aldatıldım, affetmeli miyim?

Sizi aptal yerine koymamak için değil de kendi vicdanını rahatlatmak için anlatmıştır. Üstünden yükü attı, suçu da size attı rahatladı. Siz bilirsiniz tabi ama bunu unutup devam etmek, tekrar güvenmek çok zor olur sizin için.

Af edin sonra evlenin coluk cocuga karisin sonra sizi yine aldatsin “hamileydin brnle ilgilenmrdin “ vs bahanesi uydursun ondan sonra da bosanin. Bunlari yasamak yerine simdi den af rtmeyin ilerdenolacak kalp kitilmalarini onlemis olursunuz. Cocuklar isin icine girerse zor olur. Sizin de soylediginiz gibi siz de aldatabilirdiniz ama yapmadiniz. Bence hic zamaninizi harcamayin degmeyecek insanlarla.

Evli değilsin çocuğun yok niye affediyorsun ki?
Insanlar evli barkli coluklu çocuklu haliyle boşanıyor.
Affetme asla.
Ne demek ya aldaticak bide marifet mis gibi anlaticak.terbiyesiz herif.bu dürüstlük değil.
Sonra ne olacak affediceksun .nasılsa kabul etti benden vazgeçemiyor diyerek iyice egosu tatmin olucak adamın.
Yıllar önce böyle bir şey yaşamıştım.cok seviyordum ilk askimdi.
Eski sevgilisiyle görüştüğünü söylemişti .şok yaşamıştım.bana dürüstlükten bahsetmusti başka erkekler yapıyormuş gizliyormus bu durustmus.bu dürüstlük değil bilerek can acıtmak.attim hayatımdan zaten o kadınla da evlendi defolsun . guvenilmez bir tipti.
Çok sevmustum çok acı çektim ama asla pişman olmadım.
2 senelik bir ilişkiydi.

Bence aldatmanin en igrenc sekli bu. cok ihtiyacim vardi, yanimda degildin vs vs. Hayat uzun bir yol ve belki hastalik olacak, dogum olacak, ölüm olacak, kafanizin atik oldugu günler olacak..olacak da olacak.. daha kendi ihtiyaclarini ve ilkel benligini kontrol edemeyen bir adami evlenmeden tanimaniz iyi olmus. kalp acisi, kendine saygiyi yitirmekten ve kafada hep bir soru isareti ile gezmekten iyidir. Insan her zaman yeniden baslamanin bir yolunu bulur. Bence affetmeyin ögrensin dürtülerini kontrol etmeyi akillansin

Ben de aldatıldım ve çok seviyordum üstelik, öğrenir öğrenmez ayrıldım, sonraki süreçte inanılmaz acılar çektim , ama biliyorum ki bir kez aldatan yine aldatacaktır, kendine saygısı olan affetmez diye düşünüyorum. Yine de Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Ben de aldatıldım ve çok seviyordum üstelik, öğrenir öğrenmez ayrıldım, sonraki süreçte inanılmaz acılar çektim , ama biliyorum ki bir kez aldatan yine aldatacaktır, kendine saygısı olan affetmez diye düşünüyorum. Yine de Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Ne güzel söylemişsiniz valla , ağzınıza sağlık

Bu evli adamlarla münasebeti olan ya da bir sevgilisi olduğunu bildiği halde o erkeklerle ilgilenen kadınlar da en az aldatan erkek kadar suçlu ve edepten yoksun. Ben helalim olduğu halde değil bir daha eşime dokunmak ,yüzüne gözüne bile bakamadım, öyle bir tiksinti geldi. İnsan nasıl kabul eder, kadın olsun erkek olsun farketmez, biriyle bir münasebetin oluyor ve o başka biri ile uyuyor ya da başka biri ile bağı var.Aşka saygımız var, ama aşk bu değil , birinin canını yakmak,onu aptal yerine koymak , göz göre göre birinin günahına girmek affedilir bir şey diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…