Aldatıldım. Bu acı gecer mi?

Allah aşkına yapmayın 2 evladınız için boşverin o adamı adam da denmez ya ona
Çok geçmiş olsun
Ya onu yanındayken hasta olsaydınız acaba yine bakarmıydı size hiç sanmıyorum hatta sizi dahada çok hasta ederdi davranışlarıyla.
Allaha havale edin inanın kimse yaşatmadığını yaşamadan gitmiyor bu dünyadan neler yaşayacak acaba o adam .
Ama çocuklarınızın hakkını alın tek sizin değil yavrularınız para vermeye mecbur.
Atlattınız dimi hastalığınızı
Hamdolsun en son çektirdiğim pet filminin sonucu temiz çıktı. Şimdi 3 ayda bir kontrolum var.doktor tekrar etme riski çok dedi.umarım tekrar etmez.düşünmek bile istemiyorum

Ne demek nafaka vermiyor? Peki siz neden nafaka vermediğinde avukata vermiyorsunuz ? Mahkemeye verşn ve geri dönük tüm nafakalarınızı da talep edin.

Erkekler kadının bütün gençliğini yaşattıklarıyla elinden alıyorlar. Sonra yaş ilerledi mi yanlarında başka bir kadınla çıkıp geliyorlar.... Allah böylelerinin belasını versin.
Canim benim beni aldattığı kişi kendinden 8 yaş büyük benden de 14 yaş büyüktü kadın. Çıtır bir genç olsa isim yanmaz. İcra gitti vermediği için. Hatta hapis cezası çıkacak dedi avukat.10 bin liraya avukat tuttuk.artık ümidim yok nafaka almaya.yollarda arada seviniyorum dusunun

Canim faydam olduysa ne mutlu bana
Ben yok sayıyorum umursamıyorum ne sevgi ne nefret hicbir şey yok icimde ona karşı nötr sıfır yani, bazen ara ara kizsam da sonra yine geçiyor
Çünkü diğer türlü sadece kendime zarar veririm üzüntü sikinti dert başka bişey değil
İnan bana sende yapabilirsin Allaha havale et, kabullen ve yoluna devam et
Düşünsene iş bulup çalışıyorsun karşına çok yakışıklı bir adam çıkıyor evleniyorsun ve çok mutlu oluyorsun o zaman eski eşin olacak adamdan işte böyle intikam alabilirsin
Sen kendini topla ayağa kalk ve sağlığını çocuklarını düşün
Çok güzel çok mutlu sağlıklı günlerimiz olsun ❤:KK5:
Amin inşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin.hayali bile çok güzel. Yeniden sevmek sevilmek

Yaşadığına yakın bir durum çok yakınımın başına geldi. 22 senelik evli bir çift . 4 sene boyunca kocası onu aldatıyor , koca metresine diyor ki benim eşim kanser şimdi onu bırakamam halbuki öyle bir şey yok , 4 sene sonunda metres bundan ayrılıyor ve adam onun acısını hafifletmek için eşine tüm durumu izah ediyor , bana yardım et , benim elimden tut ki bu durumu aşalım diyor. Çok acı gerçekten yazarken bile içim ürperiyor. Ki bu adam yıllarca çalışmamış , eşi bakmış askere bile geç gitti koca ve o sırada eşi buna para gönderip durdu hep kadın çalıştı eşine baktı neyse. Sonunda kadın eşini boşuyor ama adam evden gitmiyor , kadının da kendi ailesi bile bilmiyor durumu , ben ve annem dışında pek de bilen olmadı , derken kadınla kocası aynı evde yaşamaya devam ettiler , kadın buldu metresi konuştu , kendisinin gayet sağlıklı olduğunu vs. anlattı her şeyi. Tabi ne kadar acı bir durum yaşadı onu Allah bilir. Tüm bu yaşadıkları kadına kanser olarak geri döndü , pankreas kanserinden 6 ayda hayatını kaybetti. Hastane de 15 gün yanında ben kaldım , artık son saatleri doktorlar sabaha çıkmaz , akşama çıkmaz diyorlar , tabi koca pervane ama neye yarar , kadın kocaya dedi ki son kez opeyim mi seni ve öptü ve ben o an anladım ki hala kocasını seven bir kadın vardı onca şeye rağmen, şuan bile ağlıyorum bunları yazarken . Ama ne oldu biliyor musun kadın öldü , koca da o metrese döndü . Aklıma geldiğinde çok üzülür ve ağlarım . Sizin ayrılık sürecinden sonra yaşadığınız hastalık sizi duygusal olarak boşluğa sürüklemiş , zaten hastalığın kendisi zor bir de hiç beklemediğiniz hayatınızı adadığınız evlatlarınızın babası olarak gördüğünüz kişi güven duygusunun zedelenmesine sebep olmuş , Allah büyük inanın buna , kesinlikle mutlu huzurlu bir yuva olmayacak onlar için , içinizin ateşi sönecek elbette , sadece Allah'a güvenin o kadar.
vay bee gerçekten hayat çok garip.. olaya bak

Öncelikle geçmiş olsun. Evet belanı istiyorsun hemde yalvarıyorsun resmen ver diye. Konunum başında sana nasıl üzüldüysem,sonunda bir okadar sinir oldum. Onca olay artı hastalık üzerine o herif şeyinin derdindeyken utanmadan birde özlüyorum diyorsun. Oysa adı gectiginde kusman gerekiyor.. Allah akıl fikir versin sizlerde böyle kafalar olduğu sürece aldatmalar alır başını gider. Boşamışsın,hastalık bitmiş baban ev bile düzmüş illa erkekmi lazım? hayat başka türlü devam edemiyormu?
İnsan koruyup kollanmak istiyor.öyle demeyin

Çok üzüldüm gerçekten rabbim sizi kızlarınıza bağışlamış...
Bende boşandım bir kız bir erkek evladımla
10 yıllık evlilik aldatılma baş sebep tabi sorumsuzluk falan diye devam eder
İnsanın canı çok yanıyor evet ama geçiyo bence 1,5 yıl oldu aldatıldığımı öğreneli kabul edemeyip boşanmam da 6 ay oldu çocuklarımla bir düzen kurdum çok şükür atlattım benim artık aldatıldığım aklıma gelmiyor acısı da hatta şuan birlikte oturacaklarmış bir kadınla bize beş kuruş yollamıyor Allah bildiği yapsın onu ne yapayım ne diyeyim.
Ama insan o duyguyu istiyor,arıyor çünkü en saf haliydi sevginin bir daha asla öyle kimseyi sevemeyiz...
Maşallah size.hep okuyorum bir çok insan atlatiyor. Bir ben atlatamadim gitti.sorun bende.o adi de aynı kadınla yaşıyor. Bana sormadan kızlarımi götürdü. Ben o kadın yok artık sanıp yollamistim Hâlbuki. Pislik gidince söyledi. Öyle içim yandıki. Biliyorum dava bitsin hemen nikah da kiyar o fahise Kadina.böyleleri kıymetli.

en güzeli şu mübarek ayda bolca dua et edelim Allah hep iyileri çıkarsın karşınıza ben 4 yaşındaydım babam vefat ettiğinde ablam 9 annem hiç evlenmedi annem baş tacı aslan gibi de iki kız büyüttü erkeklere taş çıkartırız sende merak etme öyle güçlü kızlar yetiştirirsin inşallah
Annenizi tebrik ediyorum iyi evlenmemis. Tek yaşamak zor.sorumlulugu almak zor

Cok gecmis olsun. Hastaliginiz simdi ne durumda? İnsallah tamamen atlatirsiniz. Hepsinin üst üste gelmesi de sizi cok yipratmis. Hastaligin verdigi hassasiyet ve 10 yilin aliskanligi ile o adami özlüyorsunuz ama gecek bu günler de.. cok gencsiniz daha. Kendi hayatiniza ve kizlariniza odaklanin. İnsallah cok mutlu olursunuz.

Cok gecmis olsun. Hastaliginiz simdi ne durumda? İnsallah tamamen atlatirsiniz. Hepsinin üst üste gelmesi de sizi cok yipratmis. Hastaligin verdigi hassasiyet ve 10 yilin aliskanligi ile o adami özlüyorsunuz ama gecek bu günler de.. cok gencsiniz daha. Kendi hayatiniza ve kizlariniza odaklanin. İnsallah cok mutlu olursunuz.
Cok tesekkur ederim. Hastaliğim geçti hamdolsun.kontrollere gidiyorum.inşallah hep temiz cikar

Hamdolsun en son çektirdiğim pet filminin sonucu temiz çıktı. Şimdi 3 ayda bir kontrolum var.doktor tekrar etme riski çok dedi.umarım tekrar etmez.düşünmek bile istemiyorum
Cok sevindim Allahın izniyle tekrar etmez insallah.Lütfen kendinize deger verin cocuklariniz icin.Hayatinizda hersey cok guzel olsun insallah

X