• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım gururum kırıldı

Eminim ki arayacak. Bdv tecrübesi :)
Ama kilit nokta ya hicbir sekilde cevap verme ya okkali bir son mesaj at icimde kalmasın diyorsan. Çirkinlikle güzellikle alakası yok. Bi yakinim aldatıldı. Kadin cok güzel, sakin, yumuşak huylu. Eski esinin birlikte olup sonradan da evlemdigi kadinsa (Allah affetsin) cirkin ve cirkef ötesi.. Herkes de arkadalarindan bunu konuşuyor. Zaten adam onu da aldatti yine boşandı. Bunların kanı bozuk.
eger ararsa içimde kalan çok şey var ama uygun okkalı cümleyi kuramıyorum bi türlü kendimi tutamam ağlarım diye de korkuyorum ne diyeceğimide bilemiyorum umarım aramaz ve ben sakin kalıp cevap vermeden durabilirim

Aldatan erkeklerin savunma mekanizması hep aynı işliyor demek ki:"Ama sen de ilgisizsin,benle konuşmuyorsun,derdimi dinlemiyorsun vs. vs." Ben de eşi tarafından mütemadiyen aldatılan bi kadın olarak aldatılan tüm hemcinslerimi çok iyi anlıyorum. Şu an kendini sürekli öbür kızla kıyaslıyorsun,saçı mı gözü mü nesinden bu kızı tercih etti diye soruyorsun,biliyorum.Ama hiç düşünme Angelina Jolie olsan ,sevdiğin adama pervane olsan erkeklere fark etmez,nefislerine sahip çıkmayı beceremiyorlar.Bizim gibi bütün olarak bakmıyorlar karşı cinse ,kiminin boyu,kiminin dudağı,kiminin kalçası...Velhasılı kelam her kadın ,aldatılmayı(değişik versiyonlarda bazen bakışma bazen duygusal yakınlaşma bazen işi işleri götürme ...gibi) mutlaka tadacak..

Aldatan erkeklerin savunma mekanizması hep aynı işliyor demek ki:"Ama sen de ilgisizsin,benle konuşmuyorsun,derdimi dinlemiyorsun vs. vs." Ben de eşi tarafından mütemadiyen aldatılan bi kadın olarak aldatılan tüm hemcinslerimi çok iyi anlıyorum. Şu an kendini sürekli öbür kızla kıyaslıyorsun,saçı mı gözü mü nesinden bu kızı tercih etti diye soruyorsun,biliyorum.Ama hiç düşünme Angelina Jolie olsan ,sevdiğin adama pervane olsan erkeklere fark etmez,nefislerine sahip çıkmayı beceremiyorlar.Bizim gibi bütün olarak bakmıyorlar karşı cinse ,kiminin boyu,kiminin dudağı,kiminin kalçası...Velhasılı kelam her kadın ,aldatılmayı(değişik versiyonlarda bazen bakışma bazen duygusal yakınlaşma bazen işi işleri götürme ...gibi) mutlaka tadacak..
bununla nasıl başa çıktın çok güçlüsün gerçekten.çok saygısız adamlar .hayatım boyunca insan onuruna saygı duyarak yaşadım bunu çok önemsedim karşıma çıkan adama bak ne yaptımda bunu hakettim diye çok düşünüyorum. ama haklısın ne yaparsak yapalım fıtratları böyle galiba çok benciller ve aşağlıklar.

Sakın ben bunu hak edecek ne yaptım diye düşünme,çünkü bu senin değil karşındaki adamın da sınavı,yani ona böyle bir kapı açılmış ve o kapıdan gidip yanlışı seçmiş.

Sanırım sevgilin bu kişi,yani eşin olsa derdim ki hemen yıkıp viran eyleme:)Ama sevgililik,nişanlılık bunun için var;yani karşındaki adamı tanımak için...Bence kendini sana yeterince anlatmış aldatarak:"Bak canım ben böyle karaktersizin biriyim."demek istemiş.Kimse vazgeçilmez değil,çok seviyorsan bile emin ol bi başkasını yine seversen bi gün ...Hiç düşünme ,ayrıl,bu olayı da düşünme ,kendin ol yoluna devam et...Sevdiğin arkadaşlarınla buluş,alışveriş yap,en sevdiğin şarkıları dinleyip mutlu ol...

Sakın ben bunu hak edecek ne yaptım diye düşünme,çünkü bu senin değil karşındaki adamın da sınavı,yani ona böyle bir kapı açılmış ve o kapıdan gidip yanlışı seçmiş.
Sanırım sevgilin bu kişi,yani eşin olsa derdim ki hemen yıkıp viran eyleme:)Ama sevgililik,nişanlılık bunun için var;yani karşındaki adamı tanımak için...Bence kendini sana yeterince anlatmış aldatarak:"Bak canım ben böyle karaktersizin biriyim."demek istemiş.Kimse vazgeçilmez değil,çok seviyorsan bile emin ol bi başkasını yine seversen bi gün ...Hiç düşünme ,ayrıl,bu olayı da düşünme ,kendin ol yoluna devam et...Sevdiğin arkadaşlarınla buluş,alışveriş yap,en sevdiğin şarkıları dinleyip mutlu ol...
:) evet çekmek zorunda değiliz katlanmak zorunda değiliz. şuan canım çok yandı çok zorlanıyorum her nefes aldığımda acı çekiyorum ama toparlayabilirim.hayat devam ediyor.ama ararda sinirlerimi bozarsa nasıl sakin kalıcam bilmiyorum işte umarım karşılaşmayız

Sen izin vermezsen karşına da çıkamaz,sinirini de bozamaz.O ölmüş gibi düşün,farz et ki artık yaşamıyor,hiç göremezsin sesini duyamazsın o zaman daha kolay alışırsın.

Of herkes neden aldatılıyor bugün 19 yaşında bir kaç gün içinde doğum yapacak arkadaşım ağlaya ağlaya geldi valla aldatılmış o da çok çok üzüldüm

3 yıllık erkek arkadaşım+4 yıllık eşim yani 7 yılldır hayatımdaki adam tarafından aldatılmışım.Geçer....
Geçiyor mu sahi o aptal yerine konmuş hissi o ilk kızlığını verdiğin sana ilk dokunan erkeği özlemenin hissi senin herşeyinle ilgilenip senii uçan sinekten kıskanıp hayatında da bi çok kadın olduğunu öğrendiğinde o hissettiğin değersizlik geçiyor mu sahi geçtiyse söyle bana da umut ol durup durp ağlıyorum hazmetmedim haketmedim bunları diyorum

Okudum yorumunuzu isterseniz yeni konu açın. Üzülmeyin dicem ama tabiki üzülüyor insan. Kendisi ne yaptı öğrendiğinizde kadın kimmiş evli miydiniz
Evli değilseniz sükredin simdiden ortaya çıktıgına
Ne yapacak külli inkar ama yazışmaları gösterince kabul etti yalvardı yakardı çıktı geldi elinde yüzük affettim çok seviyordum yine devam etmiş bir değil birden fazla kadınla beni aptal yerine koymuş evli değilim ama ilklerimi yaşadığım adamdı en kötüsü ne biliyor musun hala onu çok özlüyorum ama devam etsin de istemiyorum sadece çok güzel bişey yakalamıştık ben öyle sanıyordum yada o tanıdığım dediğin adamın bambaşka bi yüzünü görüyosun ve konduramıyosun o güzel zamanlara dönmek istiyorsun ama dönemeyeceğini biliyorsun güven gitti mi birdaha yerine gelmiyormuş ben bunu yaşayarak gördüm

Back