Daha önceki konumda esimin surekli bosanmsk istedigini yazmıştım o süreden sonra gayet iyi olmuştuk hergün bana seni seviyorum iyiki hayatimdasin videoları atıyordu dahs bugun attı neyse aksam esim duşa girince icime bir kurt düştü kalkip teline baktım biseu yok deyip tam cıkacakken vpden baktım bir mesaj seni seviyorum diye ama ismini işiyle ilgili kaydettigini icin anlayamadim mesaja girince eşim sunu yazmış seni seviyorum iyi geceler aşkım diye kızda evdesin degilmi ben de seni seviyorum sevgilim yazmış neyse ekran görüntüsü aldm baska uygulamadan kızın numarasini arattırinca kizin eski sevgisili oldugunu ogrendm kiz evli cocuklu oldugunu bildiği halde sevgili olmuş gozumde ikiside şe.rfz ben ne yapacagimi bilmiyorum ona soylemedm soyleden bosan git dicek ailem arkamda degil 3 cocuk vsr 3üde kucuk ne yapabilirim kızlar bana akıl verin suan ehliyete yazldm acıktan liseyi bitirip guvenlik belgesi alacam mexun olmama az kaldı saat gecenin 3ü aglamak istiyorum ağlayamıyorum ruhum bitmis durumda kendime sunu diyorum delil topla uzerimde araba var yaza kadar belgemi de alayim ise girmek icin diyorum o sırada delilleri gosterip ya sana sadakatsiz davası acarim yada arabayi sat ustune oara ver deyip ev aldirip anlasmali bosanak demek geliyor dusuncem ama delilleri nasıl toplucam bu konuda bana yardim edin lutfen