada daha yeni evliyim ama kaynımda bizimle birlikte yaşıyor.onu bi,le nasıl kabul ettiğimi bilmiyorum daha o kadar çok şey kabul ettim ki.babam bilmiyor kaynımın bizimle kaldığını.babamda eğitimci disiplinli bi insandır.

canım yazdıgınıı okudum ama bı aldatan hep aldatır demıcem sana esıne zaman tanı degısmıstır sen bunu hıssetmıyorsan sorun yok.. 6 haftalık hamıleydım hemde ıkız bebeklerıme ama 3 gün önce kurtaj oldum üzülüp kendını yıpratmak once bebegıne zarar verıcek cunku benım de oyle bı sorunum vardı once aldatıyor sandım ama sonra yanlıs dusundugumu farkettım esını sevıyorsan sakın aklından bebegını de alıp gıtmeyı dusunme onu dusun ne olur cunku hıc kolay degıl ben cok zor anlar atlattım ama eşim hep yanımdaydı

senin eşin yanındaymış ben kürtaj olduğum günün ertesi gün içimde parça kaldığından sancı içinde aralıksız anıra anıra ağladım eşim sabah giyip kuşanıp işine gitti bense çaresizlik içince akşamın 5ine kadar sallanıp ağladım en sonunda müdür yardımcımızı arayıp beni hastsneye götürün ne oldur dedim eşim yanımda değildi o kadar çok şey var ki....

Canim, durumuna gercekten cok uzuldum.

Yalniz birsey soracagim. Tekrar aldattigina neden bu kadar eminsin.

Somut birsey mi var, Yoksa sadece icgudusel mi?

Aldatıldıgını bile bile neden 2. kez hamile kalıyorsun? Boşan ve aldır çocugu. Mutsuz bir ortamda neden büyütmek istiyorsun?

sana bişe söyleyimmi bunu bende yapıyorum ama nekadar seversen sev erkeklere fazla önem vermiceksin herdedigi yapmıcaksın . bide kardeşini kabul etmişsn mesela istemiyom diceksn bak nasıl iyi oluyosn bu dünyada iyi olunca hakkın yeniyo. bide senden için seviyorum mu demiş ya sabırrr çok tuaf tabiki inanmamakda haklısnz.

Canim, durumuna gercekten cok uzuldum.

Yalniz birsey soracagim. Tekrar aldattigina neden bu kadar eminsin.

Somut birsey mi var, Yoksa sadece icgudusel mi?

somut birşey yok ama herşeyden nem kapıyorum öyle mi hissediyorum yoksa öyle mi hissetmek istiyorum bilmiyorum....

canım benim ne kadar zor şeyler yaşamışsın gerçekten gözlerim doldu okurken. en zor zamanında yanında olmayan bir eşten bahsediyoruz yapmayın kızlar ortada bir yuva göremiyorum ben bu nasıl sevgi sen orda acıdan ağlarken arkasını dönüp gidebildi aklım almıyor

Aldatıldıgını bile bile neden 2. kez hamile kalıyorsun? Boşan ve aldır çocugu. Mutsuz bir ortamda neden büyütmek istiyorsun?

çok qaddar bir yorum olmadı mı bu..benim hayatta en çok istediğim şeydir bir çocuk
kocamdan vazgeçirimde çocuğumdan asla...neden mi çocuk yaptım sölim çünkü bu saatten sonra
boşansamda bi daha asla evlenmem ve hayatımda bir umut ışığım olsun istedim..iyi birşeyler olsun istedim
bunu anlamınızıda beklemiyorum...

evet benim eşim böyle kızdığında gözü hiçbişey qörmüyor.sonrasından beni öyle bıraktığı içinde çok özür diledi af diledi ama nafile tabi...

ben ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
ilk snn konunu okudum bu sabah bir an senin
yerime kendimi koydum allah korusun çok acı
birşey işin gücün varmış bebeğine sarıl bırak git
bir yapan ikiyide üçüde yapar
yolun açık olsun

somut birşey yok ama herşeyden nem kapıyorum öyle mi hissediyorum yoksa öyle mi hissetmek istiyorum bilmiyorum....

Bence hormonlarin cosmasindan dolayi kendi kendine kuruyorsun. Sonucta ortada gordugun birsey yok.

Guven konusunda hassas oldugun icin boyle dusunuyor olabilirsin.

Guvenin sarsildi, hakli olarak etkisinden kurtulamadin. Esin yuvasini yikmak isteseydi sanirim cocuk istemezdi.
İcini rahat tut, vesveselere karsi dualar var onlari oku, ise yariyor.

Bir defa şu ayrılırsam bir daha asla evlenmem laflarını unut canım. Bende aynen senin gibi düşünüyordum. Bir sürü sorun olduğu halde tam 4 yıl kurtarmaya uğraştım. Ama olmayınca olmuyor ve benim şuan 6 yaşında bir kızım var. Sırf kızımı düşünüp ve ben hayatım boyunca bir daha evlenemem düşüncesiyle katlandım. Sonra bir gün kızımın önünde çok kötü bir kavga ettik ve yavrum yarım saat boyunca şok bir vaziyette hiç konuşmadan olduğu yerde durdu. O gün kararımı verdim ve ayrıldım. Aradan 3 ay geçmeden şuanki eşimle tanıştım deli gibi aşık oldum. Ve allahıma binlerce şükürler olsun ki çok ama çok mutlu bir evliliğim ve hayatım var. Ama şuan ortak çocuğumuz olduğu için kızımın babasıyla görüşmem gerekiyor ki bu hem benim için hem de çocuğum için çok zor bir durum.

Sizin durumunuza gelince bir evlilikteki en önemli unsurlardan bir tanesidir güven. Senin güvenin sarsılmış. Bir psikologa gitmen gerekiyor. Belkide eşin şuan doğru söylüyordur ama senin güvenin olmadığı için herşey yalan gibi geliyordur. Öncelikle bu durumdan çıkman lazım. Çok eminsen eğer aldatılma konusunda araştır, takip et, gerekirse dedektif felan tut. Bir şekilde ispatla. Sonrasını bırak o düşünsün.

canım çok dua ediyorum...hamile olduğumu öğrendiğimde yaptığım ilk iş şükür namazı kılmak oldu...ama yine bebeğimi öldürmesini istemiorum..

aşk mı ? bu saatten sora herkese gözüm kapalı olur.senin çok büyük şansın varmış çok güzel bişey ama herkes için geçerli olacağını sanmıyorum en azından benim için...mutlu evlilik diye bişey yoktur diye düşünüorum ben artık.psikolog konusunu ciddi anlamda düşünmekteyim zatende adam değişmedikten sonra psikolog ne yapabilir ki..

üstelik eşim polis...ayrılma konusunda nasıl biğr psikolojiye bürünür onuda bilmiyorum üstelik hamile olduğumuda biliyor...
o kadar çok şey var ki kafamda planlamam gereken neresinden başlayacağımı bilmiyorum...

şuan şimdi hazırlanıp çıkmalımıyım istediğim neresi ise qitmeliyim?peki ya sonra dönüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…