• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım Boşanma Sürecindeyim

Bu öyle bir şey ki insan hiçbir şeyden zevk alamıyor sürekli karşı tarafla kiyasliyor. Yani bunu yaşamayan anlayamaz. Umarım o da yaşar ben en acı şekilde yaşadım. Kadın yerime geçti. Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım gördüm.
Bi de su acidan bak farketmeseydin hic bilmeseydin hic ortaya cikmasaydi veya suphelenseydin de sadece şüphe olarak kalsaydi bence kurtulmussun

Bi de su acidan bak farketmeseydin hic bilmeseydin hic ortaya cikmasaydi veya suphelenseydin de sadece şüphe olarak kalsaydi bence kurtulmussun
Keşke bu şekilde ogrenmeseydim keşke onlar da böyle rahat rahat takilmasaydi. Normal bi şekilde ayrılmayi isterdim başka sebeplerden ayrılmak isterdim. Evlenmeden önce o kızın bana ulaşmasını isterdim. Ama hayırlısı mi böyleydi bilmiyorum.

Sizden once gorusuyorsa niye sizle evlenmis??

Hayat kurup bozmak kolay mi cocuk oyuncagi mi hic farketmediniz mi hareketlerinden Allah yardimciniz olsun.

Esyalarinizi alin ve hakkinizi arayin.

Sizden once gorusuyorsa niye sizle evlenmis??

Hayat kurup bozmak kolay mi cocuk oyuncagi mi hic farketmediniz mi hareketlerinden Allah yardimciniz olsun.

Esyalarinizi alin ve hakkinizi arayin.
Keşke fark etseydim hiç fark etmedim hiç anlayamadım. Bazen kendime kızıyorum. Telefon karıştırmak çok önemliymis eğer karıştıran biri olsaydim çoktan yakalardim.

Üzülme diyeceğim de şu durumda biraz zor ama ama şu da var en azından artık bir yalanın içinde yaşamıyorsun. Önünde yepyeni bembeyaz bir sayfa var. Kendine geçmişi yük etme, bırak. Düşünmene bile değecek değerde değiller. Bırak eşyadır şudur budur hayatını kurtarmaya bak. Kırılan kanadın illa ki iyileşir ama onların bu pisliğini hiçbir şey temizlemez. Allah’ın sevgili kuluymuşsun ki böyle bir pislikle ömür geçirmeyeceksin.

Bu öyle bir şey ki insan hiçbir şeyden zevk alamıyor sürekli karşı tarafla kiyasliyor. Yani bunu yaşamayan anlayamaz. Umarım o da yaşar ben en acı şekilde yaşadım. Kadın yerime geçti. Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım gördüm.

Bende aldatildim hala acisi nefreti siniri icimde durum sizinki kadar agir degildi Allah yardimciniz olsun

Çok üzüldüm gerçekten.Ama 4 ay boyunca bişeyler yapmalıydın.İçin soğurdu en azından.Sürünsün köpekler.Allah ım tez zamanda versin cezalarını.

Keşke bu şekilde ogrenmeseydim keşke onlar da böyle rahat rahat takilmasaydi. Normal bi şekilde ayrılmayi isterdim başka sebeplerden ayrılmak isterdim. Evlenmeden önce o kızın bana ulaşmasını isterdim. Ama hayırlısı mi böyleydi bilmiyorum.
Evt hayirlisi boyleymis kendini hic suclamazsin bir an once kurtulursun ins

Üzülme diyeceğim de şu durumda biraz zor ama ama şu da var en azından artık bir yalanın içinde yaşamıyorsun. Önünde yepyeni bembeyaz bir sayfa var. Kendine geçmişi yük etme, bırak. Düşünmene bile değecek değerde değiller. Bırak eşyadır şudur budur hayatını kurtarmaya bak. Kırılan kanadın illa ki iyileşir ama onların bu pisliğini hiçbir şey temizlemez. Allah’ın sevgili kuluymuşsun ki böyle bir pislikle ömür geçirmeyeceksin.
Zaten hiçbir şeyin derdinde değilim eski mutlu huzurlu halime dönmek istiyorum. Normal şeyler yaşamak istiyorum. Soyadımdan kurtulmak. Onları hiç hatirlamamak istiyorum.

Belki de öyledir. Neden ben üzülüyorum da karşı tara

Almalıyım alırım da mahkemeyi bekliyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben anılara önem veren biriyim. Unutamadigim için gerçek düşüncelerimi söylüyorum. 4. Ay olacak acı çeken taraf benim. Ama tabiki avukata danistim haklarımı arayacağım.
Halka gibi düşün.. ben sana sen ona... bugun seni uzeni yarin baskasi uzuyo Zamanı var sadece.. tabiki haklarını al... yapabilecegin başka birşey de yok zaten... düşün ki ser zannettigin hayir, hayir zannettigin serdir belki de.. seninle evliliğe devam edip aynı zamanda başkasıyla olsaydı daha mı iyi...

Çok üzüldüm gerçekten.Ama 4 ay boyunca bişeyler yapmalıydın.İçin soğurdu en azından.Sürünsün köpekler.Allah ım tez zamanda versin cezalarını.
Ben iki ay boyunca eşim olacak insana öyle bi kadınla mutlu olamayacağını anlatmaya çalıştım kiz bize konuşma fırsatı verdikçe tabii. Bi ara eşim bana hak verdi asıl sevginin bana duyduğu sevgi olduğunu falan filan anlattı. Sonradan yine onunla oldu çok büyük aşk yaşıyor herhalde. Bizim bir daha bir arada mutlu olamayacagimizi yazdı bi mesajla bitirdi. Ben evliyim diye çabaladim aslında. Ben de yapamazmisim.

Halka gibi düşün.. ben sana sen ona... bugun seni uzeni yarin baskasi uzuyo Zamanı var sadece.. tabiki haklarını al... yapabilecegin başka birşey de yok zaten... düşün ki ser zannettigin hayir, hayir zannettigin serdir belki de.. seninle evliliğe devam edip aynı zamanda başkasıyla olsaydı daha mı iyi...
İnsan aldatilmayi bir türlü yediremiyor. Ben hak etmedim neden ben diye sorguluyor. İnşallah zamanla görürüm bir kere olsun ah edişini umarım. Çünkü aldatilan bendim ayrılan da oydu. Ben sadece kabul ettim.

Şuan daha yeni diye acın büyük.Zamanla geçecek üzüntülerin.En çok kabul edip onu istiyorum demesi sizi üzen.Herşeyin sonu değil kendinizi bırakmayın.Hayırlısı buymuş geçecek diye düşünün.Böyle kötü birine denk gelmişsiniz bundan sonra iyi insanlar çıksın karşınıza.

Çok şeyler yazardım ama banlarım. Şakın üzülme ilahi adalet geçte olsa çok güzel intikamını alır. Psikolojik destek almalısın önünde çok güzel günlerin var. O herifinde donuna kadar al sakın aman kalsın malı onun olsun deme.

Ya aldatılmışsınız, evinizden kovulmuşsunuz, sizin emeklerinizin üzerinde bir yuva kurulmuş zevk içinde yaşanıyor. Siz de bir köşede sindirilmiş onları mı izliyorsunuz yani ? Aldatılmayı affederseniz, tepki göstermezseniz böyle olur. Gidin o adamı atın o evden, sizin de eviniz orası. Sonra gururunuzla boşanın ya da boşanmayıp çektirin siz bilirsiniz. Ama bir şeyler yapın böyle olur mu, insanın gururu izin vermez bi kere aldatılıp terkedilmeye. Boşanın onu mahkeme işleriyle nafakayla filan uğraştırın en azından. Tazminat istemeyi de unutmayın.

Şuan daha yeni diye acın büyük.Zamanla geçecek üzüntülerin.En çok kabul edip onu istiyorum demesi sizi üzen.Herşeyin sonu değil kendinizi bırakmayın.Hayırlısı buymuş geçecek diye düşünün.Böyle kötü birine denk gelmişsiniz bundan sonra iyi insanlar çıksın karşınıza.
Evet doğru en çok da onu istemesi beni üzdü. Karşımda beni sevip dönmemi isteyen biri yoktu.

Ya aldatılmışsınız, evinizden kovulmuşsunuz, sizin emeklerinizin üzerinde bir yuva kurulmuş zevk içinde yaşanıyor. Siz de bir köşede sindirilmiş onları mı izliyorsunuz yani ? Aldatılmayı affederseniz, tepki göstermezseniz böyle olur. Gidin o adamı atın o evden, sizin de eviniz orası. Sonra gururunuzla boşanın ya da boşanmayıp çektirin siz bilirsiniz. Ama bir şeyler yapın böyle olur mu, insanın gururu izin vermez bi kere aldatılıp terkedilmeye. Boşanın onu mahkeme işleriyle nafakayla filan uğraştırın en azından. Tazminat istemeyi de unutmayın.
Avukata vekalet vermiş kendisi o şekilde bosanacak ugrasmayacak bile maddi durumu çok çok iyi. Sadece dava süreci kaldı bu kadar uzaktayken elimden bişey gelmez beni istemeyen insanı evimden çıkarsam ne olur diye düşündüm. Yani evin her yerinde benimle yaşadıkları varken onunla yine orada ne yapayım yani. Anlattım yanlış yaptığını. Anlatırken karşımda ölmek istediğini söyleyen biri vardı inanmak istedim. Bana büyü yapıldı diyen biri vardi. İnanmak istedim hep duygusal yaklaştim. Asla aldatilmayi kabul etmem diyen biriydim. Ama ettim. Hayat bana bunu yaşattı. Ama affetmesem bir o... yüzünden evliligimi bitirdim diyecektim. Şimdi keşkem yok

Allahından bulsun.4 ay yas tutmuşsun yeter.Önünde iki seçenek var ya yas tutup hayatını boşa geçireceksin ya silkelenip hayat devam ediyor diyecek kendine çeki düzen vereceksin mutluluğu seçeceksin.

Çok şeyler yazardım ama banlarım. Şakın üzülme ilahi adalet geçte olsa çok güzel intikamını alır. Psikolojik destek almalısın önünde çok güzel günlerin var. O herifinde donuna kadar al sakın aman kalsın malı onun olsun deme.
Umarim adalet yerini bulur

Back