Aldatildigimi ögrendim😓

İğğğreeennçç bir kocanız varmış kusura bakmayın. Hem aldatıyor hem de tokat atıyor! Eşine, bebeğinin annesine nasıl yapabiliyor bunu o aşk adamı? Siz de biriyle yazışıp çıplak foto atın birbirinize, kocanız ne yapar bir sorun kendisine bakalım? Muhtemelen cevabı yine tokat olur.
Söyleyecek çok şey aklıma geliyor da neyse ağzımı bozmak istemiyorum.

Acayip haketmis o şansı tokat atarak.İkinci tokat atma sansinı vermiş olacaksiniz .Biraz sert durun.Şans özür dileyerek istenir benim bildigim,tokat atarak degil.Yoksa şans isteyen o degil de,sadece vermeyi düşünen mi sizsiniz.Ben de öyle bi kanı oluştu.Siz şans verseniz de,yaşadiklarinızi sindiremezsiniz bence.

Mahkemeye gidip boşanma gibi bir seçenek var biliyorsunuz dimi? Bu durumda düşünecek ne var anlamadım

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔
Pislik herif .Hem suçlu hem güçlü.Diz bıye gıdıosunuz.O defolup gıtsın.Darp raporu alın .Uzaklastırma cıkartırın.Evınızde kafanızı dınleyın.Iyıce dusunun .Karsıdakı kadının ducu yok.Kocanız burdasuçlu olan.

Allah aşkına bu adamın ilk vukuatı değil. Daha önce de küfür etmiş kadına. Destek versek ne olur ki, yine bildiğini yapıp affedecek. Normal mi bu sizce?
Küfür ettıgını bılmıodum .İyi düşün karar ver konu sahıbı hayat boyle gecmez

Elalemin kadını için ve kendi yaptığı ahlaksızlık için siz mi tokatı yediniz?

Ben kimseye kolay kolay boşan demem ama BOŞAN.

Saydırasım var şu an. Böyle erkekleri sadece yürüyen Penis olarak görüyorum, güler misin, ağlarmısın ?!

kizlar selam.evliyim ve yakin zamanda cocugum oldu.Beni seven ve aşkla gecen bir evliligimiz vardi daha dogrusu ben öyle sanıyormuşum...
esimin baska kadinla yazismasini gordum hamilelik oncesinde ,hamilelkte,cocuk dogduktan sonra ve losusayken dahi devam eden bir yazisma..
kadin cplak foto atyor ve yazsyolar sabahlara kadar ..gordüm mesajlari şok oldum yatmadim sadece yazstim dedi 1 sene olmus baslayali iliskisi ic birbirlerini gormemisler ayri sehirdeler zaten..kavga kiyamet koptu evde bana bi tokat atti o esnada ne yapmam lazim gercekten gitmkle gitmemek arasinda kararsizim son bir sans versem mi aceba?konduramadim cok seviyordum ve buz gbi oldum anidenn cok uzgunumm cokk lutfen yardm edin desteklerinizi bekliyorum😔😔
Su tip bir durumda bebekle neden gidiyorsun adamı koysana kapıya

Ablam bak, arkadasımın basına geldi aynısı adam binbir yalan söyleyerek kandırdı evli çıktı, ve daha neler neler hikayeniz çok benziyor oda eşini hamileyken aldatmıs, ve hala daha kıza yazıyor beni bırakma diye, eşine hala yalanlar söylüyor hayatında baska baska kadınlar var vukuatlıymıs yani
Bak kimseye boşan diyemem ben ama yakın arkadaşım sayesinde bu konunun çok çok benzerine sahitlik ettim bence kendine bir yol çiz bu basbaya ahlaksızlıktır ne derse desin bir yapan bin yapar inanmayın!

Yalvarıp yakarması gerekirken tokat atmış, hadsiz! Bebeğine sımsıkı sarıl ve dimdik dur. Bizim bu hayatta dik durabilmemiz için illa erkeklere ihtiyacımız yok. Sen hiçbir yere gitme, onu def et gitsin evden.

Ohooo. Hem dayak hem aldatma. En sinir bozucu olan da aldattığı için size dayak atması. Ne diyelim barışın idare edin madem.

X