Aldatıldığımı öğrendim

Kaç yaşındasınız? Profilde yazan yaş doğru mu? Öyleyse baya şaşırdım daha 25 yaşında 3 çocuk sahibi olmanıza. Korunun bari de daha fazla çocuk olmasın. Sessizce delil toplayıp boşanma davası açarsınız. 3 çocuk için yüklü miktarda nafaka talep edebilirsiniz diye düşünüyorum. Üstelik aldattığı için bunun tazminatı da var

Daha önceki konumda esimin surekli bosanmsk istedigini yazmıştım o süreden sonra gayet iyi olmuştuk hergün bana seni seviyorum iyiki hayatimdasin videoları atıyordu dahs bugun attı neyse aksam esim duşa girince icime bir kurt düştü kalkip teline baktım biseu yok deyip tam cıkacakken vpden baktım bir mesaj seni seviyorum diye ama ismini işiyle ilgili kaydettigini icin anlayamadim mesaja girince eşim sunu yazmış seni seviyorum iyi geceler aşkım diye kızda evdesin degilmi ben de seni seviyorum sevgilim yazmış neyse ekran görüntüsü aldm baska uygulamadan kızın numarasini arattırinca kizin eski sevgisili oldugunu ogrendm kiz evli cocuklu oldugunu bildiği halde sevgili olmuş gozumde ikiside şe.rfz ben ne yapacagimi bilmiyorum ona soylemedm soyleden bosan git dicek ailem arkamda degil 3 cocuk vsr 3üde kucuk ne yapabilirim kızlar bana akıl verin suan ehliyete yazldm acıktan liseyi bitirip guvenlik belgesi alacam mexun olmama az kaldı saat gecenin 3ü aglamak istiyorum ağlayamıyorum ruhum bitmis durumda kendime sunu diyorum delil topla uzerimde araba var yaza kadar belgemi de alayim ise girmek icin diyorum o sırada delilleri gosterip ya sana sadakatsiz davası acarim yada arabayi sat ustune oara ver deyip ev aldirip anlasmali bosanak demek geliyor dusuncem ama delilleri nasıl toplucam bu konuda bana yardim edin lutfen

Daha önceki konumda esimin surekli bosanmsk istedigini yazmıştım o süreden sonra gayet iyi olmuştuk hergün bana seni seviyorum iyiki hayatimdasin videoları atıyordu dahs bugun attı neyse aksam esim duşa girince icime bir kurt düştü kalkip teline baktım biseu yok deyip tam cıkacakken vpden baktım bir mesaj seni seviyorum diye ama ismini işiyle ilgili kaydettigini icin anlayamadim mesaja girince eşim sunu yazmış seni seviyorum iyi geceler aşkım diye kızda evdesin degilmi ben de seni seviyorum sevgilim yazmış neyse ekran görüntüsü aldm baska uygulamadan kızın numarasini arattırinca kizin eski sevgisili oldugunu ogrendm kiz evli cocuklu oldugunu bildiği halde sevgili olmuş gozumde ikiside şe.rfz ben ne yapacagimi bilmiyorum ona soylemedm soyleden bosan git dicek ailem arkamda degil 3 cocuk vsr 3üde kucuk ne yapabilirim kızlar bana akıl verin suan ehliyete yazldm acıktan liseyi bitirip guvenlik belgesi alacam mexun olmama az kaldı saat gecenin 3ü aglamak istiyorum ağlayamıyorum ruhum bitmis durumda kendime sunu diyorum delil topla uzerimde araba var yaza kadar belgemi de alayim ise girmek icin diyorum o sırada delilleri gosterip ya sana sadakatsiz davası acarim yada arabayi sat ustune oara ver deyip ev aldirip anlasmali bosanak demek geliyor dusuncem ama delilleri nasıl toplucam bu konuda bana yardim edin lutfen

Maddi olarak yolabileceğin kadar yol, süründür boşanacaksan öyle boşan.

Boşanmayacaksan yine de süründür, kıyameti kopar, boşanacakmışsın gibi davran, hem kocanı hem kadını tüm tanıdıklara rezil et.

Pis herife bak, evde üç çocuk var, utanmadan elin kadınına çocuklarının rızkını yediriyor, ahlaksız pislik ikisi aynı birbirinin.

Sakin kalmak zorundasınız. Delil toplayıp, birikim yapıp bir iş bulup öyle tekmeyi basın. Çok zor olacaktır biliyorum ama lütfen belli etmeyin bir şeyleri bildiğinizi. Numara görünecek şekilde ekran kaydı, video kaydı alın. En azından eliniz güçlenir. Tazminat ve nafaka açısından size bir katkısı olur.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerine de!

7 senede üç çocuk .Allah yardımcınız olsun aile destek değilse nafaka vs zor o işler .Güvenlik dediğiniz kadına erkeğe kadının durumuna bakmıyor artık 3 vardiya.Siz nasıl sabaha kadar çalışacaksınız? İlk baştan süper baba kocaydi yenimi oldu böyle.

Valla kusura bakmayın aile destek değilse çocukları büyütün öyle nafaka kira 3 çocuk ben genelde ayrıl derim böyle durumlara size diyemiyorum nasılsa ayrılır bu eş sizden o ayrıda çocukları buyutmeniz lazım madem 3 tane yapıldı

Gecinecek kadar nafaka alamazsınız bu adam kiranizi vs ödemez calissaniz bile yetmez gerçekçi bakmalı aile destekse birşey diyemem yoksa iyi olmaz haliniz bundan yani.Zamaninda çalışıp birikim yapmak lazımdı yada Allah bağışlasın aile planlaması daha gerçekçi olmalıydı bunları madem şimdi düşünüyoruz mantıklı düşünün zararla oturmayın yoksa üzülen siz olursunuz 3 çocuk 3 ayakkabı 3 palto 3 okul gideri yani bu adam babalık yapmaz nafakadan başka bir gömlek almazsa ne olacak

Allah Allah, halbuki konuyu gayet güzel anlayıp, akıllıca çözüm veren bir sürü kişi olmuş?
O dile alışmak gerekiyor sanırım. Ben anlamak için çaba gösterdim birçok yerde sesli harfleri yazmamış
"Sabah baktigimda mesaj silinmisti doger uygulamadan baktı. Kiz bunu efuli diye kaydetmis"
Mesela bunu hiç anlamadım, efuli ne demek

Kızmayın bana aldatildiniz zorla tutmak için demiyorum sizi bu evlilikte ama hanımefendi o kadar kolay değil o kadar çocukla o işler yani tazminat bilmemne yetmez tabiki ayrılın lafım yok ama çocukları düşünmek zorundasınız madem adam dusunmuyor birisi düşünecek onlarida .Ben ayrılmayın demiyorum gerçekçi bir planiniz olsun asgsri ucret ve nafaka ile kîrada olmaz bu işler

İşte ondan kadın çalışsın ona göre çocuk yapılsın deyince kizmayacak insanlar.Bu adamlara güvenip ömür emanet edilmiyor

çok üzülsende sakin kalacaksın. Sessizce planlarını yap bu arada aklına gelebilecek herşeyi delil olarak düşün, yazışma vs, arama kayıtları, herkese açık bir yerde görüntü, otel kayıtları, para transverleri, kredi kartından geçen hediyeler herşey delil olabilir. Sakın hiç bişey belli etme. Biliyorum zor ama işini eline alana, çocuklarınla başını sokacak bir eve kavuşana kadar böyle idare edeceksin. Birde aldatmayı ya da zinayı öğrendikten sonra 6 ay süren var. Atıyorum adam anlaşamadı bu kızla ve ayrıldı ilişkileri bitti üstünden 8 ay geçince beni aldatmıştı zina etmişti diyemezsin ki zinanında koşulları var cinsellik şart. Öbür türlü sadece aldatma olur

çok üzülsende sakin kalacaksın. Sessizce planlarını yap bu arada aklına gelebilecek herşeyi delil olarak düşün, yazışma vs, arama kayıtları, herkese açık bir yerde görüntü, otel kayıtları, para transverleri, kredi kartından geçen hediyeler herşey delil olabilir. Sakın hiç bişey belli etme. Biliyorum zor ama işini eline alana, çocuklarınla başını sokacak bir eve kavuşana kadar böyle idare edeceksin. Birde aldatmayı ya da zinayı öğrendikten sonra 6 ay süren var. Atıyorum adam anlaşamadı bu kızla ve ayrıldı ilişkileri bitti üstünden 8 ay geçince beni aldatmıştı zina etmişti diyemezsin ki zinanında koşulları var cinsellik şart. Öbür türlü sadece aldatma olecet
çok üzülsende sakin kalacaksın. Sessizce planlarını yap bu arada aklına gelebilecek herşeyi delil olarak düşün, yazışma vs, arama kayıtları, herkese açık bir yerde görüntü, otel kayıtları, para transverleri, kredi kartından geçen hediyeler herşey delil olabilir. Sakın hiç bişey belli etme. Biliyorum zor ama işini eline alana, çocuklarınla başını sokacak bir eve kavuşana kadar böyle idare edeceksin. Birde aldatmayı ya da zinayı öğrendikten sonra 6 ay süren var. Atıyorum adam anlaşamadı bu kızla ve ayrıldı ilişkileri bitti üstünden 8 ay geçince beni aldatmıştı zina etmişti diyemezsin ki zinanında koşulları var cinsellik şart. Öbür türlü sadece aldatma olur
Evet 6 ay gecerli olduğunu biliyorum banka mobil sifrelerini bilmiyorum malesef sosyal medya hesaplarını her turlu patlatiriim ama ogrenir

Sevgilim demek işte, bu kadar insan okumuş anlamış, bir tek sen anlamamışsın. Demekki sorun sana ait.
O dile alışmak gerekiyor sanırım. Ben anlamak için çaba gösterdim birçok yerde sesli harfleri yazmamış
"Sabah baktigimda mesaj silinmisti doger uygulamadan baktı. Kiz bunu efuli diye kaydetmis"
Mesela bunu hiç anlamadım, efuli ne demek
Bende efulinin anlamini bilmiyorum googleden baktım bu arada sizde doger yazmışsınız ama mantiken diger yazdiginizi anlayabiliyoruz

İşte ondan kadın çalışsın ona göre çocuk yapılsın deyince kizmayacak insanlar.Bu adamlara güvenip ömür emanet edilmiyor
Çok haklisiniz cocuklari düşündüğü yok ben düşünmek zorundayım başka kadinlar gibi bırakıp gidecek degılim , gitsem bile ben bakımam maddi anlamda

Ben olsam alır telefonu kafasında kirardım.delil falan toplayacak kadar sabır göstermedim.isin en salak kısmı ne diye mesajları silmemiski

İnanın çok üzüldüm size yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil fakat mantıklı düşünme iz lazım kaç para tazminat kazanacaksınız bir ev parası verirmi mahkeme sanmam Bu kocanın maaşı cokmu nafaka çok olsun ödemezse icralar bilmemne.Once bı maddiyati düzeltin sonra boşayin bunu .

3 çocukla kış ayında bir anda celallenmeyin Allah kahretsin o adamı ama onun ekmeğine yağ sürer çoluk çocuk gitmeniz ben onu diyordum.Liseyi bitirin onunla kavga etmeyin bu herif nasılsa durmaz aldatır sizde işe girin cocuklari biraz büyütün sonra def edin bunu.Siz her yere sigarsiniz da çocuklar küçücük ne olacak onlara

X