Aldatıldım Boşanma Sürecindeyim

nasıl gelişmiş peki? hiç mi çaktırmadı?
Biz nisanliyken tanismislar gorusmusler o sırada ben yurtdışında değildim hiç anlamadım sonra benimle evlenmeye karar vermis ondan ayrılmış yani. Ben bu süreçleri hiç hissetmedim maalesef. Evlendikten sonra ben de oradaydım. Ama yine hissetmedim duymadım görmedim. İhtimal bile vermedim beni çok seviyordu. Ben de seviyordum güveniyordum. Birbirimizin telefonunu karıştırma gereği duymazdik. Ama şimdi eskileri düşününce nerde ne zaman onunla olduğunu tahmin edebiliyorum.

Rus. Rahat biri belli ki hic konuşmadım. Belki yeni eve gecmislerdir. Haber alabilirim ama almak istemiyorum. Her yaptıkları beni uzuyor. İki ay takip ettim. Dayanamadım daha fazla. Çok kilo verdim yemek yemiyordum bi ara yeni toparlaniyorum

Bırakın yahu cehennem olsunlar. Sizin adamın layığı da bu midesiz tipmiş

Ben de bunu bilmiyorum buna üzülüyorum. Ben bir yıl evli kalmak için evlenmedim ki. Çok çabaladim bitmesin diye ama o benden sogumus sevmiyormus o kızla da ilgisi yokmuş falan filan. Kiz bile degil kiz demek istemiyorum ona da neyse. İnsanlara ozeniyorum ilk yılları ne güzel geçiyor. En güzel zamanlarda ben neler gördüm.
Eden,bulsun!!!!
Başka bir şey demeyeceğim.
Madem gönlü hala ondaymış,neden senin hayatını mahvetmiş!!!!

Geçer,hiç merak etme.
En azından çocuğun yok,daha rahat atlatırsın.Biraz sabır ve zaman gerekiyor yaralarını sarman için.
İleride seni gerçekten seven,değer veren birisi çıkacaktır karşına.

Ben ağladım üzüldüm ama bedel odetmedim demeyin lütfen.
Ki kadın sizin evinizde kalmış. Komşulardan her türlü ispat edilir

O adam hala eşinizse, kizin ne isi var sizin evinizde. Sizin yerinizde olsam o kizin saçlarını yolmuşdum çoktan.
Ben her şeyi Türkiye'de öğrendim. Değmez diye düşündüm. Gitmedim ne parami ne zamanımı oraya harcamak istemedim. Uzak olmasa saçını başını yolardim neler yapmazdim ama yine degmeyecekti. Eşim olacak insan beni sevmiyor istemiyor ki

Belki senin için daha güzel zamanlar vardır

Ben ağladım üzüldüm ama bedel odetmedim demeyin lütfen.
Ki kadın sizin evinizde kalmış. Komşulardan her türlü ispat edilir
Evimde fotoğrafları var beraber ispat ederim. Ama bunların bi önemi yok ki. Benim evliliğim bitmiş sevdiğim insan bana bunu layık görmüş daha neler neler yani. Değersiz hissetmek en kötüsü.

Evimde fotoğrafları var beraber ispat ederim. Ama bunların bi önemi yok ki. Benim evliliğim bitmiş sevdiğim insan bana bunu layık görmüş daha neler neler yani. Değersiz hissetmek en kötüsü.
Çıkın şu dramadan lütfen. Acınızı sonra yaşarsınız.
Bunların bi önemi yok ne demek. Çatır çatır ispat edip burunlarını sürteceksiniz her ikisininde. Kolay mı öyle aldatıp evinden yurdundan edip mutlu mesut yaşamak.
Maddi manevi tazminat almalısınız her ikisinden de

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm .
Lütfen boşan ve nafaka al alabildiğin kadar yurt dışında bu yasal işler nasıl bilemiyorum tabi ama iyi bir avukatla konuş.

Bence gidip evi başlarına geçirin sora yeniden geri dönersiniz türkiyeye. Yaptıkları yanlarına mı kalsın?

Belki senin için daha güzel zamanlar vardır
Belki de öyledir. Neden ben üzülüyorum da karşı tara
Almalıyım alırım da mahkemeyi bekliyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben anılara önem veren biriyim. Unutamadigim için gerçek düşüncelerimi söylüyorum. 4. Ay olacak acı çeken taraf benim. Ama tabiki avukata danistim haklarımı arayacağım.

Pençelerinizi çıkartın ve intikamınızı alın. Ileride içiniz soğuduğu zaman pişman olursunuz yoksa

Bence gidip evi başlarına geçirin sora yeniden geri dönersiniz türkiyeye. Yaptıkları yanlarına mı kalsın?
Ahh keşke ilk zamanlar yapsaydim ama ailem de var onlar benim için daha çok üzülüyor. Yani benim evimde benim ceyizlerimi tabağimi her şeyimi beraber kullandılar çok zormuş aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım bi anda hayatım değişti diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…