Aldatıldım Boşanma Sürecindeyim

Ay ne rezil bir adammış. Tam bir türk erkeği kafası ya. İkinizle de aynı dönemde sevgili. Temiz, iyi aile kızı diyerek sizinle evlenmiş onu bırakıp, ailesi filan evlilik baskısı yapınca onları memnun etmek istedi muhtemelen. Sonra eğlenmek için sizi bırakıp rusa gidiyor. Oh ne güzel hayat ya. Böyle rezil bir adam için üzülmemeniz gerektiğini anlayacaksınız yakında ama şu an için üzülmeniz normal. Bir de üzülme geçtiğinde arkasından nefret gelecek. bugünün duygusallığıyla boşanma davasında tazminat ve yüksek nafaka talep etmezseniz ilerde pişman olacaksınız, her şeyi adamın önüne sermişim, tüm işlerini kolaylaştırmışım diye. Dava sürecinde duygusal davranmamaya çalışın. Tüm haklarınızın peşine düşün. Bir insanı kullanmak, böyle üzmek bu kadar kolay olmamalı.

Allahından bulsun.4 ay yas tutmuşsun yeter.Önünde iki seçenek var ya yas tutup hayatını boşa geçireceksin ya silkelenip hayat devam ediyor diyecek kendine çeki düzen vereceksin mutluluğu seçeceksin.
Karar verdim ben de mutlu olmak istiyorum ama insan kalbinde unutamiyor yıllarım onunla geçti üniversite sonrası her ilk onunlaydi. O yüzden yoksa artık onu beklemiyorum da istediğini de yapsın ben yaşadıklarima geçen zamanıma üzülüyorum. Yüzüm gulemiyor öyle söyleyeyim. Psikoloğa bi kez gittim ama memnun kalmadım bir daha gitmek istemedim

Hangi ülke ?

Almanyada eğer dava tek taraflı açılıyorsa 1 yıl ikametlerin farklı adreslere kayıt olması gerekiyor, ama karşılıklı olursa tek celsede boşanılıyor, fakat tabi sizin pasaportunuzda ülkeden çıkışınız görünürse boşanma kolay olabilir. Her durumda ben size gözünüz aydın diyorum. Bir yuva bozulduğunda yetmez gök ağlarmış, şimdi sizde ağlıyorsunuz ama ilahi adalet var, eşinizin ağlayacağıda yakındır

Aynen dediginiz gibi oldu sanirim ben iyi bi aile kurmasi icin uygundum. Ama ben tutturmadim evlilik icin o da istedi her sey karsilikliydi. Yillardir tanidigim biriydi cok degisti. Evlenmek beni ailemden istemesi verdiği sözler nasıl yaptı aklım almıyor. Duygusal olmamaya caliscam. Mahkeme beni çok korkutuyor. Çok uzuyor bilmiyorum

İnşallah benim gozyasim cabuk diner. Almanya degil

Keşke T.C Konsolosluğuna gidip yardım isteseydiniz sizi yönlendirir ve yardım ederlerdi...

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz... Ben bir yaşanmış benzer durumu anlatayım arkadaşımın eski eşi bir kurban bayramında nişan yapmıştı hemde evde karısı çocuğu onu beklerken tesadüf bir tanıdık bayramlaşmaya gidiyor yakınına o yakınıda dünürüne gitcekmiş dünürü arayınca oda kardeşinde cikiyo oraya gelelim diyolar işte ilahi adalet bi bakiyorki arkadaşin esi tabi şok evresi geçince haber veriyor eşine Allah kimseye yaratmasın biz canlı şahidiz sen gönlünü ferah tut yuva yikanin yuvası olmaz

Hep öyle diyorum yuva yıkanın yuvası olmaz. 4 ay geçti bakalım her şeyin hayırlısı

Sende o evi onlarami yar ettin donuna kadar al evinide al çadırda otursun şerefsiz adam bu kadarda olmaz ve halen esim diyorsun ona kopek demek hayvanlara hakaret.

Yurt dışındaymış eviniz, burada öyle bir şeye cesaret edemezdi bu durumda elinizden bişi gelmiyor tabi.

Hiç üzülme kardeşim, sanıyor musun seni üzen bu pislikler ölene dek mutlu yaşayacak?

boşan, hayatın sana getirdiği mutluluklara bak sen, kocaman sevgiler sana.

Evet burada öyle bir şeye cesaret edemez ordaki hayat rahat. Teşekkür ederim.

Zina davasi ac kiza. Esine de dava ac. Esyalari da evi de geri al. Tazminat ve nafaka da al. Haksizlik karsisinda susan haksizlik yapan kadar sucludur.

Çocuk olmadan ayrılmışsınız, bu çok güzel. Çünkü eşiniz denecek o adi herif, çocuk da olsa sizi böyle bırakırdı.

Tertemiz bir sayfa açın. Tazminat davası açılabiliyorsa, alabileceğiniz en yüksek rakamları alın.

Böyle bir şerefsizden kurtuldum diye çok şükredin, hatta kutlama bile yapabilirsiniz.

Kendinize Özenin. Çalışmaya başlayın. Eskisinden çok daha güçlü ve mutlu olabilirsiniz.

Yasadıklarınız çok agır şeyler ve acı çekmenizde çok doğal. Bence bir zina davasıdansiz açın lütfen yaptıkları yanına kalmasın. Artık 2.kadına da dava açılıyor. Bakınız örnek Demet Şener aldatıldıgı kadına dava açtı yüklü bir miktar. Sizde açın hem rezil olsunlar herkese. Uğrasmayın gururlu bir şekilde gidin diyenlere pek kulak asmayın. Bence herkes bir bedel ödemeli yaptıkları suç ve cezalarını çekmeliler. Kanun size bu hakkı verdiyse kullanın. Burunlarından gelsin biraz nasıl oluyormuş bir yuva dağıtmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…