Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Gecmisteki bir erkek arkadasim( evlilik yolunda ilerliyorduk) tarafindan yasadim evet. 1 aylik bir kurumici egitime gitmisti ve oraya basladiktan sonra acilmayan gec acilan acilinca gecistirilen telefonlar, gununun nasil gectigini sordugumda eksik anlatilan beni rahatsiz eden bosluklar, ve durduk yere adi gecen bir kadin. Isi gosteriyormus buna yardimci oluyormus. Sonradan ogreniyorum ki kadinla birbirlerine ustelik de resmi bir kurumda isimle hitap etmeler, daha ilk haftadan! Oglen yemekhanede birlikte yemeler vs vs. Kadin evli bu arada. Neyse uzatmayayim. Aleni bir iliski belki yasanmadi ama bir etkilesim oldu ve buna canak tuttu. Bundan keyif aldi. Ben bu olayi hazmedemedim ve kisa bir sure sonra iliskiyi bitirdim. Hayatimda aldigim en dogru kararlardan biriydi.

Çok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.

Şüphelerinizi haklı ve yerinde buldum.

Bu aralar bende bundan şüpheleniyorum açıkçası ama benim eşim değil yani Öyle kanıt bulmama gerek yok içime sinmeyen bir durum daha belirgin olursa biter.

şifre değiştirmesine izin vermeyin bence. Eğer bir şeyler başlamadıysa önünü alabilirsiniz belki.

Şüphelerinizi haklı ve yerinde buldum.

Bu aralar bende bundan şüpheleniyorum açıkçası ama benim eşim değil yani Öyle kanıt bulmama gerek yok içime sinmeyen bir durum daha belirgin olursa biter.

şifre değiştirmesine izin vermeyin bence. Eğer bir şeyler başlamadıysa önünü alabilirsiniz belki.

İşte konu önünü almak olunca ben orada tıkanıyorum. Hadi bunun önünü aldım diyelim, yapacak olan yine yapıyor. Zoruma giden şu, maddi manevi varlığını da yokluğunu da gördüm. Hep arkasında dimdik durdum. Ona eşten çok bir yoldaş olmaya çalıştım. Ciddi fedakarlıklar yaptım. Bana eğer bunu lâyık gördüyse çok çok zoruma gider. O yüzden varsa çıksın ortaya, ben de yoluma bakayım diyorum. Affedemem çünkü. Ömür boyu güvensizlikle yasamayı kimse haketmez. Nacizane siz de çok şüpheleniyorsanız hiç kendinizi yormayın, kuşku insanı resmen yiyip bitiriyor çünkü.

Kadın hissediyorsa kesinlikle vardır bir şey. Evet, bazen kuruntu yaptığımız zamanlarda olabiliyor ama eğer bu durumu kendimize bile itiraf etmeye korkuyorsak bu his baskın demektir ve gerçektir.

Ayrıca kuzenim sevgilisinden şüpheleniyordu. Bu işi yapan kişiler var 200 tl karşılığında şifrelerini öğrenmişti ve ondan sonra herşeyi öğrendi. Ve haklıydı ne yazıkki.
Sizde bu tarz bir çözüm bulabilirsiniz.
Şifre değişiminin üstünden zaman geçmiş sormanız eşinizi şüpheye düşürebilir.

Çalıştığı şehre gitseniz imkanınız varsa yerinde gozlemleseniz ne bileyim işe gidiş geliş öğlen yemeği beraber mi yeniliyor. Hissediyorsunuz bence de var bir şeyler. Ama elle tutulur bir şey lazım

Çok uzak bir şehir, ben gidemem ama o yakında bi süreliğine gelecek. O zaman anlarım sanki net olarak ne bileyim, insan surat ifadesinden bile anlar gibime geliyor.

Çok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.
Aynılarını yaşadım ve hissettiklerim doğru çıktı boşandık.
Sehirdisinda bulunuyordu işi gereği. Aradigimda çoğunluk acmazdi sonra donerdi. Ben mesaj yazardım tlf nu açamayan adam 5 dk da mesajı cevaplardi. Adet yerini bulsun diye arardı bazı zamanlar. Nasılsın neler yaptın geldin mi iş nasıldı vs.. Bir buzdağı vardı sanki. Kendine çok bakmaya başladı kıyafetler vs. Bana da eleştiri. Yada boş sebeple kavga çıkarırdı birkaç gün kafası rahat olsun diye belki. Her zaman derim hissediyorsan doğrudur.
Eşimin tlf nu her çaldığında kim arıyor diye bakamazdim son zamanlar belki yuzlesememek. Kayıtlı olmayan no aradığında son iki rakamı kaç derdi bana. Boşver tanımıyorum acmayacagim derdo. Beni bu kadar aptal sanması da ayrı dram.
Boşandıktan sonra aylarca etrafimda koştu asla görüşmedim. Sadece neden diye sorduğumda seni sonsuz çok seviyorum ama heyecan istemiştim o dönem dedi. Heyecanlı bol günleri olsun artik ...

Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.

Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.

Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben hak veriyorum Size. Sezgiler genellikle doğru cıkıyor ama şu durumda ne yapabilirsiniz. Daha sık gmrüşseniz ya da biraraya gelme sansımız var mı eşinizle?

İşte konu önünü almak olunca ben orada tıkanıyorum. Hadi bunun önünü aldım diyelim, yapacak olan yine yapıyor. Zoruma giden şu, maddi manevi varlığını da yokluğunu da gördüm. Hep arkasında dimdik durdum. Ona eşten çok bir yoldaş olmaya çalıştım. Ciddi fedakarlıklar yaptım. Bana eğer bunu lâyık gördüyse çok çok zoruma gider. O yüzden varsa çıksın ortaya, ben de yoluma bakayım diyorum. Affedemem çünkü. Ömür boyu güvensizlikle yasamayı kimse haketmez. Nacizane siz de çok şüpheleniyorsanız hiç kendinizi yormayın, kuşku insanı resmen yiyip bitiriyor çünkü.

Bundan önce aldatılmanın alasını yaşadığım için benim aldatılmaya tahammülüm yok, bana gelip sana duygum bitti dese asla sorun olmaz ama kandırılmaya aptal yerine konulmaya alerjim var.

mesela şu an neden şüphelendiğimi anlatayım sevgilimin ve benim ekşi sözlükte hesaplarımız var.

benim sadece bir hesabımın ismini biliyor. Onu denemek için Diğer hesaplarımdan (kız hesabı olduğu belli olan ) ona mesaj attığımda hiç cevap yazmamıştı(belli aralıklarla entrylerine cevap attım ama sallamadı).

neyse bi gün bana mesaj kutunu ss at dedim attı ama benim diğer hesaplardan attığım mesajlar nedense mesaj kutusunda yok yani. Daha eskiden gelen mesajlar var ama nedense bunlar yok. Bana atarken özellikle silmiş sadece erkeklerin attığı mesajlar kalmış. Sonra da diyoki bana sadece erkekler yazıyor. Mesela Kızlarda yazıyor ama bak cevap atmıyorum geyiklere girmiyorum diyebilirdi . Silmesi garip geldi. Demek ki bir şeyleri saklama ve kandırma kapasitesi var Diye düşündüm. Bu arada Ergen değiliz belki ergen gibi sevglini mi deniyorsun diyenler olabilir ama büyüğüz yani sevgilim 37mesela ve evet deniyorum aldatılmaya gelemem 🙂

mesela son 2 haftadır garip saatlerde uyanıyor acaba birileriyle facetime falan yapıyor olabilir mi diye düşüncelerim yok değil.

Ha kimisi buna paranoya der ben sezgi diyorum .

neyse Konunuzu bulandırmayayım kısaca böyle küçük küçük şeyler insanı gerçeğe götürür.

önünü alma konusunu gelince bunu sizin durumunuza özel yazdım çünkü siz evlisiniz ve dediğiniz gibi çok yatırım yapmışsınız. Sizden uzakta olması gibi etkenlerde var. Eğer başka bir kadınla henüz diyaloğa girmediyse belki kendine gelip ne yapıyorum ben diye düşünme ihtimali var mı var. dediğiniz gibi yapacak olan yapar zaten ama bana şu an hazırlık aşamasında gibi geldi.Yani o yola girmek istiyor gibi ama girmeyedebilir.

Zaten aldattıysa onun affedilir yanı yok bir kere yapan bir daha yapar ona o kadar eminim ki. Ben henüz bişey yapmamış olabileceğini düşündüm. Bu aşamada müdahale belki kurtarır.

Herkesin aksine ben sadece sizin kuruntunuz olduğunu hissettim. Ya da yeterince açıklama yapmadığınız için ben anlattıklarınızdan bir şey çıkaramadım. Kadın hisseder olayına da inanmam o kadar vesveseli kadın var...

Hissettim, peşine düştüm, ne yazık ki doğru çıktı. Kadınlar genel olarak hissediyor. Kuşku duyuyorsanız boşa değil bence. Müge Anlı nın dediği gibi 'Şüpheleniyorsam doğrudur'.

Kesinlikle haklısınız. Yani ben kendime acımasız derecede dürüst olmaya çalışıyorum durduk yere mi takıntı yaptım diye ama geçmişte aslında her kadının kıskançlıktan delireceği bir şey oldu, ben hiç delirmedim çünkü biliyordum ortada aslında bir şey olmadığını. Olaylar da tam benim düşündüğüm gibi çıktı zaten o zaman. Ortada gerçekten de bir şey yokmuş. O olaya hiç takılmayıp, bu duruma bu derece takılmam da beni ürküttü biraz açıkçası.

Size kanıt lazım ama mesaj, fotoğraf filan. Öyle hissettim diye evlilik bitirilmez.

Benim de başıma sevgiliyken gelmişti. Evet insan hissediyor.

Aynen öyle zaten şu an ona bunlardan bahsetsem bile biliyorum ki takıntılı muamelesi yapacak bana. Sabırla bekliyorum, elbet düşer önüme varsa diye. Elimden başka da bir şey gelmiyor ki zaten şu aşamada.

Back
X