Aldatıldım Boşanma Sürecindeyim

Hep öyle diyorum yuva yıkanın yuvası olmaz. 4 ay geçti bakalım her şeyin hayırlısı
Sen az sabırlı ol bak gör ilahi adalete güven Rabbim sabırlar versin sana o pisliği sil at kafandan önünde kocaman bir güzel hayat var çok ama çok mutlu olacaksın oda sürünecek bekle sadece sabret

Oyleleri daha değerli oluyormuş bunu anladım. Çevre de sağolsun beceremedi geldi diyorlar biliyorum.

Allah sana yardım etsin canım. Kolay değil çok büyük bir travma bu. Rabbim senin ahını alacak onlardan sen içini ferah tut.

Oyleleri daha değerli oluyormuş bunu anladım. Çevre de sağolsun beceremedi geldi diyorlar biliyorum.
Sen cevreyi bosver cevren biliyor mu neler yasadigini cok uzuldum adina hic kolay degil Allah onlari bildigi gibi etsin. insallah gercekten adam gibi bir adamla karsilasirsin hayatının bundan sonrasi guzel olsun ins

Aldatilma yada başka nedenler bi şekilde bi evlilik bitiyo. Sonrası cok zor bi süreç gözünü korkutmak için söylemiyorum yaşadığım için biliyorum. Zaman diyorlar ya işte zaman gectikce hafifliyosun skntilar azalıyor. Ama kimsenin ahı kimsede kalmaz allah çıkarıyor. Benim bi arkadaşım bosandi 6 ay sonra tekrar evlendi peri masalı gibi düğünü oldu bekar ve yakisikli bi erkekle evlendi buna benzer o kadar çok örnek var ki. Sabır ve dua canım. Zamanla hepsi geçiyor

Sen cevreyi bosver cevren biliyor mu neler yasadigini cok uzuldum adina hic kolay degil Allah onlari bildigi gibi etsin. insallah gercekten adam gibi bir adamla karsilasirsin hayatının bundan sonrasi guzel olsun ins
Çevreme anlasamadik bosaniyoruz diyorum. Düşünceler bakışlar. İnşallah düzelecek her şey.

Evlilik bana o kadar uzak ki. Yıllardır tanıdığım biri bana bunlari yaptıysa ben anlamadiysam. Yani birine güvenmek zor artık benim için. Yeniden evlenmek düğün falan hiçbir şeye hevesim yok

Allah çevrenin belasını versin leş kargaları o kadar çok ki. Kim senin hakkında yalan yanlış ne konusuyosa seni suçluyosa ileri geri konusuysa aynısı başına gelsin onların inşallah. Sen allaha Sığın gerisine Karışma. İlk aylar çok zor geçecek ama sonra inan rahatliyosun. Biyerden sonra susarlar

Allah var gam yok. Hayat devam ediyo. Bu fikrin değişecek. Rabbim hayirlisini versin herseyin. Cok gencsin Rabbim yazdiysa olur. İlk etapta güven kaybından dolayi böyle düşünmen normal ama zamanla fikirler değişiyor

Keşke kadınlar buradaki gibi olsa. Dedikodu ah vah yerine destek olsa. Ben de başıma gelmez derdim aklımın ucundan geçmezdi. Çok mutluydum. Anlatamam. Herkesin başına gelebiliyormus. Allah görüyor halimi. Hayirlisi her şeyin.

Allah var gam yok. Hayat devam ediyo. Bu fikrin değişecek. Rabbim hayirlisini versin herseyin. Cok gencsin Rabbim yazdiysa olur. İlk etapta güven kaybından dolayi böyle düşünmen normal ama zamanla fikirler değişiyor
İnşallah her şey yoluna girer ne diyeyim bu süreç geçsin herkes öğrensin de sussun istiyorum. Çok yoruldum.

Allah yardimciniz olsun..Bugunleri tamamen unutup cok mutlu olacaginiz gunler gelsin Insaallah..Allah kiymetinizi bilen iyi insanlarla karsilastirsin beraber eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…