- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 32
- Konu Sahibi aksinya_kimberlit
Siz niye yetersiz hissediyosunuz afedersiniz ama sevgiliniz serefsiz adamin tekiymis, kurtulmussunuz iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu psikoloji kötüdür.En azindan evli veya nisanli degilsin erken gosterdi pislik yüzünü, sukret.Imkanin varsa kendinle ilgilen. Saclarina hafif değişiklikler, biraz giyim tarzinda degisiklikler iyi gelecektir. Ve en onemlisi onunla karsilasma ihtimalinin oldugu yerlerde bulunma. En azından bir sureligine. arkadaslarinla vakit gecir ama en eglenceli olanlariyla.
bende öyleBu nedir ya su gunlerde bi ben mi kaldim aldatilmayan.
İcim sisti yemin olsun erkek irkindan tiksindim
30 yaşındayım. işim var gücüm var iyi bir hayatım var yani öyle düşünüyordum ilk defa özgüvenimi kaybettimKaç yaşındasınız? Lütfen kendinizi bırakmayın evet bu zor bir durum ama neyse ki evlenmeden yüzünü gördünüz. Kendinizi çirkin yetersiz ya da bu son şansınızdı gibi düşünmeyin sakın. Yavaş yavaş geçecek bu da, her acı gibi...
özgüvenimi kaybetmek üzereyim sanırımadam kendini şerefsiz hissedeceği yerde siz kendinizi yetersiz hissediyorsunuz
iyiymiş
umarım tüm iletişimi kesmişsinizdir?özgüvenimi kaybetmek üzereyim sanırım
kesinlikle kestim şu whatsapp engelini kaldırdığını görünce ben engelledimumarım tüm iletişimi kesmişsinizdir?
önce o engellemişti üste çıkar gibi heryerden kaldırmış engelli şimdi ben engelledim geri teşekkür ederimA aksinya_kimberlit
Yetersiz olan onun karakteri çirkin olan ise kalbi
Kendine eziyet etme sen engelle her yerden
iyi yapmışsınkesinlikle kestim şu whatsapp engelini kaldırdığını görünce ben engelledim
mevsime göremi başlıyor bu aldatmalar acaba kimse yaşamasın bu kötü şeyi dilerim hayatta yeterince acı varken bide birileri bizi aldatmasınSon zamanlarda devamlı bir aldatma konularıdır gidiyor? Çok fazla görür oldum. Geçmiş olsun bu arada.
çok haklısın saçma sapan adamlar bizi aldatınca biz yetersiz olmamalıyız ama galiba bir süre kafamda hep bu düşünce olacakiyi yapmışsın
özgüvensiz hissedecek bir şey yok. burda malesef tonla aldatılan kadın var. onların hepsi yetersiz,çirkin, ilgisiz, bakımsız mı sanıyorsun?
o heryerden engeli kaldırınca ben engelledim iletişim kuracak diye çok gerildimA aksinya_kimberlit
Yetersiz olan onun karakteri çirkin olan ise kalbi
Kendine eziyet etme sen engelle her yerden
bu mesajınız kendimi güçlü hissettirdi teşekkür ederimİletişim kurmayın sakın uzak durun. Engellemekle iyi yapmışsınız.
Bi erkek aldatılsa kadını suçlar bir kadın aldatılsa yine kendini suçluyor nasıl bastırıldık biz böyle. Kendinize gelin aynalara gülümseyin. SİZ değerlisiniz, sizi aldatan o karaktersiz değil...!