Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Düzelmesini beklemedim ama bana iftira atacağını düşünmemiştim sadece en fazla inkar eder diye düşündüm

Boşanır msn hemen bilemiyorum da bol bol delil topla bide tehtidlerine boyun eğme tabiki tazminat siz bu işi halketmeye çalışacaklar hatalilar hakkını al ki o evladının hakkı ve dik dur iyi bir avukat bul

Merhabalar.. şu an çok kızgınım ve sizin için çok üzüldüm. Size iki sorum var, birincisi eşiniz ve arkadaşı polis mi? Ben de polis eşiyim ve idari yaptırımlara uzak değilim. Eger ikisi de polisse direk ve emniyet müdürüne sağlam bir gerekçe ve delil sunarsanız direk ikisini de sürerler canım.

Veya arkadaşı sivilse bile hiç çekinmeden git konuş emniyet müdürü ile. Hepsini bir kenara bırak ve emniyet müdürüne "Arkadaşı ve karısı bu sehirde ve bu sebeplerden yuvam yıkılıyor, belinde silahı var tehditte alıyorum" dediğin an zaten çarşı karışır. Eskiden silahını alıp geri hizmete çekiliyordu ama şimdi nasıl bilemem ama, muhakkak idari sıkıştırıpmasını ve yaptırımları sağla. Gerekirse cimer e yaz. O sürecte dik durmayı bırak ve mağduru oyna ki zaten mağdursun.

Allah korusun benim başıma böyle bir iş gelmedi ama, geçmişte örneklerini çok gördük emniyet teskilatı içinde.

Birde canım şu an ki karmaşanla tehditlerine kulak asma yemek sıcakken yenir. Kadının, kocasıda öğrensin ve bırak debelensin dursun. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına da git ve böyle bir durum var eşim silahli vs. De ve onlarda emniyete baskı kurar ve meslektasları ile sana koruma sağlanır. Tehditlere ve yıldırma çabalarına aldanma ve elinden geleni ardına koyma. Sonra neden zamanında yapmadım der pişman olursun.

Sorularına tek tek cevap vermek istiyorum
Öncelikle konuştuğu evli kadin aynı ilçede daha öncede kendi bayan arkadaşıymis 10 yıllık ve bu kadının kocası da abisinin iş arkadaşı ama eşim de tanıyor kadının kocası normal işçi ve hepsi aynı ilçe yakın mahallede ikametgah ediyor
Kadının kocasına mesajları atmak zorunda kaldım kadın benim söyleyeceğimi düşünerek on savunma yapmak için eşine kendisi bahsetmiş benden mesajları istedi koca attim neymiş kendi dangalak karısı böyle hitap ediyor karisina esimin suçu yok sadece muhabbeti kestirip atmamış konuşmaya devam etmiş diyor eşim evine gitmek istemiş seninle sevistigimi hayal ettim dün gece diyor kocasıyla ilişkilerini sorup merak ediyor eşiyle birlikte yatmadigina kadar anlatıyor ama eşi hala hatalı değilmiş bu kocanın ondan da ses çıkmadı yani
Bana karşı oda dava açmış iftira atmış iddialarının hiç bir kanıtı yok aksine hersey
Bana sesli yazılı tehdit hakaret mesajları var
Emniyet müdürüne gidip şikayet etsem olur mu
Birde geçen hafta gelip eve bu davayı bu şekilde açıp o kadını da rahatsız edip kocasına bisey söyleyemezsin dedi boğazıma bıçak dayadı sonra daha önce yaptığı koltuklarıma batırdı bıçağı beni korkutmak için ofk3 kontrol bozukluğu var zaten
O koltuğa batırılmış resimleri aldım aynı saat ama kabul görür mü bilemem

Yalniz eşim polis

İsterse 5 kuruş tazminat vermesin hatta siz üstüne para verin kurtulun bu mahlukattan. Karşınızdaki kişi sizin dilinizden konuşabilen biri değil. Ailesi de öyle. Olabildiğince bulaşmadan ayrılın. Kadının kocası da anormal. Hiçbirinde mide yok. Dünyalı değil sanırım bunlar. Çocuğunuz için de üzülmeyin emin olun böyle bir ortamda büyümesi onu daha çok yıpratacaktır.

Kimin kimi hakli gördügünün ne önemi var hayat sizin hayatiniz böyle bir adamla ömrünüzü çürütüp çürütmeyeceginize sadece siz karar verebilirsiniz.kimin ne dediginin bir önemi yok.

Canım yaa sen neyin içine düşmüssün boyle? Kocasıda tam bir p****nkmiş. Bak canım, git emniyet müdürüne ama akıllı cümleler seç. Ben eşimi çok seviyordum ve 2. Evliliğim. Ne hayaller kurarak evlendim ailem destek olmuyor. Çocuğumuz var ben ayrılık istemedim. Şu an da tehditler alıyorum bakın kayıtlara. Evliliğimi bitirdi ve gururuma dokundu istemeye istemeye dava açtım şu an da canımda güvende değil de.

Sana tehdit, hakaret ne yaptıysa göster. İlçedeysen ile git ordaki müdürle konuş. Yukarda yazdıklarım tamamen müdüre çaresiz gibi görünmen için. Şu durumda elbet boşan ama öyle bir lanse et ki çok seviyorsun, ayrılmak istemiyorsun, Aldatıldın, kimin kimsen yok. Bu durumda emniyet bir baskı kuracaktır.

Ayrılacaksın ayrılmasınada bırak mobbing görsün ve rezil olsun. Aldatma durumunu bizzati samimi arkadaşının karısı ile diye altını çiz. Burdan gidersek düzeliriz belki de. İl dışı olmasa bile il içi değişme ihtimali yüksek. Ama sen müdürü inandır giderseniz düzeleceğinize. Sonra eşine sağ gösterip sol vur.

Ailesinin bulunduğu sehir e geldikten sonra zaten bunlar yapıldı ve herseyin dozu arttı üstelik aile dolduruyordu baba sürekli oğlumu üstüne evlendirecegim o ne yaparsa sesin çıkmayacak sen evlenmiş ayrılmış birisin sana koca olmayacak başka çocukta yapmayacaksın diye konuşmalar yapıldı eşim çok değişti oraya gidince bunlar kadınların aldatilmasi normal kardeşlerinin başına da gelmiş erkektir yapar herseyine getiriliyor aile destekliyor hatlarının arkasında duruyor normallestiriliyor kızım hasta kızım icin olen biten adam da değişti büyük ablası keşke çocuk ölse ne getirdi bir konuşmayı yani ben değil kardeşi çekiyormuş elimden ihanete vs ses çıkardığım kabul etmedigim için e getirtiyor

Emniyet müdürü dikkate alır mı acaba ailevi konulara karışma hakkımız yok demez mi

Yavrunuza Allah acil şifalar versin. Neyi var bilmiyorum ama, bunuda anlatın gidin. Genelede illaki mudahele ederler. Meslekten atılma vs. Gibi şeyler olmaz ama bir baskı görecektir. Emniyet teşkilatında genelde böyle şeyleri kulak arkası etmezler bir kaç örneğini gördüm. Hııı kırk yılın başı aynı zihniyet bir emniyet müdürüne o başka.
Benim bir arkadaşım vardı polis eşi. O zamanlar akdenizde bir yerde çalışıyorduk. Bulundugumuz ilçe çok sosyal bir ilçeydi.. Bunun kocası okeyde mi nedir sanal aldatmış, kadın yakalayıncada kadını darp etmisti kolu mosmordu. Kadın müdüre çıktı ve müdür kocasını en ücra, sofu bir ilçeye verdi. Sonrasında bizim tayin çıktı boşandılar mı? Devam mı? Bilmiyorum ama adam bayağı rezil olmuştu.

sinirden geberdim okurken. o ana baba olacak kırolar böyle laflar ederken karşılarında oturup dinlediniz mi ya çok sinir bozucu. Sanki sen kusurlu malmışsın gibi laflar edip özgüvenini kırıp oğullarının boşanmasına engel olmaya çalışıyolar. sakın yeme bunları. oğulları da anası da babası da ahlaksız yobazlar

Eşim le daha önceki tartışmalarda siddet gördüm şikayetçi oldum 2 kere darp raporu da aldım ancak tehdit ve baskı nedeniyle geri almak zorunda kaldım meslegimden olursam başına bela olurum sana rahat yüzü gostermem uğraşırım da diyordu onlar için tekrar şikayetçi oldum dün birde bana whptn ses kaydı atılmıştı senin kanını içerim kafana sıkarım vs vs gibi tehditleri ve yazılı aileni abini 5 can alırım var yazılı mesajla atmış bana bunlar mesleğine etki edermi şikayet etmek zorunda kaldım bu mesajlar nedeniyle
Koltuklarımda bıçak izleri var kere kafama silah dayadigi var beni korkutmak için

Bosanma davasi actiniz mi?
Actim tabi bir gün sonra eşim bana cekismeli boşanma davası açmış amacı nedir anlamadım dava sürecini uzatmak mi derdi çünkü attığı iddiaları kanitlayamaz hepsi yalan birde tazminat çocuğun velakatini istemiş ki kazanamaz bu davayı neden kazanamadığı halde açmak istedi ben açmışım kanıtlı zaten en fazla 1 yıl sürecekti tazminatı kabul etmezse bile ama kendide bir gün sonra cekismeli açmış ne yapmaya çalışıyor anlamadım

Kızlar bugün bir anda içimden hiç birsey istemeden hiç birsey talep etmeden hatalari icin bedel ödetmeden ayrılmak geldi eşimden inan yoruldum kötülükle mücadele etmeye niyetim yok onurumla gururumla bu adamın kizima dahi hiç birseyin istemeden evini de boşaltıp gidip başımın çaresine bakmak tamamen bu insandan yaptıklarından yapacaklarından uzaklaşmak istiyorum ben bu evlilikte kendimi akladim elimden geleni yaptim içimde vicdanimda rahat şükür ihaneti de kabul etmedim ailesinin de istediği gibi olsun artık umurumda değil kimin ne düşündüğü ne yaptığı Allah im a havale ettim bebeğimi de alıp mutlu bir hayat için çabalamak arkamada bakmadan yoluma devam etmek istiyorum haklı mıyım?

Haklısın. Eşin de ailesi de sıkıntılı. En kolay yoldan boşan bence. Normalde süründür derdim ama adam bana tehlikeli geldi. Sana birşey olduktan sonra mal mülk hepsi hikaye. Kurtar kendini. Anlaşarak boşan başına dert olmasın.

Hem öyle hemde bende bu kadar zarar verdikten sonra ne farkım kalır onlardan hakli bile olsam b
en büyük ders benim duruşum olur o en çokta doğru insan doğru gerçek bir eş baba olamadığına yansın ailesi dahil bütün çevresi kişilik sahibi olamamış bu yüzden zaten bunlar kaybetmiş zavallı insanlar hicbirseyl3ri yok kendi kötü hayatlarıyla başbaşa bırakıyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…