• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım gururum kırıldı

Aldatılmış olmanız sizin degil karşı tarafın değersiz ve onursuz olmasından kaynaklanıyor

Ne güzel böyle bir insandan daha uzun sürmeden kurtuluşumsunuz Allaha dua edip bir fakir sevindirin şuan zor bir sürecte olabilirsiniz ama geçecek merak etmeyin kendinize değer verin kıymetini bilin ve o adamı etrafınizdan uzaklaştırın asıl engellenesi gereken sizsiniz o değil

Aldatılmış olmanız sizin degil karşı tarafın değersiz ve onursuz olmasından kaynaklanıyor

Ne güzel böyle bir insandan daha uzun sürmeden kurtuluşumsunuz Allaha dua edip bir fakir sevindirin şuan zor bir sürecte olabilirsiniz ama geçecek merak etmeyin kendinize değer verin kıymetini bilin ve o adamı etrafınizdan uzaklaştırın asıl engellenesi gereken sizsiniz o değil
canım yanıyor ağlayamadım bitürlü.etrafımda dolanmaya başlayacak diye çok geriliyorum. umudum kırıldı

canım yanıyor ağlayamadım bitürlü.etrafımda dolanmaya başlayacak diye çok geriliyorum. umudum kırıldı

Sizi rahatlatacak birşeyler yapın tatlı yiyin deniz havası alın kitap okuyun müzik dinleyin ama bu durumu mutlaka atlatin ağlayıp rahatlayacaksaniz öyle yapın

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar hep tecrübe umudunuz kırılmasın güvensizlik olmasın başka insanlara karşı bunlar hep tecrübe kime iki kere guvenmeyeceginizi böyle anlıyorsunuz işte çevrenizde karşınıza çıkarsa hiçbir şekilde görüşmek istemediğinizi rahatsız ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin ve tüm sosyal medya hesaplarindan engelleyin bence

merhaba desteğinize ihtiyacım var.
ben aldatıldım. adam önce özür diledi sonra inkar etti zarf atıyosun dedi sonra geri özür diledi. sonra sen benle ilgilenmiyodun ben de başkasına gittim diye saçma sapan beni suçlamaya başladı.ben cevap vermedikçe beni darlamaya devam etti. en sonunda kavga ettik .whatsapptan engelledi 3 gün sonra geri engeli kaldırdı ama hiçbişey yazmadı ..sinirlerim bozuk canım çok yanıyor gururum kırıldı. kendimi çok çirkin ve yetersiz hissediyorum bu psikolojiyle başa çıkamıyorum.nasıl kurtulucam bu çöküntüden lütfen yardım edin :KK43:[/QUOT.
siz kendinizi niye yetersiz ve cirkin goruyorsunuz ki esiniz bes para etmez hersey guzellik mi ya iyi o zaman.bizimde eslerimiz bizimle ilgilenmeyince hemen aldatalim varmi.boyle dunya ya noluyo bu adamlara ya topunu yakican aslinda

umudum kırıldı aldatıldım ve in
insan onuruna saygı duymuyorlar çünkü.. şuan canım çok yanıyor daha düne kadar huzurlu bir ilişkim var sanıyordum ağlamak istedim ağlayamadım saatlerce yürüdüm düşündüm. çirkinmiydim akıllımı değildim. yeterince para kazanamıyormuydum. neden yanildim ve yanıldım. işimden gücümden hayatımdan kendimden herşeyden soğuyorum.

umudum kırıldı aldatıldım ve in

insan onuruna saygı duymuyorlar çünkü.. şuan canım çok yanıyor daha düne kadar huzurlu bir ilişkim var sanıyordum ağlamak istedim ağlayamadım saatlerce yürüdüm düşündüm. çirkinmiydim akıllımı değildim. yeterince para kazanamıyormuydum. neden yanildim ve yanıldım. işimden gücümden hayatımdan kendimden herşeyden soğuyorum.
Herkesin bir derdi var ama inanki yasamaya devam ediyoruz yapacak birsey yok inanki tek dert sizde degil b

gerçekten seven insan ilgisizlik falan dinlemez.
alır karşısına konuşur ya da ne yapar eder ilgini çeker ve seninle yoluna bakar.
araya başka kadın sokmaz.
o yüzden sen kendinde suç arama.
onun yapacağı varmış yapmış.
demek ki senin için doğru insan değil.
kendini belli etmesi iyi olmuş da görebilene tabii.
umarım ayrılırsın.

Adriana lima çirkin mi? O bile aldatıldı. Adamların karaktersizligini kendinizi syclayarak hafifletneye calismayin. Hepiniz cok guzel ve degerlisiniz. Dunyada degerinizi bikecek milyonlarca erkek varken sizi üzenle devam etmeyin!

gerçekten seven insan ilgisizlik falan dinlemez.
alır karşısına konuşur ya da ne yapar eder ilgini çeker ve seninle yoluna bakar.
araya başka kadın sokmaz.
o yüzden sen kendinde suç arama.
onun yapacağı varmış yapmış.
demek ki senin için doğru insan değil.
kendini belli etmesi iyi olmuş da görebilene tabii.
umarım ayrılırsın.
çok teşekkür ederim desteğin için. ayrıldım.peki ben nasıl güveneceğim başka birine hadi diyelim şimdi uzun bir süre geçecek yeniden birinden hoşlanıcam diyelim,güvenle yaklaşamıycam daha katı kurallarım olucak bir daha nasıl güvenicem birine. hepsinden önemlisi özgüvenimi nasıl toparlıycam

Adriana lima çirkin mi? O bile aldatıldı. Adamların karaktersizligini kendinizi syclayarak hafifletneye calismayin. Hepiniz cok guzel ve degerlisiniz. Dunyada degerinizi bikecek milyonlarca erkek varken sizi üzenle devam etmeyin!
haklısın fazla dramatize ediyoruz hemen özgüvenimiz kırılıyor. daha sağlam durmaya çalışıcam teşekkür ederim

Aldatılmak aldatılanın değil aldatanın eksiğidir kendilerini yetersiz gördükleri için bu şekilde birşeyleri ispatlamaya çalışıyorlar

O şahıs ne kadar arasada hic bir şekilde iletisime gecmeyerek, şutlayarak başlayacaksin. Sonra da kendinde suç aramaktan vazgececeksin. adam karaktersiz bir pislik. Evlenmeden ogrenip kurtulduğun için sevinmelisin.

Adam hem aldatıyor hem seni suçluyor. İllet oluyorum böyle tiplere elime versen hepsini atomlarına ayıracağım. Pis yüzsüz herif. Ayrıl gitsin sevgilinmiş zaten. Sakın ha geri dönmek gibi bi akılsızlık yapma. Bi kere aldatan bi kere daha aldatır kesinlikle. Hele evlendikten sonra önünü alamazsın.

Adam hem aldatıyor hem seni suçluyor. İllet oluyorum böyle tiplere elime versen hepsini atomlarına ayıracağım. Pis yüzsüz herif. Ayrıl gitsin sevgilinmiş zaten. Sakın ha geri dönmek gibi bi akılsızlık yapma. Bi kere aldatan bi kere daha aldatır kesinlikle. Hele evlendikten sonra önünü alamazsın.
evet üste çıktı önce sonra özür diledi sonra yine saçma tutarsız hareketler ben cevap vermedikçe heryerden engelledi sonraa o engelleri kaldırdı ben engelledim geri okadar öfkeliyim ki defolsun gitsin hayatımdan :(

O şahıs ne kadar arasada hic bir şekilde iletisime gecmeyerek, şutlayarak başlayacaksin. Sonra da kendinde suç aramaktan vazgececeksin. adam karaktersiz bir pislik. Evlenmeden ogrenip kurtulduğun için sevinmelisin.
galiba şuan kendime acıyorum çirkinmiyim değersizmiyim diye. haklısın kendimi suçlamıyacağım.iletişim halinde olmak istemiyorum ve o engelleri kaldırmasından belli yine yanaşacak yine yazacak yine arayacak. ben engelledim kafamı toparlayabilmeyi istiyorum teşekkür ederim

galiba şuan kendime acıyorum çirkinmiyim değersizmiyim diye. haklısın kendimi suçlamıyacağım.iletişim halinde olmak istemiyorum ve o engelleri kaldırmasından belli yine yanaşacak yine yazacak yine arayacak. ben engelledim kafamı toparlayabilmeyi istiyorum teşekkür ederim

Eminim ki arayacak. Bdv tecrübesi :)
Ama kilit nokta ya hicbir sekilde cevap verme ya okkali bir son mesaj at icimde kalmasın diyorsan. Çirkinlikle güzellikle alakası yok. Bi yakinim aldatıldı. Kadin cok güzel, sakin, yumuşak huylu. Eski esinin birlikte olup sonradan da evlemdigi kadinsa (Allah affetsin) cirkin ve cirkef ötesi.. Herkes de arkadalarindan bunu konuşuyor. Zaten adam onu da aldatti yine boşandı. Bunların kanı bozuk.

Back