Aldatıldığınızı öğrendiğinizde nasıl bi yol izlediniz?

Sizde sadece aldatma yok ki, kezzap ile tehdit eden bir psikopat var karşınızda. Muhakkak uzaklaştırma alın, belli olmaz ne yapacağı. Bu süreçte bir avukat ile görüşün, delil toplamaya çalışın. Madem para kısmıyor kenara para koyun ya da altın aldırın. İş bulana kadar nakit sıkıntınız olmasın. Böyleleri boşanınca nafaka vermemek için her türlü pisliği yaparlar, uğraştırırlar.

Desteğiniz için teşekkürler halimden anlamışsınız sizin görüşünüz nedir korkudan buna katlanmalımıyım yoksa bu mesajları kullanarak gitmelimiyim
Bir şey değil. Ben sizin yerinizde olsam, elimden geldiğince sakin bir tavırla onunla yüzleşmeye çalışırdım. Eğer gerçekten boşanmaya kararlıysanız siz bilirsiniz. Kocanızı en fazla siz tanıyorsunuz. Kuru kuru tehdit mi ediyor yoksa gerçekten size zarar verebilecek biri mi ? Bunun kararını iyi verin ve ona göre davranın. Ya da en kötü ihtimal kendinizden tiksindirerek onun sizden ayrılmak istemesini sağlarsınız eğer boşanmakta kararlıysanız.

Ispatlar. Ama fotograf cektin mi? Sen gene de bir iki delil daha bul. Akıllıca ilerlemen lazim ve en önemlisi onu ofkelendirmemen. Güzellikle bi sekilde kurtulmalisin. Bu adam seni sevdigini söylüyor mu? Belki o da sevdigini düşünmüyordur?

Bende sizin gibi herşeye lanet olsun diyorum para mara istemiyorum cocuğa yardımcı olsun yeter bende anlaşmalı teklif edicem inşallah kabul eder

İşte işin kötüsü bu ben ona hiçbişey belli edemiyorum çünkü ya beni aldatıyosun dicek yada başka bişeyle suçlucak kendisi beni çok sevdiğini söylüyo ama çok kolpacı ve reklamcı biri insan sevdiğini aldatırmı sürekli seni çok seviyorum canım karım bilmemne ama iki dakka sonra bağırır çağırır o yüzden bi önemi kalmıyo benim için zaten onunki sevgi değil takıntı bence napsam benden soğumuyo çünkü bana hissettiği sey sevgi değil sahiplik duygusu

Boşanmaya çok kararlıyım ama benden soğumaz çünkü onunki sevgi değil takıntı bana göre en güzeli biraz daha delil toplamak inkar edememesini sağlamak sanırım

Boşanmaya çok kararlıyım ama benden soğumaz çünkü onunki sevgi değil takıntı bana göre en güzeli biraz daha delil toplamak inkar edememesini sağlamak sanırım
Tabii siz bilirsiniz. Ama lütfen dikkatli olun. Eğer kocanız çok sinirli ve dediklerini yapacak bir potansiyele sahipse sinirlendirmeden yapın ne yapacaksanız.

Adam yüzünüze kezzap atmakla tehdit ediyor,dünyaları önünüze derse yine de iğrenç ve tehlikeli biri.Çocuğun düzeni bozulmasın diye boşanmadınız demek.Umarım günün birinde üçüncü sayfada görmeyiz haberlerinizi.

Adam seytandan 5 dk once doğmuş siz hala iyi yonleri de var diyip; yemimi, suyumu verir der gibi parami eksik etmez vs demissiniz.
Saka misiniz kardesim ya?

Bende sizin gibi herşeye lanet olsun diyorum para mara istemiyorum cocuğa yardımcı olsun yeter bende anlaşmalı teklif edicem inşallah kabul eder
Umarım kabul eder ve her şey gönlünüzce olur. En az hasarla atlatmanızı diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Allah aşkına çocuk umrumda değil desem o zamanda ne biçim annesin dersiniz sanki ben 3. Sayfa haber adayı olmaktan çok memnunum umarım böyle bi durum yaşamazsınız ama büyük konuşuyosunuz

Sadeece anlamak istediğiniz yerden bakmışsın ful kötülesemde bu sefer bu adamın hiçmi iyi bişeyi yok niye bunca yıl evli kaldın diyende olurdu benim demek istediğim evde sürekli kavga yok ama ben sustuğum için ve sürekli harika biri olduğuyla ilgili beni manipüle ediyo çevreminde gözünü boyadı nası ıspatlıcam bilmiyorum

Ben adamın! hiç bir iyi yönünü görmedim. Siz nasıl görebildiniz. Ve sabriniza hayran kaldım vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…