çok üzülsende sakin kalacaksın. Sessizce planlarını yap bu arada aklına gelebilecek herşeyi delil olarak düşün, yazışma vs, arama kayıtları, herkese açık bir yerde görüntü, otel kayıtları, para transverleri, kredi kartından geçen hediyeler herşey delil olabilir. Sakın hiç bişey belli etme. Biliyorum zor ama işini eline alana, çocuklarınla başını sokacak bir eve kavuşana kadar böyle idare edeceksin. Birde aldatmayı ya da zinayı öğrendikten sonra 6 ay süren var. Atıyorum adam anlaşamadı bu kızla ve ayrıldı ilişkileri bitti üstünden 8 ay geçince beni aldatmıştı zina etmişti diyemezsin ki zinanında koşulları var cinsellik şart. Öbür türlü sadece aldatma olecet
çok üzülsende sakin kalacaksın. Sessizce planlarını yap bu arada aklına gelebilecek herşeyi delil olarak düşün, yazışma vs, arama kayıtları, herkese açık bir yerde görüntü, otel kayıtları, para transverleri, kredi kartından geçen hediyeler herşey delil olabilir. Sakın hiç bişey belli etme. Biliyorum zor ama işini eline alana, çocuklarınla başını sokacak bir eve kavuşana kadar böyle idare edeceksin. Birde aldatmayı ya da zinayı öğrendikten sonra 6 ay süren var. Atıyorum adam anlaşamadı bu kızla ve ayrıldı ilişkileri bitti üstünden 8 ay geçince beni aldatmıştı zina etmişti diyemezsin ki zinanında koşulları var cinsellik şart. Öbür türlü sadece aldatma olur
Evet 6 ay gecerli olduğunu biliyorum banka mobil sifrelerini bilmiyorum malesef sosyal medya hesaplarını her turlu patlatiriim ama ogrenir