- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
Hala yapa bilirsiniz geç değilAhh keşke ilk zamanlar yapsaydim ama ailem de var onlar benim için daha çok üzülüyor. Yani benim evimde benim ceyizlerimi tabağimi her şeyimi beraber kullandılar çok zormuş aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım bi anda hayatım değişti diyebilirim
Gün yüzü görmez umarım pis herifBen de bunu bilmiyorum buna üzülüyorum. Ben bir yıl evli kalmak için evlenmedim ki. Çok çabaladim bitmesin diye ama o benden sogumus sevmiyormus o kızla da ilgisi yokmuş falan filan. Kiz bile degil kiz demek istemiyorum ona da neyse. İnsanlara ozeniyorum ilk yılları ne güzel geçiyor. En güzel zamanlarda ben neler gördüm.
Dogru. Biraz daha aklım başımda artık. Ama zaten onun üzerine bişey yok Türkiye'de de orda da. Annesi de söyledi bişey alamazsın diye. Ben de ugrasmak istemiyorum. Avukat biraz uzar dedi. BilmiyorumPençelerinizi çıkartın ve intikamınızı alın. Ileride içiniz soğuduğu zaman pişman olursunuz yoksa
Gittiğimde onlari birlikte yan yana görünce olan onlara değil bana olacak ben yine üzülcem. Ve yine istenmedigimi duycam.Hala yapa bilirsiniz geç değil
Ben en çok hak edene niye zamanında tepki göstermedim diye üzülüyorumDogru. Biraz daha aklım başımda artık. Ama zaten onun üzerine bişey yok Türkiye'de de orda da. Annesi de söyledi bişey alamazsın diye. Ben de ugrasmak istemiyorum. Avukat biraz uzar dedi. Bilmiyorum
Ben o sırada çok uzaktım o evden. Onlari evimde gördüğüm gibi eşyalarımı toplaması için arkadasimi gönderdim. Çoğu şeyi bıraktım tabi onlar da kullandı. Yapacak bişey yok.Ben en çok hak edene niye zamanında tepki göstermedim diye üzülüyorum
Sonra içine dert oluyor insanın
Sana dert olacağına onlara dert olsun
Gereken tepkiyi gostermezsen için bir türlü sogumuyor
Nasıl ettiklerini bulurlar bilmiyorum. Haber veririm. Ben kendime üzülüyorum. Bu sene hamile kalmak istiyordum bebek istiyordum ama şimdi bambaşka bir durumdayım. Tanımadım da değil 5 sene birlikteydik sonra evlendik. Hayirlisi buymus diyorum başka bi avuntu bulamıyorum çok zor bir süreç. Biraz atlattım biraz daha zaman lazım galiba.Yaa ben bu konuya çok üzüldüm. O adamla kadının ettiklerini bulmasını o kadar isterim ki...
Konuya yapacak yorum bulamadim Allah sabir versin konu sahibine. Insallah cok huzurlu mutlu onlardan daha guzel bi hayati olur. Ama sizin yorumunuza gercekten cok cok cok icten Amin diyorum.İnşallah o kızı başka adamla basar kendi yatağında kocanız olacak o pis adam
Cok zor ama yapacak birsey yok.Kız yabancı. Eşim bosanma davasi açtığını söyledi. Mahkemeden haber bekliyorum. Eşim onu sevdigini söyledi.
En fazla boşanır zina yasası olmadığı için ve hanede 2 den fazla kişi olmadığı içinde polis baskını olmaz yani fuhuş vs baskını olmaz bunu bilen kişiye de bu tehdit gelmez maalesef.Nikahlı kocanız o kızla sizin evknizdeyken lütfen gittim polisle bastım, herşey kayıt altında, artik mahkemede elim daha güçlü deyin.
Boşver kardeşim boşan kurtul o pis adamdan ne koca olur ne bi halt olmaz sakın birdaha ona dönme Allahindan bulsun de yoluna bak kimsenin ahı kimsede kalmaz..
Bu öyle bir şey ki insan hiçbir şeyden zevk alamıyor sürekli karşı tarafla kiyasliyor. Yani bunu yaşamayan anlayamaz. Umarım o da yaşar ben en acı şekilde yaşadım. Kadın yerime geçti. Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım gördüm.Size yasattiklarini yasamadan olmez umarim insanij karakteri degismez esiniz eminim bi gun onu da birakacaktir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?