- 30 Aralık 2015
- 582
- 1.245
- 113
- 28
Karar verdim ben de mutlu olmak istiyorum ama insan kalbinde unutamiyor yıllarım onunla geçti üniversite sonrası her ilk onunlaydi. O yüzden yoksa artık onu beklemiyorum da istediğini de yapsın ben yaşadıklarima geçen zamanıma üzülüyorum. Yüzüm gulemiyor öyle söyleyeyim. Psikoloğa bi kez gittim ama memnun kalmadım bir daha gitmek istemedimAllahından bulsun.4 ay yas tutmuşsun yeter.Önünde iki seçenek var ya yas tutup hayatını boşa geçireceksin ya silkelenip hayat devam ediyor diyecek kendine çeki düzen vereceksin mutluluğu seçeceksin.
Aynen dediginiz gibi oldu sanirim ben iyi bi aile kurmasi icin uygundum. Ama ben tutturmadim evlilik icin o da istedi her sey karsilikliydi. Yillardir tanidigim biriydi cok degisti. Evlenmek beni ailemden istemesi verdiği sözler nasıl yaptı aklım almıyor. Duygusal olmamaya caliscam. Mahkeme beni çok korkutuyor. Çok uzuyor bilmiyorumAy ne rezil bir adammış. Tam bir türk erkeği kafası ya. İkinizle de aynı dönemde sevgili. Temiz, iyi aile kızı diyerek sizinle evlenmiş onu bırakıp, ailesi filan evlilik baskısı yapınca onları memnun etmek istedi muhtemelen. Sonra eğlenmek için sizi bırakıp rusa gidiyor. Oh ne güzel hayat ya. Böyle rezil bir adam için üzülmemeniz gerektiğini anlayacaksınız yakında ama şu an için üzülmeniz normal. Bir de üzülme geçtiğinde arkasından nefret gelecek. bugünün duygusallığıyla boşanma davasında tazminat ve yüksek nafaka talep etmezseniz ilerde pişman olacaksınız, her şeyi adamın önüne sermişim, tüm işlerini kolaylaştırmışım diye. Dava sürecinde duygusal davranmamaya çalışın. Tüm haklarınızın peşine düşün. Bir insanı kullanmak, böyle üzmek bu kadar kolay olmamalı.
Hangi ülke ?
Almanyada eğer dava tek taraflı açılıyorsa 1 yıl ikametlerin farklı adreslere kayıt olması gerekiyor, ama karşılıklı olursa tek celsede boşanılıyor, fakat tabi sizin pasaportunuzda ülkeden çıkışınız görünürse boşanma kolay olabilir. Her durumda ben size gözünüz aydın diyorum. Bir yuva bozulduğunda yetmez gök ağlarmış, şimdi sizde ağlıyorsunuz ama ilahi adalet var, eşinizin ağlayacağıda yakındır
Elimde fotoğrafları var bir sürü. Mahkeme tebligatini bekliyorum ona göre hareket etmeyi düşünüyorumSenle daha evlise aldattigini ispat et tazminat davası ac
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz... Ben bir yaşanmış benzer durumu anlatayım arkadaşımın eski eşi bir kurban bayramında nişan yapmıştı hemde evde karısı çocuğu onu beklerken tesadüf bir tanıdık bayramlaşmaya gidiyor yakınına o yakınıda dünürüne gitcekmiş dünürü arayınca oda kardeşinde cikiyo oraya gelelim diyolar işte ilahi adalet bi bakiyorki arkadaşin esi tabi şok evresi geçince haber veriyor eşine Allah kimseye yaratmasın biz canlı şahidiz sen gönlünü ferah tut yuva yikanin yuvası olmazMerhaba arkadaşlar. Üç ay önce bi kizin attığı fotograflarla aldatildigimi öğrendim. Eşim ona yüzük takıyordu fotograflarda. Yıkıldım inanamadim. Bi süre ayrı kalma kararı aldık beni esim evden gonderdi o sırada kız evime yerlesti. Beraber yasamaya başladılar. Benim evim benim eşyalarım benim esimle her gün fotoğraflarını gördüm. Gezdiler eglendiler ben o sırada ailemin yanına yerleştim is buldum calismaya başladım. 4 ay olacak bunları yaşıyorum. Onları takip etmiyorum artık ama hafızamdan da silemiyorum. Çok haksızlığa uğradım. Ben düzen kurmaya çalışırken onların böyle rahat olmasına sinirleniyorum. Eşimin benden bu kadar kolay ayrılmasına sinirleniyorum. Niye daha önce anlamadım diye sinirleniyorum. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Gözümün önünden gitmiyorlar. Özellikle o kız gözümün önünden gitmiyor. Ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mi? Bana yardımcı olur musunuz?
Hep öyle diyorum yuva yıkanın yuvası olmaz. 4 ay geçti bakalım her şeyin hayırlısıDurumunuza gerçekten çok üzüldüm Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz... Ben bir yaşanmış benzer durumu anlatayım arkadaşımın eski eşi bir kurban bayramında nişan yapmıştı hemde evde karısı çocuğu onu beklerken tesadüf bir tanıdık bayramlaşmaya gidiyor yakınına o yakınıda dünürüne gitcekmiş dünürü arayınca oda kardeşinde cikiyo oraya gelelim diyolar işte ilahi adalet bi bakiyorki arkadaşin esi tabi şok evresi geçince haber veriyor eşine Allah kimseye yaratmasın biz canlı şahidiz sen gönlünü ferah tut yuva yikanin yuvası olmaz
Sende o evi onlarami yar ettin donuna kadar al evinide al çadırda otursun şerefsiz adam bu kadarda olmaz ve halen esim diyorsun ona kopek demek hayvanlara hakaret.Merhaba arkadaşlar. Üç ay önce bi kizin attığı fotograflarla aldatildigimi öğrendim. Eşim ona yüzük takıyordu fotograflarda. Yıkıldım inanamadim. Bi süre ayrı kalma kararı aldık beni esim evden gonderdi o sırada kız evime yerlesti. Beraber yasamaya başladılar. Benim evim benim eşyalarım benim esimle her gün fotoğraflarını gördüm. Gezdiler eglendiler ben o sırada ailemin yanına yerleştim is buldum calismaya başladım. 4 ay olacak bunları yaşıyorum. Onları takip etmiyorum artık ama hafızamdan da silemiyorum. Çok haksızlığa uğradım. Ben düzen kurmaya çalışırken onların böyle rahat olmasına sinirleniyorum. Eşimin benden bu kadar kolay ayrılmasına sinirleniyorum. Niye daha önce anlamadım diye sinirleniyorum. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Gözümün önünden gitmiyorlar. Özellikle o kız gözümün önünden gitmiyor. Ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mi? Bana yardımcı olur musunuz?
Evet burada öyle bir şeye cesaret edemez ordaki hayat rahat. Teşekkür ederim.Yurt dışındaymış eviniz, burada öyle bir şeye cesaret edemezdi bu durumda elinizden bişi gelmiyor tabi.
Hiç üzülme kardeşim, sanıyor musun seni üzen bu pislikler ölene dek mutlu yaşayacak?
boşan, hayatın sana getirdiği mutluluklara bak sen, kocaman sevgiler sana.
Kötüye bişey olmuyor ama Amin insallahYat kalk hergun o ev baslarina yikilsin diye beddua et allah sabir versin
Merhaba arkadaşlar. Üç ay önce bi kizin attığı fotograflarla aldatildigimi öğrendim. Eşim ona yüzük takıyordu fotograflarda. Yıkıldım inanamadim. Bi süre ayrı kalma kararı aldık beni esim evden gonderdi o sırada kız evime yerlesti. Beraber yasamaya başladılar. Benim evim benim eşyalarım benim esimle her gün fotoğraflarını gördüm. Gezdiler eglendiler ben o sırada ailemin yanına yerleştim is buldum calismaya başladım. 4 ay olacak bunları yaşıyorum. Onları takip etmiyorum artık ama hafızamdan da silemiyorum. Çok haksızlığa uğradım. Ben düzen kurmaya çalışırken onların böyle rahat olmasına sinirleniyorum. Eşimin benden bu kadar kolay ayrılmasına sinirleniyorum. Niye daha önce anlamadım diye sinirleniyorum. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Gözümün önünden gitmiyorlar. Özellikle o kız gözümün önünden gitmiyor. Ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mi? Bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?