- 28 Ağustos 2016
- 37
- 15
- 8
- 43
- Konu Sahibi aksinya_kimberlit
-
ayrıldım zaten haklısınAdam seni aldatıyor ama maşallah tribi ,lafı çeken sensin gururun kırıldıysa eğer ayrılacaksın kukla mısın sen ?
Şöyle bir adam bile diyemiyorum insan için canın yanmasın ,gözyaşlarına yazık o güzel gözlerine yazık o dışarıda gülüp eğlenirken sen bu halde olma sakın.ayrıldım zaten haklısın
teşekkür ederim desteğin içinsen yetersiz ya da çirkin değilsin, karşındaki insan karaktersiz, iyi gününde senin yanında olup en ufak olumsuzlukta başka kadınlara koşarak gidecek kadar karaktersiz hemde, boşuna kendini suçlama, suçlu olan o sen değilsin.
merhaba desteğinize ihtiyacım var.
ben aldatıldım. adam önce özür diledi sonra inkar etti zarf atıyosun dedi sonra geri özür diledi. sonra sen benle ilgilenmiyodun ben de başkasına gittim diye saçma sapan beni suçlamaya başladı.ben cevap vermedikçe beni darlamaya devam etti. en sonunda kavga ettik .whatsapptan engelledi 3 gün sonra geri engeli kaldırdı ama hiçbişey yazmadı ..sinirlerim bozuk canım çok yanıyor gururum kırıldı. kendimi çok çirkin ve yetersiz hissediyorum bu psikolojiyle başa çıkamıyorum.nasıl kurtulucam bu çöküntüden lütfen yardım edin
3 yıllık erkek arkadaşım+4 yıllık eşim yani 7 yılldır hayatımdaki adam tarafından aldatılmışım.Geçer....sevgilim
sevgilimdi
Kurtulmuşsunuz yol yakınken. Ya evlenmiş olsaydınız.sevgilim
sevgilimdi
Ay bu kaçıncı aldatma konusu günlerdir
bununla nasıl başa çıktın çok güçlüsün keşke bende şuan öyle olsam3 yıllık erkek arkadaşım+4 yıllık eşim yani 7 yılldır hayatımdaki adam tarafından aldatılmışım.Geçer....
Kurtulmuşsunuz yol yakınken. Ya evlenmiş olsaydınız.
haklısın ama şuan çok canım yanıyor elimde aynayla sürekli kendime bakıyorum güzel değilmiydim yarın işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum bu kafaylaSonuç çooookkk basit kuzumm def edeceksin hayatına bakacaksın gereksiz bir varlık için kendini harap etmene bile değmez
Ahh tatlim ne alakası vaar muhakkakki fıstık gibisindirhaklısın ama şuan çok canım yanıyor elimde aynayla sürekli kendime bakıyorum güzel değilmiydim yarın işe nasıl gidicem hiç bilmiyorum bu kafayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?